| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Na jaki mecz zagranicę chciałbyś pojechać ??? - 30/01/2004 11:38
jeszcze Galatasaray- Fenerbache, Inter-milan, roma-lazio, i w na podobnych meczach, gdzie byłoby full ludzi i wspaniały doping
natomiast barca-real bym se odpuścił, bo choć dużo ludzi to nie ma w hiszpani takiego zwyczaju krzyczenia na maksa, u nich same gwizdy bądź oklaski
ale przedewszystkim najlepsze są dla mnie mecze Pogoni, jednak najważniejsze są te emocje
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Na jaki mecz zagranicę chciałbyś pojechać ??? - 31/01/2004 08:53
JA najchętniej bym pojechał na wemblay do Anglii Anglia : Polska
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Na jaki mecz zagranicę chciałbyś pojechać ??? - 19/04/2004 15:41
Ja chciałbym pojechać na zbliżające się Gran Derby choć jeszcze bardzije bym chciał zobaczyć spotkanie Realu i Barcelony na Camp Nou...i troche żałuje że nie widziałem na przykład niedzielnego meczu pomiędzy Olympiacosem i Panathinaikosem.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|