| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 12:12
Temat zajebisty Widze ze mania ogarnięcia opętała wielu ludzi (mnie od 2.01.2004 również). Oby za szybko się nie znudziła
P.S. Dobrze by było też gdyby doszło do ogólnego ogarnięcią na wiosnę - w końcu Pogoń powinna nas jednoczyć! Pozdro
P.s.2 Może powstały by małe sztaby ogarniające w okolicznych miejscowościach gdzie są FC? U-96 organizujemy to o czym mówiliśmy już parę razy ?
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 15:12
hmmmm....
no dobra przekonujesz mnie Panie Ogarniaczu....
mam sprawe chodzi mi takze o substancje chem. do rzeczy mam 188cm wzrostu i 71kg i niewiem od czego zaczac moglbys mi napisac?dziekuje i pozdrawiam Cie!
|
WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 16:40
> " Boberek " - urosnac w zwyz czy w szerz ?!?! i muisz sie zdecydowac , albo
> rosniesz albo zrzucasz kilogramy
Ja chcem urosnac w zwyz ILE? Jak najwiecej. Jak masz jakis zloty przepis na wzrost to napisz mi go [email protected] albo odezwij sie na gg 3233911 Z gory wielkie dzieki
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 16:47
PSG a Ty niemasz zadnych pytan do Naczelnego Ogarniacza....??!!??!?! Nie badz taki kozak pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 16:59
>
>ps.nie wierzcie niektorym forumowiczom, ze nie
> sa alkoholikami
  nie jestem
No co Ty!!!Przeciez nie pisalem o Tobie [Ostatnio edytowane przez Patyk84: 2004-01-08 17:00]
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 17:09
> PSG a Ty niemasz zadnych pytan do Naczelnego Ogarniacza....??!!??!?! Nie badz
> taki kozak pozdro.
W F H o mnie to Ty sie nie martw. Ja ogarniam sie juz od jakiekos czasu , niemniej jednak , jesli bede mial jakis problem to z przyjemnoscia poprosze o rade Naczelnego Ogarniacza. 
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 17:12
W F H o mnie to Ty sie nie martw. Ja ogarniam sie juz od
> jakiekos czasu , niemniej jednak , jesli bede mial jakis problem to z
> przyjemnoscia poprosze o rade Naczelnego Ogarniacza. 
Dobra dobra,ostatnio sie opierdalasz...sam widzialem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 21:53
z przykroscia informuje iz , z przyczyn technicznych jakie dzis napotkal Naczelinik , na wszystkie maile oraz wpisy w tym temacie odpowiemy dopiero jutro ....
SERDECZNIE PRZEPRASZAMY
|
Pomocnik Naczelnika
|
|
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 08/01/2004 23:23
> W F H o mnie to Ty sie nie martw. Ja ogarniam sie juz od
> jakiekos czasu , niemniej jednak , jesli bede mial jakis problem to z
> przyjemnoscia poprosze o rade Naczelnego Ogarniacza. 
>Dobra
> dobra,ostatnio sie opierdalasz...sam widzialem
Odezwal sie ten co sie nie opierdala ... z reszta wtedy to byl tylko jeden raz , teraz juz wszystko wrocilo do normy 
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: operacja - 09/01/2004 00:04
> okolicznych miejscowościach gdzie są FC? U-96 organizujemy to o czym
> mówiliśmy już parę razy ?
Wiesz ze to calkiem "zacny" pomysl?
W sumie ja tez powinenem zaczac ponownie sie ogarniac bo od lutego zeszlego roku przestalem (chyba ze mnie MON ogarnie ehh)
|
Szlugi, wóda, gołe baby !
|
|
|
|
Odp: operacja - 09/01/2004 01:42
Ja pierdziele takiej komedji na tymforum to nie było chyba od tematu "co dostaliście bo ja Toster"
Dobra dobra ale zarty na bok panie Naczelny prosze mi tu napisać złoty srodek a najlepiej kilka jak rzucic palenie mysle że to się wielu osobą przyda 
Nie niemoge temat zamocny
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: operacja - 09/01/2004 08:25
Żyleta trzeba bylo sobie zrobic postanowienie noworoczne mi sie udalo wlasnie mija tydzien i jest ok. najwazniejsze jest sobie odmowic i nie palic czyli silna wola bo nic innego w tym raczej nie pomoze, ewentualnie sa jakies tabletki i pare osob u mnie na uczelni je bierze ( nie pamietam nazwy ) ale n poczatku palisz i bierzesz tabsy a pozniej przechodzisz po kilku dniach na same tabsy i juz nie chce ci sie palic dzisiaj, sie moze dowiem nazwe tych tabletek, pozdrooo [Ostatnio edytowane przez KaCZoR: 2004-01-09 08:26]
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 09/01/2004 12:15
panie "Macius Wedrowniczek " - jezeli by sie pan pozadnie przylozyl do ow ogarniecia to po 4 miesiacach sam by pan sie dziwil patrzac w lustro, napewno byl by pan zadowolony z efektow, kazdy kto porzadnie przetrenuje pewnien okres w swoim zyciu nie zaluje tego nigdy , zapraszam na konsultacje na mailu
panie " Espereranto " - jezeli juz chce pan zazywac "substancje chemiczne" , to najpierw wolal bym sie czegos o panu dowiedziec ( m.in wiek , waga , staz treinigowy, zamierzone cele itd ) im wiecej tym lepiej
panie "Alieu" - ile pan ma latek ?
panie " Zyleta " - pan jest wlasnie przykladem typowego lenia , oczekuje pan zlotego srodku ? zlotym srodkiem jest silna wola i determinacja , nie ma innych zlotych srodkow ...
wszelkie sprawy z adresem mailowym zostaly wyjasnione i ostateczy adres to [email protected] , zapraszam na konsultacje
|
PRACUJ NAS SOBA SAMYM
ZAPRASZAM NA WYMIANE POGLADOW " [email protected] "
|
|
|
|
Odp: operacja - 09/01/2004 13:08
>Dobra dobra ale zarty na bok panie Naczelny prosze
> mi tu napisać złoty srodek a najlepiej kilka jak rzucic palenie mysle że to się
> wielu osobą przyda 
No to ja pomoge Ci i panu Ogarniaczowi.Do rzeczy:W przychodni kolejowej(niedaleko Galerii Centrum,w strone ulicy Kaszubskiej(hmm) jest taka terapia antynikotynowa,kosztuje 50 zl(srednio zwraca sie po 10 dniach niepalenia).Kladzie sie lapy na jakies plytki miedziane,i to wyciaga z osobnika nikotyne,kuracja trwa 15 minut.Gwarancja, ze ciagu to papierosow juz nie bedziesz mial...teraz tylko problem z przyzwyczajeniami(rano,po kawie,do piwka itd),ale to juz inna sprawa.
ps.a kurwa na mojej glowie ogarnianie nie tylko siebie tylko jeszcze "paru spraw",ale ZIOMY bedzie dobrze,bo byc musi
|
|
|
|
|
Odp: operacja - 09/01/2004 14:30
A ja juz sie zaniedbuje od prawie roku od kiedy przestałem trenować zaczelem pić schudlem pare kilo i sie zemnie leszcze zrobił i chcialbym sie ogarnać ale kurwa nie wiem od czego zaczać no zaczelem już nie pije od nowgo roku odkąd nie gram w Energetykczu leń sie zemnie zrobił jak cholera 
A za oknem bialo a ja nie mam sanek a ni Figerczegoś tam a tak wogule to umnie w Gimnazuj dzis bomba byla i nie mialem lekcj !! znaczy sie telefon z bomba ze niby ktoś podstawil widoczenie mial ważny sprawdziań [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-09 14:51]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: operacja - 09/01/2004 14:30
To jest dobre Bylem na tym i miesiac nei palilem, nie czujesz potrzeby palenia jedyne co trzeba odrzucic to przezwyczajenie, ze Ci fajki w lapie brakuje
|
MKS
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7