| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 19:37
> Helmut - jak masz na kompie bajki Tsubasy to wrzuć je gdzies na serwer -
> chętnych do ściągniecia zapewne nie brakuje 
A wie ktoś skąd można ściągną
> YattaMana ?? bo to była moja ulubiona bajka (Fajna szmula była w tych co
> chcieli zabić Yattamana )
ale ta yattamanka tez wcale zla nie byla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 22:25
Nie no...ale nie ma co porownywac obojetnie jakiego serialu do Swiata wg Bundych....ten serial po prostu wygrywal wszelkie konkursy (musze sie pochwalic ze w 1 serii emisji nie przegapilem ani jednego odcinka) gdy lecialy na polsacie ok. 18...gdy zaczeli puszczac o 7 rano to zdazylo mi sie kilka razy przegapic...ale SWIAT WEDLUG BUNDYCH RULEZ!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 22:25
>sporo tego bylo ,to byly czasy a dzis jakis cartoon network pojebany 
Jaki Pojebany Johny Bravo bajka na poziomie albo Ed Edd & Eddy, Ludwiczek ( to FOX KIDS ) Scooby Doo wole to niż jakieś POKEMONY hehe, no ale Cubasza to najlepsza Bajak jaką w zyciu widzialme
chuj ze przez pol odcinka biegli do pilki a przez 10 minut skakali do pilki ale to bylo dobre mialem wtedy jakieś 8, 7 lat nie pamietam ile ale bajke za to pamietam dobrze tak samo jak Jataman i o jakieś czarodziejce ale nie pameitam tego już tak dobrze
Smerfy też debesciak albo Muminki na tym sie wychowywałem czasme trza
sobie coś takiego przypomnieć 
jeszcze Sasiedz PAT I MAT ile mam odcinków na kompie....... i na FOX KIDS leci to [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-12-16 22:29]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 23:03
Przydalo by sie zeby polsat od nowa puscil serie mc gywerr,druzyna a, swiat wg budnych , ziemniak:jeden lubi to drugi tamto a kto pamieta allo allo ,proponuje zbombardowac polsat mailami to jedyny adres jaki znalazlem: [email protected] zeby dali znow na antene swiat wg.bundych ,druzyne A itd. fajnie bylo by to znow obejrzec, a nie jakies samo zycie -kto to oglada albo inny syf. [Ostatnio edytowane przez RUSH: 2003-12-16 23:14]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 17/12/2003 07:46
Przypomniałem sobie dzięki wam sare czasy.
Aż się łezka w oku zakręciła.
Dajmosa z tego co pamiętam to nie oglądałem ale Tsubasa i Dzidzi to były bajki!!!
Pamiętam jeszcze jedną o panienkach które grały w siatkówkę ale nie pamiętam tytułu.
Yattaman też super bajka.
Drużyna A wymiatała wtedy wszystko a Świat wg. Bunndych to już poza jakąkolwiek konkurencją.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 17/12/2003 11:45
>
Przypomniałem sobie dzięki wam sare czasy.
Aż się łezka w oku
> zakręciła.
Dajmosa z tego co pamiętam to nie oglądałem ale Tsubasa i Dzidzi
> to były bajki!!!
Pamiętam jeszcze jedną o panienkach które grały w siatkówkę
> ale nie pamiętam tytułu.
Pojedynek aniolow , chyba... to byly czasy.....ach...
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 17/12/2003 15:53
No pamietam jak sporo lat temu leciał na Poloni 1, czy gdzieś tam. Jak się było małym chłopcem to się oglądało, wtedy to był wypas. Ale dziś można się z tego tylko pośmiać, wyczyny tych braci bliźniaków- przesadzone. Strzały z własnej bramki do przeciwnika. bramkarz miał metr do piłki która stała po lewej, to on biegnie ze 3 metry, żeby odbic się od słupka z prawej i dopiero wtedy ją łapie. Gdy biegali było widać widnokrąg, raz ne mogli wybić na aut, bo przeciwnicy kryli linie autową, jak by ci nie mogli kopnąć w trybuny, no naprawde dzisiaj to tylko kupa śmiechu. Akcje zbyt przesadzone, widać, że japońce nie znają się na piłce.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|