Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FC Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Marcin_
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8103 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 18:26
Kiedys byla flaga FC Jaworzno, Ruch ja skroil, i juz wiecej o tym FC nie slyszalem. A flaga byla nawet fajna...

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7913 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 18:55
Wiem ze z Trzebiatowa pokazuja sie osoby z flaga staraja sie byc na kazdym meczu

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Slim
Kibic
Na forum od 8324 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 19:10

Beton_Ziom napisał:  
Wiem ze z Trzebiatowa pokazuja sie osoby z flaga staraja sie byc na kazdym meczu

W Trzebiatowie są i pokazuja sie na kazdym meczu bo wiekszosc studiuje w Szczecinie i zamieszkuje tutaj, ale wiadomo sa wyjatki :) Sam znam osoby z tego FC :) Pozdro dla nich :D

ciepak
Kibic
Na forum od 7397 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 19:13
Nikt nie wspomniał o Ładzinie a to spory nietakt w Świnoujściu też sie ogarniamy jakoś

to ja ciepak sie nazywam ja poprosze pięć bosmanów codzień słów tych używam jestem piekny i uroczy codzień mam przekrwione oczy
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 19:32
Skoro są takie fc jak ładzin czy miastko albo chociwel to proponuje zrobienie flag tych fc - zawsze to jest jakies oddzialywanie na innych kibicow z poza regionu którzy z czasem zaczynaja sie interesowac roznymi druzynami, klubami etc. i przewaznie wybieraja te kluby ktore maja najlepszych kibicow - tak kiedys bylo z widzewem, tak jest z Legia tak sie dzieje z lechem czy nawet wislą. Ja tam moge uszyc komus flage z jakiegos fc ktory jeszcze nie ma swojej flagi, oczywiscie za jakas przystepna cene.

elo
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 19:58

narodowiec napisał:  
Skoro są takie fc jak ładzin czy miastko albo chociwel to proponuje zrobienie flag tych fc - zawsze to jest jakies oddzialywanie na innych kibicow z poza regionu którzy z czasem zaczynaja sie interesowac roznymi druzynami, klubami etc. i przewaznie wybieraja te kluby ktore maja najlepszych kibicow - tak kiedys bylo z widzewem, tak jest z Legia tak sie dzieje z lechem czy nawet wislą. Ja tam moge uszyc komus flage z jakiegos fc ktory jeszcze nie ma swojej flagi, oczywiscie za jakas przystepna cene.

Najpierw niech dany fc stworzy odpowiednią ekipę do ochrony takiej flagi np. gdy będą wracać do swojej miejscowości po meczu, a dopiero później flaga. Nie sztuką jest to aby trzech młodych ludzi którzy to dopiero co zaczęli przygodę z kibicowaniem uszyło sobie flagę, sztuką jest to aby ona nie zmieniła właściciela.

Obrazek jpg wstawiony na forum
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7913 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 20:18

elo napisał:  

Najpierw niech dany fc stworzy odpowiednią ekipę do ochrony takiej flagi np. gdy będą wracać do swojej miejscowości po meczu, a dopiero później flaga. Nie sztuką jest to aby trzech młodych ludzi którzy to dopiero co zaczęli przygodę z kibicowaniem uszyło sobie flagę, sztuką jest to aby ona nie zmieniła właściciela.

Święte słowa !! Jak nie moze jakis fc zrobić flagi ,to niech w miasteczku/mieście chociarz jakieś napisy na murach rzuci spróbuje np.zrobi własne vlepki i porozkleja w okolic, pewnie wtedy wiecej osób sie przyłaczy do FC . Ale to takie moje skromne zdanie . Pozdrawiam :)

IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 21:01

elo napisał:  

narodowiec napisał:  

Tak ja sie tez z tym zgadzam i zreszta mam na mysli jakies powazniejsze ekipy a nie jakies fc od3 do 5 osob.

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8077 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 21:09

Praga Płd napisał:  

narodowiec napisał:  

Praga Płd napisał:  
Z tego co sie orientuje to srednio okolo 20 osob na POGONKE smiga z Trzebiezy.Zrezta znam osobiscie kilku.

W Warszawie tez sie kibicuje POGONI;)

Powiem szczerze że jeśli to jest prawda to też miłe zaskoczenie, no ale coś mi się aż tak bardzo w to nie chce wierzyć, bo Trzebież to bardzo mala wioska i żeby zebrać tam 20 osobową ekipę to byłoby mistrzostwo, no ale wszystko możliwe. A czy ktoś wie co się dzieje jeszcze z Jaworznem, bo o ile w temacie Koszalina może nie każdy się orientuje to w sprawie Jaworzna powinni się wypowiedzieć napewno ci bardziej kumaci którzy wiedza co się dzieje ( zdaje się że w łęcznej ktoś był z Jaworzna, ale moge się mylić).

Narodowiec, z ta Trzebieza to mysle, ze nazbieralo by sie tylu. Nie jest to jakas zorganizowana grupa tylko pojedyncze osoby , ktore jezdza na Pogon juz od dluzszego czasu. Nie sa to raczej malolaci.W latach 90 zaliczali nawet sporo wyjazdow.
P.S. Kiedys jak sedziowalem mecz Trzebiez - Energetyk Gryfino. Przyjechala ekipa z Gryfina i miala male ganianki z fanami z Trzebiezy. Ale to bylo bardzo dawno. Moze ktos z Gryfina byl wtedy w Trzebiezy ?

hehe pamietny wyjazd Energia wsparta Odra Chojna :)
i calkiem niezla awanturka kilka osob mocno poturbowanych m.in. moj kolo nos zlamany :)

Better dead than red!
1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 21:56

Marcin_ napisał:  
Kiedys byla flaga FC Jaworzno, Ruch ja skroil, i juz wiecej o tym FC nie slyszalem. A flaga byla nawet fajna...

..fajna byla ale Ruch ja spalil.. mam nawet pamiatkowa fote na tle tej flagi zreszta z samym wlascicielem ;)

IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 07/12/2005 22:40

pogoniarz73 napisał:  

Marcin_ napisał:  

..fajna byla ale Ruch ja spalil.. mam nawet pamiatkowa fote na tle tej flagi zreszta z samym wlascicielem ;)

O ile sie nie myle tak samo zostala potraktowana flaga fc Police. Kiedyś widziałem taką fajną flage z gotyckim napisem NOWOGARD - nawet calkiem wypasiona i duza, ale przez wiele sezonow tez nie byla - ciekawe co sie z nia stalo? - ale to tak dawno że pewnie nie kazdy pamieta.

Kondziu_KKKK
Kibic
Na forum od 8079 dni

Odp: FC Pogoni - 08/12/2005 12:04

narodowiec napisał:  
Ja tam jeszcze dorzuce Wałcz, Łobez, Chociwel, a tak z poza województwa to jest jeszcze grupa kibiców z Miastka w woj. pomorskim, no i ciekawostką jest poznańskie podziemie - może jakoś pomóc im się zorganizować w fc?

To w Miastku jest juz nasz FC? Ja 20 km stamtad spedzam srednio 2 miesiace w roku i taka niespodzianka :) Jak do tej pory slyszalem tylko o jednej osobie i to z tego forum.

Zawsze wierni Portowcom!
tarpan
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: FC Pogoni - 08/12/2005 12:24
Odosnie Jaworzna, jak byłem w Mancheter na meczu to miałem okazje pogadać z kibicami z Śląska i wspominali o tym gościu co dopinguje Pogoń, mówili że to wariat bo potrafi o 4 rano wstać aby tylko przywitać kibiców Pogoni w drodze, ale i tak podziw dla niego że na tak ciężkim terenie jest z nami.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Safe
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: FC Pogoni - 08/12/2005 12:37
Pruszkow,Poznan ... i ejszcze slyszlaem cos o ekipie z pod Krakowa ale w 100% pewnien nie moge byc ...

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 08/12/2005 15:25

Kondziu_KKKK napisał:  

narodowiec napisał:  
Ja tam jeszcze dorzuce Wałcz, Łobez, Chociwel, a tak z poza województwa to jest jeszcze grupa kibiców z Miastka w woj. pomorskim, no i ciekawostką jest poznańskie podziemie - może jakoś pomóc im się zorganizować w fc?

To w Miastku jest juz nasz FC? Ja 20 km stamtad spedzam srednio 2 miesiace w roku i taka niespodzianka :) Jak do tej pory slyszalem tylko o jednej osobie i to z tego forum.

Widziałem ich zdjęcie na jakiejś stronie Pogoni wśród fotek fanów - jest ich napewno troszeczke więcej niż 1 osoba, przypuszczam że z 5 osób, poza tym coś tam słyszałem o nich.

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7913 dni

Odp: FC Pogoni - 11/12/2005 15:04
Temat do góry ... :)

Tak patrze na strone Pogoń Internationals to wogóle niewidze tam prawie komentarzy itp . Więc zachęcam was wszystkich do przeglądania . Pozdro

BOSTON
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: FC Pogoni - 15/12/2005 19:51
Jestesmy jeszcze my Pogon International 05' Boston,Oldsmar USA, Edynburg Szkocjia ,N.Oshawa Canada, Colchester,Londyn Anglia Charleroi Belgia, Dortmund, Heidelberg Niemcy, i Tweria Israel. Paru nas jest a na nastepna runde na stadionie bedzie wisiec juz nasza flaga :P www.fanclub.pogononline.pl- czekamy na iwiecej chetnych z calego swiata

IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 23/12/2005 13:30
Ej ludzie co się dzieje z tematem fc Pogoni. Niech ktoś się konkretnie weżmie za to, ale tak na serio żeby coś w tym kierunku robić aby tworzyły się nowe fc Portowców. Spójrzcie na forum lecha poznań tam jest taki sam temat i ludzie sie wpisują coby tu robić żeby poszerzyć obecne fan cluby i co robic żeby powstawały nowe, dlatego np: na miastach wlkp. rozwieszaja plakaty zachęcające do przyjścia na umówione spotkanie w celu zorganizowania grup kibiców. To czy im to wychodzi w 100% to już inna sprawa ale myśle że z czymś takim można wjechać u nas na teren byłego koszalińskiego gdzie jest potencjał, tylko nikt tego nie potrafi wykorzystać. Popatrzcie na fc Wałcz oni nawet swoją strone internetową założyli poświęconą Pogoni i Legii - trzeba pomagać takim kibicom. Dlatego moja propozycja żeby ktos kto prowadzi te forum lub jakaś inna osoba bardziej kumata zaczęła zbierać kontakty do takich osób i coś organizować. Patrząc na temat "flag Pogoni i nie tylko..." nie które fc chcą sobie robić fany więc trzeba im w tym pomóc żeby np. w dobrych firmach im to robili żeby potem nie wychodziły takie zonki jak flaga Międzyzdroi czy Wałcza. A więc do dzieła...

Ps. równie dobrze sambym mógł sie tym zająć (oczywiście mam uczelnie, mało czasu tak jak wszyscy i w ogole, ale nie to jest problemem, bo problem tkwi w moim wieku do tego trzeba troche starszej osoby i to z autorytetem kibicowskim)

Ostatnio edytowany przez: IS, 23 grudnia 2005, 13:35 [1 raz(y)]

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7409 dni

Odp: FC Pogoni - 23/12/2005 14:13

Steryd napisał:  

Ekipant napisał:  
Opole Lubelskie :D

I calkiem niezle sobie radza na tak ciezkim terenie...

odezwij sie do mnie na gg bo nie wiem kiedy mozna Cie zastac...mam sprawe.pozdro!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Gregor
Kibic
Na forum od 7427 dni

Odp: FC Pogoni - 25/12/2005 18:02
Nie ma co się ciśnieniować żeby powstawały jakieś tam papierowe fan cluby, gdyż fan club musi reprezentować jakiś poziom, a nie paru typów zrobi flagę, wywiesi ją na Twardowskiego a my będziemy się cieszyć, że niby całe województwo jest za nami, co bywa niejednokrotnie mylące np. Myślibórz niby fan club a jednak.....

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763404938 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005