Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2004 23:59
Ja mimo że mam szmule to i tak sądze że to święto zostało wymyślone w 75 % po to aby rózni ludzie natrzepali troche kasy jak ktoś ma szmule to jeszcze idzie ten dzień przeżyć ale jak ktoś jest samotny to żygać mu się chce jak widzi wszędzie te serduszka kwiatki i takie tam pierdołki wiem bo rok temu niestety w walentynki byłem samotny...
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 15/02/2004 08:10
rano kwiatek i sniadanko do lozka, zakupy zeby wszystko co potrzebuje bylo w domku, dobry humorek, wszystko na tak, potem male porzadki w mieszkaniu i .... nie miala serca zeby nie pozwolic pojechac na meczyk Pogoni z Flota.
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 15/02/2004 16:07
dupe mi truła, że jest nudno. To powiedziełem jej grzecznie wypad jak Ci sie nudzi, nie po to zapłaciłem 125 ziba od osoby aby przed 12 wyjść !!,Ona walneła focha, poszedłem na chwile do kibla wracam a ona juz spierdoliła no i mnie wkurwiła
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 15/02/2004 16:21
Hmm...a co ja mam powiedziec? bylem ze dziewczyna dwa lata a ta mnie zostawila dla mojego kolesia?(bylego) to tak a propo bo widze ze na zwierzenia sie zebralo kibicom
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2005 10:24
I znowu minal rok... Pora na kolejne upokorzenie. (moja laska wyjechala do szwajcarii na ferie, a rok temu nie bylo mnie.) Ostatnie walentynki z dziewczyna spedzilem 2 lata temu
kto bije lecha ten idzie do nieba bo lech to kurwa i bic go trzeba
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2005 11:18
Wczoraj jeszcze myślałem, że walentynki będą dl amnie najgorszym dniem w życiu... pół roku temu zostawiła mnie dziewczyna - która poszła do łóżka z kimś innym - jak mnie nie było w Szczecinie. Dziś doszedłem do wniosku, że dzień zakochanych lepiej spędzać samemu - niż z osobą która prędzej czy później nas zrani. Jeżeli to kiedyś przeczytasz "aniołku" to wiedz - że sprawiłaś że każdy mój poranek jest bólem - a każda noc cierpieniem. Nie dlatego, że CIę już nie ma - ale dlatego że "byłaś"...
... powiem wam chłopaki tak: "Jak ktoś chce dzis powiedzieć drugiej osobie "Kocham Cię' - to niech się lepiej powstrzyma - łatwo jest powiedzieć że się kocha - trudniej tego dowieźć...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772462494 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.