| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 11:10
Ja z was nikogo nie znam osobiscie
To pewnie dlatego, że sie siedze w Choszcznie.
Ale napisze jedno. Zajebiscie brak mi Dzikiego On by tu kur.... zrobił porządek
Dziki wracaj..
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 12:02
interessuje sie sportem muzzyka i kompouterami jest adminem na tym forum :-)
pozdr.
|
www.kolejorz.pyry.net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 12:51
> maxer nowy użytkownik forum.. nie znam go osobiście, ale czyżby kibicował
> lechowi ?
Mick skąd Twoje zdziwienie , ostatnio troche się udzielam na forum Lecha i zamieściłem tam adres naszej stronki 
TomY , urodzil się w 1976 roku , jego zainteresowanie to dupeczki , wygląda na inteligentnego gościa [Ostatnio edytowane przez KopaN - FixBLast: 2004-01-10 12:55]
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 13:15
> Ja z was nikogo nie znam osobiscie
>To pewnie dlatego, że sie siedze w
> Choszcznie.
>Ale napisze jedno. Zajebiscie brak mi Dzikiego On by tu
> kur.... zrobił porządek
>Dziki wracaj..
A co do robienia porzadkow ... to mi sie wydaje ze te forum i tak troszke sie poprawilo , bo kiedy przyszedlem tutaj pierwszy raz, kilka miesiecy temu , to bylo duzo wiecej gamoniow.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 13:19
PSG lubie za jego madrosci zyciowe i za to ze lubie PSG
PSG, dzieki Ci za tych gamoniuff, czuje sie teraz pelnowartosciowym uzytkownikiem forum
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 13:26
hehe Sampaio nie znam cie osobiscie ale cenie cie za ciekawe i odpowiednio pisane do sytuacji posty tak poza tym ma fajna ksywke. wiecej rzeczy na twoj temat nie pamietam
p.s chyba lubi piwo KELT
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 13:27
boberek kibicuje Legii i Pogoni w szkole podobno wyglądał jak bóbr ale nie wiem bo nie widziałam osobiście 
[Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2004-01-10 13:28] [Ostatnio edytowane przez Lechitka: 2004-01-10 13:28]
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 13:33
hehe Lechitka nareszcie jakas kobieta na forum oprocz siski wszystko jest fajnie pisze jak narazie madrze tylko ze .....kibicuje Lechowi alei tak pozdro!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 13:48
wszytkie boberki to fajne chłopaki 
tak na marginesie kiedys w CKM był artykuł o tym jak głaskać "bobra"
zazdroszcze ci 
pozdr.
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 15:42
Kurde w tym temacie to niektore osoby po pare razy sei powpisywaly Borsuka ..nize znam..ale z tego co widze to madrze pisze...Uwielbia Tupaca ...no i to raczej wszystko dziex
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 17:42
> Aha... zadne kur.. statki tylko okrety podowdone, i jaki znow AH ?!?!?!?!
Przy statkach jest a AH - skrót od Adolfa Sam wczoraj sie podniecałeś textem z Honoru Więc tak jakoś sie napisało 
pozdro 
A kozuch interesuje sie piłką nożną i czepia sie czasami bezpodstawnie ale to (chyba) spoko gość
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 10/01/2004 19:00
> Ja z was nikogo nie znam osobiscie
To pewnie dlatego, że sie siedze w
> Choszcznie.
znasz moze nijakiego " Józka" ? fanatyk Pogoni i wspolwlasciciel falgi "choszczno" pozdro
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 16/01/2004 19:32
> ale zabawa zajebista Jay-J moze jakas jeszcze zabawe wymyslisz czekam z nieciarpliwoscia
Nie byloby problemu, ale widze ze ta zabawa za bardzo nie zdala egzaminu i mam watpliwosci czy tu cokolwiek sie uda... ale mimo wszystko postaram sie cos wymyslic 
> Ale ja i tak mam więcej czarnej muzy niż Ty! 
:xxrotflmao: no po prostu nie moge!!! Trzymajcie mnie! Troche szacunku... 
[Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-01-16 19:32]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 19/01/2004 21:17
Vasy-Zawodowy Szaman. Ma diwe gwiazdki, interesuje się polityką tylko jakie te jego poglądy są(może Samoobrona lub LIga Polskich Rodzin , nie wiem) , interesuje się piłką nożna i sztuką walki. a jak chcecie więcej wiedziec o nim to do zainteresowanego sie zgłaszać po info
pozdro.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|