Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> operacja "ogarnianie" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
K M
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8887 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 12:12
Temat zajebisty :) Widze ze mania ogarnięcia opętała wielu ludzi (mnie od 2.01.2004 również). Oby za szybko się nie znudziła ;)

P.S. Dobrze by było też gdyby doszło do ogólnego ogarnięcią na wiosnę - w końcu Pogoń powinna nas jednoczyć! Pozdro

P.s.2 Może powstały by małe sztaby ogarniające w okolicznych miejscowościach gdzie są FC? ;) U-96 organizujemy to o czym mówiliśmy już parę razy :)?

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
beadka
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 12:28

>ps.nie wierzcie niektorym forumowiczom, ze nie
> sa alkoholikami:P

:P:P:P nie jestem

EsPEraNtO
Kibic
Na forum od 8041 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 15:12
hmmmm....
no dobra przekonujesz mnie Panie Ogarniaczu....
mam sprawe chodzi mi takze o substancje chem. do rzeczy mam 188cm wzrostu i 71kg i niewiem od czego zaczac moglbys mi napisac?dziekuje i pozdrawiam Cie!

WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
Andrzej_S
Kibic
Na forum od 8321 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 16:40
> " Boberek " - urosnac w zwyz czy w szerz ?!?! i muisz sie zdecydowac , albo
> rosniesz albo zrzucasz kilogramy

Ja chcem urosnac w zwyz :) ILE? Jak najwiecej. Jak masz jakis zloty przepis na wzrost to napisz mi go [email protected] albo odezwij sie na gg 3233911 Z gory wielkie dzieki :)

W F H
Kibic
Na forum od 8623 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 16:47
PSG a Ty niemasz zadnych pytan do Naczelnego Ogarniacza....??!!??!?!:DNie badz taki kozak;)pozdro.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
P.
Do końca!
Na forum od 8066 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 16:59
>
>ps.nie wierzcie niektorym forumowiczom, ze nie
> sa alkoholikami:P

:P:P:P nie jestem

No co Ty!!!Przeciez nie pisalem o Tobie :P [Ostatnio edytowane przez Patyk84: 2004-01-08 17:00]

Sami przeciw wszystkim!!!
PSG
Kibic
Na forum od 8125 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 17:09
> PSG a Ty niemasz zadnych pytan do Naczelnego Ogarniacza....??!!??!?!:DNie badz
> taki kozak;)pozdro.

W F H o mnie to Ty sie nie martw. Ja ogarniam sie juz od jakiekos czasu , niemniej jednak , jesli bede mial jakis problem to z przyjemnoscia poprosze o rade Naczelnego Ogarniacza.:D ;)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
P.
Do końca!
Na forum od 8066 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 17:12
W F H o mnie to Ty sie nie martw. Ja ogarniam sie juz od
> jakiekos czasu , niemniej jednak , jesli bede mial jakis problem to z
> przyjemnoscia poprosze o rade Naczelnego Ogarniacza.:D ;)

Dobra dobra,ostatnio sie opierdalasz...sam widzialem:P

beadka
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 17:22

>No co Ty!!!Przeciez nie pisalem o
> Tobie :P

:P no to masz szczęście, bo...

P.
Do końca!
Na forum od 8066 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 21:37
>:P no to masz szczęście, bo...

bo... ?

Pomocnik
Kibic
Na forum od 7984 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 21:53
z przykroscia informuje iz , z przyczyn technicznych jakie dzis napotkal Naczelinik , na wszystkie maile oraz wpisy w tym temacie odpowiemy dopiero jutro ....

SERDECZNIE PRZEPRASZAMY

Pomocnik Naczelnika
F G
Kibic
Na forum od 8112 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 22:09
Ja sie ogarniam :)

PSG
Kibic
Na forum od 8125 dni

Odp: operacja - 08/01/2004 23:23
> W F H o mnie to Ty sie nie martw. Ja ogarniam sie juz od
> jakiekos czasu , niemniej jednak , jesli bede mial jakis problem to z
> przyjemnoscia poprosze o rade Naczelnego Ogarniacza.:D ;)

>Dobra
> dobra,ostatnio sie opierdalasz...sam widzialem:P

Odezwal sie ten co sie nie opierdala ;) ... z reszta wtedy to byl tylko jeden raz , teraz juz wszystko wrocilo do normy :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: operacja - 09/01/2004 00:04
> okolicznych miejscowościach gdzie są FC? ;) U-96 organizujemy to o czym
> mówiliśmy już parę razy :)?

Wiesz ze to calkiem "zacny" pomysl?

W sumie ja tez powinenem zaczac ponownie sie ogarniac bo od lutego zeszlego roku przestalem (chyba ze mnie MON ogarnie ehh)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Żyleta
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: operacja - 09/01/2004 01:42
Ja pierdziele takiej komedji na tymforum to nie było chyba od tematu "co dostaliście bo ja Toster":D
Dobra dobra ale zarty na bok panie Naczelny prosze mi tu napisać złoty srodek a najlepiej kilka jak rzucic palenie mysle że to się wielu osobą przyda :D
Nie niemoge temat zamocny:D

Bo jest paru ludzi... Piraci
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: operacja - 09/01/2004 08:25
Żyleta trzeba bylo sobie zrobic postanowienie noworoczne :) mi sie udalo wlasnie mija tydzien i jest ok. najwazniejsze jest sobie odmowic i nie palic czyli silna wola bo nic innego w tym raczej nie pomoze, ewentualnie sa jakies tabletki i pare osob u mnie na uczelni je bierze ( nie pamietam nazwy ) ale n poczatku palisz i bierzesz tabsy a pozniej przechodzisz po kilku dniach na same tabsy i juz nie chce ci sie palic dzisiaj, sie moze dowiem nazwe tych tabletek, pozdrooo [Ostatnio edytowane przez KaCZoR: 2004-01-09 08:26]

Naczelny Ogarniacz
Kibic
Na forum od 7985 dni

Odp: operacja - 09/01/2004 12:15
panie "Macius Wedrowniczek " - jezeli by sie pan pozadnie przylozyl do ow ogarniecia to po 4 miesiacach sam by pan sie dziwil patrzac w lustro, napewno byl by pan zadowolony z efektow, kazdy kto porzadnie przetrenuje pewnien okres w swoim zyciu nie zaluje tego nigdy , zapraszam na konsultacje na mailu

panie " Espereranto " - jezeli juz chce pan zazywac "substancje chemiczne" , to najpierw wolal bym sie czegos o panu dowiedziec ( m.in wiek , waga , staz treinigowy, zamierzone cele itd ) im wiecej tym lepiej

panie "Alieu" - ile pan ma latek ?

panie " Zyleta " - pan jest wlasnie przykladem typowego lenia , oczekuje pan zlotego srodku ? zlotym srodkiem jest silna wola i determinacja , nie ma innych zlotych srodkow ...

wszelkie sprawy z adresem mailowym zostaly wyjasnione i ostateczy adres to [email protected] , zapraszam na konsultacje

PRACUJ NAS SOBA SAMYM
ZAPRASZAM NA WYMIANE POGLADOW " [email protected] "
P.
Do końca!
Na forum od 8066 dni

Odp: operacja - 09/01/2004 13:08
>Dobra dobra ale zarty na bok panie Naczelny prosze
> mi tu napisać złoty srodek a najlepiej kilka jak rzucic palenie mysle że to się
> wielu osobą przyda :D

No to ja pomoge Ci i panu Ogarniaczowi.Do rzeczy:W przychodni kolejowej(niedaleko Galerii Centrum,w strone ulicy Kaszubskiej(hmm) jest taka terapia antynikotynowa,kosztuje 50 zl(srednio zwraca sie po 10 dniach niepalenia).Kladzie sie lapy na jakies plytki miedziane,i to wyciaga z osobnika nikotyne,kuracja trwa 15 minut.Gwarancja, ze ciagu to papierosow juz nie bedziesz mial...teraz tylko problem z przyzwyczajeniami(rano,po kawie,do piwka itd),ale to juz inna sprawa.
ps.a kurwa na mojej glowie ogarnianie nie tylko siebie tylko jeszcze "paru spraw",ale ZIOMY bedzie dobrze,bo byc musi

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8093 dni

**

Odp: operacja - 09/01/2004 14:30
A ja juz sie zaniedbuje od prawie roku od kiedy przestałem trenować :) zaczelem pić schudlem pare kilo i sie zemnie leszcze zrobił i chcialbym sie ogarnać ale kurwa nie wiem od czego zaczać no zaczelem już nie pije od nowgo roku odkąd nie gram w Energetykczu leń sie zemnie zrobił jak cholera :)
A za oknem bialo a ja nie mam sanek :( a ni Figerczegoś tam ;) a tak wogule to umnie w Gimnazuj dzis bomba byla i nie mialem lekcj !! :D znaczy sie telefon z bomba ze niby ktoś podstawil :) widoczenie mial ważny sprawdziań [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-09 14:51]

Z daleka nie będzie widać.
V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: operacja - 09/01/2004 14:30
To jest dobre;) Bylem na tym i miesiac nei palilem, nie czujesz potrzeby palenia jedyne co trzeba odrzucic to przezwyczajenie, ze Ci fajki w lapie brakuje;)

MKS
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763417584 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005