| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 15/02/2004 01:30
to jakis czarny rok dla sportocow i nie tylko chyba :
Marco Pantani, zwycięzca Tour de France i dwukrotny triumfator Giro d'Italia, zmarł w swym domu w Rimini, w wieku 34 lat - poinformowały włoskie media.
[']
[Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-02-15 01:31]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 15/02/2004 09:07
['][']['] Teraz będe się bał wogóle wysłuchiwać jakichkolwiek wiadomości sportowych...
Prawdopdobnie M.Pandiani popełnił samobójstwo...do czego może prowadzić kariera sportowa...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 15/02/2004 10:38
i jeszcze dziś przeczytałem że jakiś kolarz wołski zmarł coś strasznego
['][']['][']
|
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 15/02/2004 13:16
Czarny dzień kolarstwa: Zmarł nie tylko Pantani
21-letni belgijski kolarz Johan Sermon został znaleziony martwy w swoim domu kilka godzin po tym jak znaleziono martwego Marco Pantaniego. Sermon zmarł we śnie, prawdopodobnie z powodu wady serca.
Belgijskie radio doniosło, że zawodnika grupy Daikin do lat 23 znalazła martwego jego matka. Policja wszczęła dochodzenie w tej sprawie.
Menedżer Sermona i były prezydent belgijskiej federacji kolarskiej, Ernest De Vuyst powiedział, że kolarz ten przeszedł ostatnio pomyślnie testy układu krążenia i serca. Ale dodał, że śmierć mogła nastąpić z powodu ukrytej wady serca.
"Doping można wykluczyć," podkreślił De Vuyst.
W podobnych okolicznościach zmarło w zeszłym trzech kolarzy: 3 czerwca 23-letni Francuz Fabrice Salanson, 7 grudnia Hiszpan Jose Maria Jimenez (32 lata) i 29 grudnia Holender Michel Zanoli (35 lat). Wszyscy rzekomo mieli ukrytą wadę serca i zmarli z przyczyn naturalnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Janusz Kulig nie zyje! - 17/02/2004 20:48
No niestety Janusz nie żyje. Ten 13 piątek był jego pechowym . Drużniczce już przedstawiono oskarzenie . Ciekawe co jej zrobią , ale jestem pewny że gdyby to był przeciętny człowiek nie tak znany jak Janusz nic by jej nie zrobili....
PS . Witam jestem tu nowy mam nadzieje że będzie nam sie miło razem wymieniało poglądy
|
[img]http://www.legia.net/emde/ulw.jpg[/img]
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|