| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 01/01/2004 15:50
Ja sam nie wierze że nie mam kaca. Zaliczyłem domówkę na Łokietka i byłem też o północy u mojej panny która była w pracy. Melanż niezły w tym roku bez zwrotów . Pozdro w 2004.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 01/01/2004 16:34
sylwester byl bardzo sympatyczny , ale teraz strasznie łeb mnie napierdala
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 01/01/2004 16:44
A ja miałem wczoraj za mocno 3 domófki zaliczyłem było za mocno psami nas straszyli taki cwel co go nie lubie dostał butelką chcieliśmy zerwać na podwórku zakaz gry w piłe ale mocno był przymocowany naprawde było za mocno dopiero wstałem i jak zwykle nie mma kaca ale to dlatego że tak długo śpie ;-)
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 01/01/2004 17:19
o ja pier..... jak ja sie zjebanie czuje dopiero wstałem i tak jak ktoś wyżej ide zaraz spać
sam sylwek dosyć ciekawy..... do 4:30 na imprezie, pozniej prawie 3 godzinna podroz na podjuch z centrum (tylko czemu z wyspy puckiej wracałem z buta.... HL wiesz coś o tym ? ) i dalszy ciąg melanżu - tym razem z Bie(L)anami..... więcej o tym melanżu napewno Hilek opowie bo słyszałem że ciekawie miał 
pozdro dla wszystkich - nie mam siły pisać, lece kimać.
tekst wieczoru - "Przepraszam czy tu można się najebać"   - zainteresowany wie o czym mówie   (prawda -HL? ) [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-01-01 17:23]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 01/01/2004 18:46
> A ja miałem wczoraj za mocno 3 domófki zaliczyłem było za mocno psami nas
> straszyli taki cwel co go nie lubie dostał butelką chcieliśmy zerwać na podwórku
> zakaz gry w piłe ale mocno był przymocowany naprawde było za mocno dopiero
> wstałem i jak zwykle nie mma kaca ale to dlatego że tak długo śpie ;-)
heh , Zyleta niezly bandzior z Ciebie , widze ze troszke pochuliganiles w tego sylwestra...
Nie znam Cie ,ale po tym jak napisales ze mieliscie zamiar z chlopakami zerwac zakaz gry w pilke wnioskuje ze ostry z ciebie zawodnik 
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 01/01/2004 19:29
>Zezol nie wiem jak Ty ale Ja się kiepsko bawiłem.
>Wino było
> zajebiste
No ja sie dobrze bawilem... a Ty zes gdzies zniknal i przez to nie moglismy naszego zestawiku wypic, ale odrabialismy na innych alk. Winko zajebiste poprostu HIT wieczoru No wiec bawilem sie zajebiscie tylko niejaki qbajag nagrywal filmik na sylwestrze i jestem w roli glownej bedzie mnie teraz szantazowal ;-)
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 01/01/2004 20:18
> helmut On to naprawde zrobił...?
znaczy się co? wszystko opisane zdarzenia są autentyczne
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 01/01/2004 21:34
Ja na ostrym melanzu na Pomorzanach i na Potulickiej bylem. Balastowalem miedzy 2 imprezami 
Nie obylo sie bez przygod. Wyszlismy z jednej imprezy (30 osob na 3 pokojach ) z Pomorzan i uderzylismy na Potulicka. Moze 1,5h nas nie bylo.
Kiedy wracalismy, spotkalismy ziomka w przebraniu Sw. Mikolaja (!!). Troche pogadalismy i kazdy poszedl w swoja strone
Okazalo sie, ze wlasnie ten pan z kilkoma reniferami najebali polowe uczestnikow owej biesiady.Ziomki wyszli na klatke hehe i Mikolaj z 10 reniferami im najebal. Nawet szmula wylapala 
Ogolnie udana imprezka Alcoholu nie zabraklo Kaca nie ma
|
1948
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 01/01/2004 23:07
Kucze każdy ma jakieś wspomnienia a ja kurwa nic nie pamietam Alkohol zabral moje wspomnienia :placz: aż sie boje dowiedziec co robiłem a no i już sie wyleczyłem
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 02/01/2004 00:21
Ja wrocilem po 4 do domu troche najebany. pospalem godzine po czym az choelre nie moglem sunac. Wzialem ksizke zeby sie nia zmeczyc i usnac. W taki oto sposob przeczytalem dwie ksiazki nie mruzac nawet oka hehe (do 13:30)
ogolnie sylwester zjebany ale co tam
|
Szlugi, wóda, gołe baby !
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 02/01/2004 00:41
> Ja wrocilem po 4 do domu troche najebany. pospalem godzine po czym az choelre
> nie moglem sunac. Wzialem ksizke zeby sie nia zmeczyc i usnac. W taki oto sposob
> przeczytalem dwie ksiazki nie mruzac nawet oka hehe (do 13:30)
ogolnie
> sylwester zjebany ale co tam
było odwiedzać chemika ;-)
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 02/01/2004 00:44
helmut - czytałem twój blog i notke z wyprawy do Kołobrzegu buahahha
Pozdro hlemut i pozdor -HL - jestescie dla mnie za mocni
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 02/01/2004 04:37
> > A ja miałem wczoraj za mocno 3 domófki zaliczyłem było za mocno psami nas
> straszyli taki cwel co go nie lubie dostał butelką chcieliśmy zerwać na
> podwórku
> zakaz gry w piłe ale mocno był przymocowany naprawde było za mocno dopiero
> wstałem i jak zwykle nie mma kaca ale to dlatego że tak długo śpie ;-)
heh ,
> Zyleta niezly bandzior z Ciebie , widze ze troszke pochuliganiles w tego
> sylwestra...
Nie znam Cie ,ale po tym jak napisales ze mieliscie zamiar z
> chlopakami zerwac zakaz gry w pilke wnioskuje ze ostry z ciebie zawodnik 
Ha ha PSG no co ty to napisałem tylko dla brechty bo to taka nasz tradycja co roku zrywamy i dziś dowiedziałem się że póżniej kumple nie dali za wygraną i tradycji stało się zadość 
Pozdr
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 02/01/2004 09:39
No ja sie dobrze bawilem... a Ty zes gdzies zniknal i przez to nie
> moglismy naszego zestawiku wypic, ale odrabialismy na innych alk. Winko
> zajebiste poprostu HIT wieczoru No wiec bawilem sie zajebiscie tylko niejaki
> qbajag nagrywal filmik na sylwestrze i jestem w roli glownej bedzie mnie teraz
> szantazowal ;-)
Wiesz Zezik Ja zniknąłem z Magdą na dole
Wypiliście mi wódke dziady, ale Adam powiedział że mi odkupi to wam daruje.
A Zezol i słyszałem że Ci się dobrze wszystko ułożyło z Dorotą na Sylwku
A film z Sylwka który nakręciłem jest zajebisty.I rzeczywiście jakoś się tak złożyło że występujesz w roli głównej. Padałem ze śmiechu jak to oglądałem.
[Ostatnio edytowane przez qbajag: 2004-01-02 09:41]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 02/01/2004 10:28
wszystkiego najlepszego w nowym roku!! wlasnie wrocilem z nad morza, wiele osob ze Szczecina, no i spieway na plazy sie niosly rowniez "nasza Pogoń najlepsza w polsce jest"
pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sylwester'03 - 02/01/2004 13:12
Oj kac bym zamocny...Ale wszystko juz wporzadku Teraz tylko czekac do nastepnego sylwka!Nie bojcie żaby to tylko 364 dni!!!Jakie macie plany na następny sylwek? hahahaha
|
Bądz dumny z tego kim jesteś...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7