| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 18:24
3 dniowe zawody mijaja sie z celem ,pamietam(jak przez mgle ) ze o 9:00 mecz a na boisku dwie skacowane ekipy ledwo sie na nogach trzymajace ,o trenerach juz nie wspomne
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 18:31
No ja też lubię sobie pograć w basketa W sumie to jest mój ulubiony sport, bo w piłę to raczej nie za bardzo luię grać i także nie idzie mi najlepiej gra w gałę 
Ja tam na żadnych zawodach tej "rabgi" jeszcze nigdy nie byłem jak Sadu, ale w kulku turniejach już się brało udział. Póki co, to gram od czasu do czasu w reprezentacji szkoły w kosza, ale wiadomo - chciałoby się grać w każdym meczu o najwyższe stawki
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 20:20
a gra ktos z was w szkolnej lidze ery ?? ja ze swoja szkola gram i mam nadzieje ze w koncu cos wygram(ostatni rok w liceum ,leeee a ja nie chce) nie ciagle maksimum 2 miejsca ,w tej lidze po finalach wojewodzkich sa finaly ogolnopolskie  (czyli wyjazd na melanz jakich malo  )
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 20:39
co do tematu, to głównie koszykówka
a borsukowi polecam Socjologie, to jest dopiero Instytut Gier i Zabaw 
pozdro
[Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-12-29 20:44]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 20:51
oczywiscie czesto pogrywam w Noge oraz Siatke i czasem rekreacyjnie w koszykowke (mimo mojego niezbyt imponujacego wzrostu) moja sila jest wola walki ambicja i zawse gra do konca 
najlepiej grac w pilke po dwoch piwach w pelnym sloncu i troszke pobiegac
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 21:06
> a ile masz lat boberek?tylko naprawde nie klam
a po co ci to ? jesli tak naprawde chesz wiedziec zajrzyj do profilu tam wszystkie dane sa prawdziwe pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 29/12/2003 21:20
> i jestes taki niski?
no jak by ci tu powiedziec centymetrami nie grzesze chyba nie ustawilem sie u pana boga w dobrej kolejce mam nieco ponad 170 ale mniej niz 175 wiec to nie jest imponujacy wynik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 30/12/2003 23:34
Ale panowie....nie mozemy zapominac o grze ktora od dwoch lat jest przebojem u mnie w klasie...mianowicie jestem w czolowce w Panstwa i miasta
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 30/12/2003 23:43
a ja uprawiam sport zwany graniem na basie
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 31/12/2003 10:19
ja zawsze bylem, jestem i bede mistrzem w sraniu na odleglosc !!! A zapomnialbym ze jestem tez niezly w sportach extremalnych np. skok z Hotelu Radison !!! :-]
ja mam żółty pas w judo - zioomek
to ty dobry jestes ale nie tak jak ja ja trenuje piec lat i mam juz pomaranczowy :-] [Ostatnio edytowane przez skowruss: 2003-12-31 10:25]
|
SZCZECIN MOIM MIASTEM POGOŃ MOIM ŻYCIEM !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3