| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 19:20
> Ja mam swoje typy na bana, ale nie będe ich publicznie przedstawiał, troche
> kultury , jak wy byście się czuli gdyby wszyscy otwarcie pisali, że nie chcą
> was na tym forum?
Jest na tym forum pare osób, które robią z siebie idiotów.
> Te osoby szukają rozgłosu, chcą, żeby mówiło się o nich. Najlepsza rada- nie
> reagować na ich głupie wypowiedzi! Niech admini ich posty dyskretnie wywalają.
Wiesz dlaczego założyłem ten temat abyście wypisali ludzi którzy zaśmiecają to forum pisząc bzdury odgrzebując tematy itd.
A wymienienie przez was kandydatur niektórych nie ma na celu danie im bana lecz chodziło mi o to aby zastanowili się nad tym co robią i może się poprawili ale coraz bardziej zaczynam w to powątpiewać...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 20:16
zoe daj spokoj z takim deklem nawet nie ma co dyskutawac trzeba poprostu pogodzic sie z tym ze raz na jakis czas rodzi sie taki glupio madry kretyn i tyle
mialem nie podawac zadnego kandydata do bana ale mysle ze jednak podam
macius wedrowniczek (gebil nad debilami) [Ostatnio edytowane przez ganja man: 2004-02-04 20:17]
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 20:47
No ganja man ..dobrze mowisz! zoe zakoncz gadaniem z tym durniem .. i nie zanieczyszczajcie .forum a przy okazji dajcie wpisywac swoje nominacje innym uzytkownikiom ! Pozdro 
[Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-02-04 20:51]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 20:53
ty johny walker, czy ty nie widzisz swojej gadki chłopcze?
taki sam z ciebie zapychacz jak ta mielonka od Monty Pythona
jak cos ktos na ciebie powie to zaraz dziąsła swędzą żeby mu wygarnąć
a ty zoe tez juz daj spokój bo to do niczego nie prowadzi
najlepiej weźcie bejsbola i zgadajcie sie na piwko gdzieś w parku
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 21:04
sorry, bejsbol to bron, zapomnialem
proponuje kije golfowe ewentualnie łancuch rowerowy
ej maciuś jak swędzą to se podrap albo pociumkaj?
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 21:38
apeluje do adminów żeby zakónczyli tą durną błazenade w wykonaniu Zoe i Maciusia .
Gówno mnie obchodzi kto zaczął jesli sie nie uspokoją ban i juz....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 21:41
> "...najlepiej weźcie bejsbola i zgadajcie sie na piwko gdzieś w parku
Jestem za zapraszam na Pomorzany ! zoe chyba skorzystasz z takiej okazji (ustawka z wiejskim zadawalaczem świnek) // do panów Administratowów jak coś bede mial cyfrówke czy będzie mozliwosc zamieszczenia tego w internecie ??
Aktualizacja :
no to BANY 2004- nominacje czas zaczac:
1. Maciuś wędrowniczek
2. lissek
3. zenus
4. Łuki
5. ble ;] (mlody i wszystko jasne ) [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-02-04 21:44]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 21:50
>A ekil malo co sie nie spuscil na klawiature na mysl ze bedzie mogl jakas
> walke zobaczyc Pewnie pierwsza w zyciu 
Żeś mnie wkurwił i to ostro (przepraszam adminów) ale jak cie kurwa chuju znajde to ci nogi z dupy powyrywam ....zapraszam na pomorzany !
ganja man wypraszam sobie nie trzepie kapucyna przy klawiaturze jak to co niektórzy robią bo nie musze mam dziewczynę !! a ty maciuś chyba masz pana łechtaczka ( i tak wogóle to chyba jesteś mamą klebersona)
w sumie to co mialem powiedziwc powiedzialem czekam na GG i wiecej sie do ciebie na forum nie odezwę [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-02-04 21:54]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Twój kandydat do BANA!!! - 04/02/2004 21:56
Ojej. Masz rację, po co sie kłócić skoro wszyscy jestesmy tak samo jebnięci wiec nie powinno sie nikogo wyróżniać. Może nawet między jakimiś forumowiczami narodzi się gorące, płomienne uczucie. Kto wie... 
Jednak nadal jestem zdania, że napinanie żyłek możecie przenieść poza forum.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|