| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 22/05/2004 17:14
Też bym sobie ściągneła kilka piosenek antypolicyjnych.
Znam tylko "28.09.97" Molesty. <==pierwsza płyta z hh jaką miałam
Fragmenty ich tekstów są znane wielu osobom. Szczególnie po meczu z Piastem:"Jebany pies z pistoletem w ręku chce bym sie bał ja nie czuje lęku." [Ostatnio edytowane przez komandor7: 2004-05-22 17:15]
|
powrot prawowitego wlasciciela konta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 30/05/2005 13:43
odswiezajem
ukazala sie plyta FANATYK ktora traktuje o kibicowaniu, slyszal ktos? jakies wrazenia?
plytka ukazala sie chyba jakis czas temu (nie wiem dokladnie kiedy, jak sie byl oprzez rok na 4 meczach Pogoni to trudno cokolwiek kleic )
pzdr
PS a dlaczego ja mam 2 gwiazdki? skad to sie wzielo? co to znaczy?
|
Szlugi, wóda, gołe baby !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 31/05/2005 08:45
ostatnio na 4fun tv widzialem teledysk piosenki niepamietam tytulu ale to byla ta z ide ekstraklasa... raczej to był tytul dobra rzecz jak by ktos wiedzial niech napisze z gory thx
|
na zawsze w moim sercu POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Muzyka typowo kibicowska - 31/05/2005 20:55
Nie wątpliwie największy wpływ na polską scenę kibicowską miał ruch skinheads. Największy rozkwit tej muzyki przypadł na lata 90' kiedy to po upadku komuny powstało wiele kapel, które przez to że ruch ten ściśle był powiązany z kibicowaniem, tworzyły tą muzykę. Sztandarowym utworem wtedy, dziś i chyba juz na długo tak zostanie, będzie utwór K88 z płyty Biały Honor Biała Duma - "My Kibice". Do klasyków należy tutaj dodać utwory Real Horrorshow i ich "Jesteśmy z Sosnowca" czy "Niedziela" Baranków Bożych.
Pozdrowienia dla U-96.
P.S.
To że wpis ten robie akurat dzisiaj jest w 100% przypadkowe (patrz ilość dni na forum).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|