Odp: CM 5 !!! - 10/10/2004 15:22
Ja jeszcze nic nie myśle bo nie grałem Światowa premiera mam być 12 paź. Ja czekam na polską wersję. Jakby mi ktoś załatwił po polackiemu to bym był wdzięczny
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: CM 5 !!! - 10/10/2004 15:24
cos czuje ze jak CM wyjdzie to studia zawale teraz juz sie boje FIFY 2005 dostac bo wyklady oleje teraz z CSem ciezko jest a jak jeszcze te 2 gry dojda to bedzie ho ho a tu jeszcze niedlugo wychodzi San Andreas
Odp: CM 5 !!! - 10/10/2004 15:48
Niestety jeszcze nie zdobyłem CM 5 , narazie sciągam Fife , ale teraz czasy giercowania nadchodzą: Fifa , Cm, GTA, NFS, Collin .........
Eidos, światowy wydawca serii Championship Manager, przesunął datę premiery CM5. Gra, dopracowana pod każdym względem, pojawi się w sprzedaży przed Świętami.
Od dobrych kilku tygodni spekulowano, że premiera piątej części Championship Managera może się nieco opóźnić. Plotki te znajdują potwierdzenie w rzeczywistości.
Twórcy CM5 mają nadzieję, że grę uda sie wydać przed Świętami Bożego Narodzenia, ale nie wykluczają, że najlepszego managera wszechczasów znajdziemy na sklepowych półkach dopiero w nowym roku. Bezpośrednią przyczyną jest chęć dopracowania całej gry - lepiej poczekać dłużej i cieszyć się świetną, wciągającą rozgrywką, niż wypuścić program tak naprawdę nie do końca skończony.
Co do PES 4:
Firma Konami podała dziś do wiadomości oficjalny termin premiery Pro Evolution Soccer 4.
Nowa odsłona symulatora piłki nożnej ukaże się w Europie 15 października. CD Projekt informuje, że w tym samym dniu gra w wersji na PS2 trafi również do polskich sklepów, natomiast wersja na komputery PC zostanie wydana w listopadzie.
Odp: Championship manager 2003/04 - 22/10/2004 14:02
jak dla mnie to gra za latwa.... praktycznie po 3 sezonach pierw Pogońia juz zdobylem mistrzostwo... dwa sezony juz mialem lm ... przenioslem sie do 2 ligi do zaglebia po 2 sezonach juz mialem znow lm i 3 korone.... praktycznie gram juz 30 sezon i non toper jade po mistrzostwo... i dochodze daleko w lm.... jedyna rozrywka jest dla mnie prwadzenie reprezentacji.. narazie zdobylem tylko mistrzostwo europy.. ale i tak jest ciezko bo nawet malta ma w miare silny sklad... wogule smiesznie bo od 8 lat mistrzem swiata jest albania O_o[serio] za malo czasu zeby opisac cala kariere... ale moim zdaniem polska liga jest za latwa... za latwo o duze talentyy.. zagrajcie lige czeska albo cus to zobaczycie
Odp: Championship manager 2003/04 - 29/10/2004 07:47
Kożystając z tego że już niedługo nowy CM a starego moge już odłożyć mam pytanie do osób które pykają w cm`a. A mianowicie czy znacie jakieś sposoby na zarobienie kasy? nie chodzi mi o transfery, premie, dadawanie nowego managera i kupowanie, anie dodawanie kasy w edytorze. Macie jakiś ciekawy sposób? Zależy mi też na edytorze wiecie z kąd moge sobie ściągnąć?
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Championship manager 2003/04 - 31/10/2004 09:56
bardzo proste tylko potrzeba troche czasu zastrzyki finansowe co sezon w takich ilościach owszem wzbogacą klub ale dopiero po kilkunastu latach jak wygram pare pucharów z rzędu miałem na myśli jakiś lekki wałek
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Championship manager 2003/04 - 31/10/2004 10:18
Jezeli rajcuje Cie gra na wałkach to prosze. Bierzesz dodatkowo jedna drużynę, najlepsza i najbogatsza w lidze w której grasz, i kupujesz ze swojego zespołu jakiegos lewusa za astronomiczna cenę. + dostajesz kase drugi + masz wiecej kasy na kontrakty bo jeden pajac Ci odszedł. Ale czy jest sens gry z przekrrętami ?
Odp: Championship manager 2003/04 - 01/12/2004 19:42
Niestety zła wiadomość dla fanów seri CM. Gra będzie dopiero w przyszłym roku....ale powiedzieli że będzie jeszcze lepiej dopracowana więc warto chyba czekać. Czyli znów zaczynam grać w 03/04
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772462556 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.