| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 17:40
Ziemniak-- jasne ze kminie i jasne ze wole trzydziesci tysiecy gardel niz piszczalki, ale denerwuje mnie to jak ktos wyzej pisze ze chuj w dupe tym co trabia...pare razy mialem trabki na meczach hehe a mimo to czuje sie kibicem i na pewno nie jestem zadnym piknikiem buahahaha 
ludzie rozmawiajmy na poziomie....
.... od malego wychowany na transmisjach telewizyjnych jeszcze za bonka jak siekal bramki dla bialoczerwonych pamietam ze trabki byly i kojarza mi sie z pilka nozna ...
pzdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 18:17
> No i oczywiscie dwie madre glowy zoe i kozuch powiedzialy co wiedzialy Za
> takie poglady to powinno sie BANowac!
Ty chyba masz jakie¶ kompleksy...w każdej wypowiedzi przypieprzasz się do innych, szczególnie do zoe, daj se na luz bo nic dobrego tu nie wniosłe¶ swoj± osob±, a się wozisz!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 19:42
No dobra, ile¶ tam ludzi poprze t± akcje i co dalej?? Kto¶ to wy¶le do PZNP-u?? I PZPN co zrobi?? Wycofa tr±bki ze sprzedaży czy ochroniarze bed± zabierać je od kibiców??!!
Beztr±bek napiał: " Napewno w 100% nie uda sie wyeliminować tr±bek ze stadionów, ale można je w znacznym stopniu ograniczyć."...czyli jak?? Niektórym przed meczem bed± zabierać a niektórym nie??
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Je¶li nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 19:53
Macie rzeczywiscie racje ze trabki zagluszaja doping ale je sie powinno uzywac gdy niema dopingu gdy wychodza pilkarze z szatni !!! Jakos na Pogoni i innych stadionach nieslyszalem zeby przez 90 minut spiewali caly czas !!! i wtedy gdy zaczna 3,4 osoby i gdy niema dopingu wtedy powinni zaczac wsyztscy trabic a potym doping !!!
|
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 03/02/2004 21:26
Tak czytam i nie moge zrozumiec jak niektorzy moga myslec ze buczenie moze wplywac pozytywnie na druzyne na boisku... Nie wazne czy trabisz czy buczysz ale dla mnie to jest dzwiek wyrazajacy dezaprobate... To gdzie tu kibicowanie?
PS Macius jak z ciebie taki wedrowniczek to moze powedruj sobie gdzies bo jestes nudny...
|
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 04/02/2004 02:05
lurcze juz pol dnia walcze, i niemoge sie dostac na strone aby oddac glos, wywala mnie "akcja anulowana"
|
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 04/02/2004 11:12
buczenie tr±bkami to chyba wszystkich wkurwia, pocz±wszy od kibiców, którzy nie mog± wysiedzieć wtedy, czasem jak to słysze to mam ochote komu¶ zajebać i wyjebać t± tr±bke. Takie tr±bki pewnie też wkurwiaj± piłkarzy i trenerów, przy takich odgłosach to się nie da grać. Jezeli już to piłkarze reaguj± na doping, ci co maj± tr±bki powinni je wyjebać i zacz±ć ¶piewać.
Ale seryjnie ciekawe jak się je ograniczy, przecież nie będzie się ich przed wej¶ciem zabierać. Kibice powinni o tym poprostu wiedzieć, że takie tr±bienie to powoduje tylko migrene.
|
Życia nie traci się wraz ze ¶mierci±. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilo¶ci wyrażeń bez miło¶ci.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 05/02/2004 21:21
> buczenie tr±bkami to chyba wszystkich wkurwia, pocz±wszy od kibiców, którzy nie
> mog± wysiedzieć wtedy, czasem jak to słysze to mam ochote komu¶ zajebać i
> wyjebać t± tr±bke.
A kogo to nie denerwuje? Proponuje wszystkim tr±bkowiczom wrzucić te swoje tr±bikordy do najbliższego kontenera(najlepiej do tego na plastik, segregacja odpadów mile widziana ) na ¶mieci.
Albo, jeżeli już tak chc± pokazać, że maj± tr±bkę, to niech chociaż jaki¶ tłumik sobie założ±.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 12/02/2004 17:16
> co za debil to wymyslil
Zenu¶ oco ci konkretnie chodzi ? Bo mozna rozumiec to dwuznacznie :
- Co za debil to wymyslil ( tr±bki ? )
- Co za debil to wymyslil ( akcję pod kryptonimem "bez tr±bek ? )
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 12/02/2004 18:32
No a do kogo ma być jak nie do ciebie !!??
Widziałes mecz Polsa : Norwegia i mecz Polsa : Węgry !!?? WeĽ sobie porównaj idiomie! to co się działo na meczu z Węgrami to była jaka¶ tragedia !! Ja nie wiem po jakiego chuj na własnych piłkarzy buczeć bez sensu :/
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 12/02/2004 18:37
No ja bylem na Polska-Wegry w Chorzowie i mialem ochote powsadzac ludziom ktorzy trabia trabki w dupe....
a te trabki to chuj nie doping.....pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zreszt±...
|
|
|
|
Odp: Bez tr±bek na meczach reprezentacji! - 12/02/2004 19:17
> chodzi mi o to drugie
Oj Zenu¶ Zenu¶......... niemoge jednego zrozumiec jak kurwa mozna wolec tr±bki od dopingu ?? To jest gówno a nie atmosfera zreszta co bede tlumaczyl jakiemus dzieciakowi.......
podpisuje sie pod tym co napisal Mazur.
pozdro.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|