| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 09/03/2004 01:03
> Koledze Kijkowi chodzi zapewne o pionowe pasy, w ktorych Pogon baaardzo dawno
> juz nie grala. Mam jeszcze w domu taka koszulke i czesto na nia zerkam.
Stare,
> dobre czasy sie przypominaja 
Oczywiscie ze chodzi mi o stroje w ktorych Barcelona grala w finale Ligi Mistrzow z Romario i Stoiczkowem w skladzie.Albo chociaz te PSG tez sprzed kilku lat.A jesli chodzi o cene to mi sie wydaje ze beda kosztowac kol 150zl.Pozdrawiam
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 09/03/2004 18:39
> 100 zl to rozsadna cena.
Moim zdaniem jak na Adidas to trochę nierealne, skoro koszulki TICO były droższe. Ale poczekamy, zobaczymy jak to będzie, ja nie chcę nic mówić, by nie zapeszyć...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 09/03/2004 18:59
No koszulka ze swoim nazwiskiem bylby szpan, szczegolnie na w-f wybiegam i na sobie koszuleczka z nazwsikiem zajebiscie. jak tak bedzie, to zglaszam sie jako nabywca.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 09/03/2004 19:06
> 100 zl to rozsadna cena.
ja w tej rundzie kupilem caly stroj, koszulke i spodenki, za to zaplacilem (jezeli sie nie myle) 55 zloty i to by byla wyjebana cena, ale jednak adidas to didas i cena tez musi byc adidas - niestety. ale 100 to maks, w koncu musza sie z tym liczyc ze zeby ktos im nakupowal to i cena nie moze byc wygorowana, bo ludzi poprostu nie stac i tyle.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 11/03/2004 18:26
Przed chwilą w Kronice widziałem nowe stroje portowców. Są one bardzo podobne do tych Bekdasowych(Pogoń chociażby grała w nich w meczu z Fylkirem). Kolorem dominującym jest bordowy, na środku wielka reklama Bosmana, i tradycyjne 3 paski adidasa w kolorze granatowym. Ogólnie jak dla mnie prezentują się średnio, ale z biegiem czasu człowiek się przyzwyczai.
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 11/03/2004 18:28
No,ja osobiscie sie zawiadlem.TAk jak mowil poprzednik-cala koszulka jest bordowa z logo na piersi Bosmana i 3 paskami na ramieniu granatowymi.ylko ze to nie byl taki borodwy normalny.Zdecydowanie za ciemny i przez te pare sekund wydawalo mi sie ze przechodizl lekko w fiolet!!Jak dla mnie-porazka
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 11/03/2004 18:57
> Ogólnie jak dla mnie prezentują się średnio...
X-pert, podzielam Twoje zdanie. Mi osobiscie najbardziej rzucilo sie w oczy logo bosmana. Na plakatach sa mniejsze loga. ciut za wielkie jak dla mnie. koszulka zrobila sie przez nie bialo-bordowa. ale moze ja sie tylko czepiam? podobnego od przyszlego tygodnia rusza sprzedaz, sie wiec w akcji koszulke oblooka
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 11/03/2004 19:01
Rzeczywiscie malo tego bordowego na koszulce. Dobrze, ze chociaz spodenki sa w tym kolorze. Kwestia przyzwyczajenia Przeciez nie stroje sa najwazniejsze 
Ja tam zostaje przy koszulce TICO. Jak dla mnie jest najlepsza od kilku lat
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 11/03/2004 19:53
Moim zdaniem nie sa złe. Podoba mi się że są w bordowym kolorze a nie w jakiejś czerwieni. Przypomne że Pogoń wystepowala ostatnio w barwach niebiesko-czerwonych , mało kto chyba pamieta że barwy powinny być granatowo-bordowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 14/03/2004 12:15
Dla mnie te stroje rewelacja niesa ale sa ladne. Podobaja mi i musze sobie jak najszybciej taka kupic ;]. Najladniejsze stroje jakie pamietam to były te za czasów Bekdasa gdy Pogoń zdobyła mistrzostwo jesieni! Te stroje są podobne do tych kiedy jeszcze Bekdas był a trenerem został Kuras sa bardzo podbne do tamtych tylko te sa bordowo granatowe anie czerwono niebieskie !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe stroje-tym razem adidas - 21/04/2004 14:04
Na stoisku handlowym w centrum Galaxy i w siedzibie Pogoni na stadionie kibice mogą już składać zamówienia na nowe koszulki w jakich portowcy rozgrywają swoje spotkania od rundy wiosennej.
- Oryginalna koszulka Adidasa kosztuje 150 złotych, a kibice chcący nabyć nowe stroje mogą już składać zamówienia - mówi Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni. - Ponadto od ręki można kupić repliki w cenie 50 złotych.
Na oryginalne koszulki po złożeniu zamówienia trzeba poczekać około tygodnia, aż firma je wyprodukuje. Jeżeli chętni chcieliby, aby na koszulce znalazł się nadruk z numerem i nazwiskiem swojego ulubionego zawodnika lub własnym muszą dodatkowo zapłacić 15 złotych.
Za Głosem Szczecińskim On-line
--------------------------------------------------------------------------------------------
No to kto bierze?? Ja czekam na promocje
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3