| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar Szczecina 2 - na menager online !!! - 05/02/2004 00:27
> No i zmienilem to i prosze nie marudzic.
Dzieki, teraz wszyscy beda mogli sprawdzic wyniki. Moglbys dodac, ze adres stronki nie posiada podkreslnika, ale reszta jest bez zmian (ja poczatkowo szukalem na forum innego adresu)
>W zamian teraz pozapraszajcie do zapisow znajomych 
Umiescilem info o pucharze na forum Iny. Mam nadzieje ze bedzie jakis odzew. Chyba Goleniow tez moze brac udzial, czy to tylko dla mieszkancow Szczecina jest?
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar Szczecina 2 - na menager online !!! - 05/02/2004 14:38
> Czy ktoś mi może powiedzieć na czym polegają "transfery"?? Bo kombinuje i jakoś
> nie moge skminić jak się kupuje
wchodzisz na transfery, koło każdego zawodnika jest napis kup lub buy...po naciśnięciu pojawi się kwota którą musisz zapłacić, dajesz ok i już złożyłeś propozycje, teraz musisz sprawdzac czy ktoś jej nie przebił itd.
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar Szczecina 2 - na menager online !!! - 05/02/2004 14:55
> No właśnie..i co dalej?? "Oni" mi przesyłają odpowiedź po kilku dniach??
Jak dasz ofertę to na dole będzie napisane, że twoja jest największa...jak ktoś przebije to pojawi się nowa, a ty dostaniesz info, że ktoś Cię przebił w "drużyna" w wiadomościach i ni po kilku dniach ale po chwili!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Puchar Szczecina 2 - na menager online !!! - 05/02/2004 15:09
No ja wiem.Ale jak dałem najlepszą oferte i nikt mnie już nie przebił to zawodnik przechodzi to mnie dopiero po kilku dniach??
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|