| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 01/12/2003 17:41
Nie wiem po co wogóle rozpoczynaliście dyskusje z Celcjuszem.
On zapewne jaja sobie robił a wy mu tylko dajecie okazje do tego by się pozgrywał.
Morgenstern naszczęście wróci niedługo na skocznie i mam nadzieję że Miran Tepes następnym razem pomyśli tak jak i Walter Hoffer.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: - 01/12/2003 18:14
> hahhaa gruby ale ci pojechali przy ziemi hahahah, ty nabuijaczu postów jeden ty
> haha, młodzież sie oburzyła , niech jeszcze kazdy cos raz powie o inteligencji
> to juz wogle na wieś śpiewać...idźcie lepiej nerke oddac bo widze ze tacy
> dobroduszni jesteście i poważni...albo idzcie sobie zgode zróbcie z fan klubem
> skoczków i flage wywieście... nowuy pomysł na temat, minuta ciszy za
> morgensterna albo moze lepiej modlitwe w kościele co wy na to?? śmiechu warte
> normalnie wasze zachowanie ... i upadek ;D
Widze ze powstała nowa koalicja idiotów........
P.S nie lubie kościoła bo to są złodzieje ale jak juz wczesniej to wspomniano nie mieszaj go do tego.......zakonczmy ten temat.pozdro [Ostatnio edytowane przez kawek: 2003-12-01 19:23]
|
|
|
|
|
Odp: - 01/12/2003 20:19
minuta ciszy łłłąąąaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa przesadziles ziomek moze jeszcze na czarno mam sie ubrac co??!! a tak poza tym to morgenstern juz w titisee-neustadt bedzie skakac pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: - 01/12/2003 22:42
wiesz co Kawek widze ze taki jestes ostatnio wyszczekany czyli jak na wiosne sie spotkamy na boisku to bedziesz dalej taki wygadany i powtorzysz wszystkie te slowa co tutaj bo czuje ze caly czas starasz sie mnie wqurwic no coz nie udalo ci sie ale pogadamy na wiosne zobaczymy maly szczylu jaki jestes modry...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 02/12/2003 00:36
> na 8 Vasyl na 8...ostatnio
jeszcze powiesz ze na srodku u gory ?? bo ostatno byłem na 8 i żałuję......dużo pikników... [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-12-02 00:42]
|
|
|
|
|
Odp: - 02/12/2003 00:58
tak na srodku u gory i jestem piknikiem i to takim najprawdziwszym wpierdalam popkorn i kielbaski pije herbate mam kocyk parasol i skupie slonecznik jestem mdrzejszy od trenera i gram lepiej niz zawodnicy na mecze chodze jak jest pogoda i gra dobry przeciwnik czy cos [pominelem chyba nie ..i co ty na to.. [Ostatnio edytowane przez celciusz: 2003-12-02 01:03]
|
|
|
|
|
Odp: - 02/12/2003 23:35
> tak na srodku u gory i jestem piknikiem i to takim najprawdziwszym wpierdalam
> popkorn i kielbaski pije herbate mam kocyk parasol i skupie slonecznik jestem
> mdrzejszy od trenera i gram lepiej niz zawodnicy na mecze chodze jak jest pogoda
> i gra dobry przeciwnik czy cos [pominelem chyba nie ..i co ty na to..
Powiem tylko tyle gratulacje szczerosci co do kiełbaki to nie ma problemu bo lubie ale nie lubie ludzi którzy siedza i patrza a nie kibicują ! Pozdro !!
|
|
|
|
|
Odp: - 03/12/2003 02:12
ty a co jest zlego w tym ze ktos na meczu piki noznej siedzi i oglada mecz??hmm nie widze w tym nic zlego chyba po to idzie sie na mecz zeby ogladac czy moze nie..a tak na marginesie Ekil ile ty masz lat ??
|
|
|
|
|
Odp: - 03/12/2003 02:12
ty a co jest zlego w tym ze ktos na meczu piki noznej siedzi i oglada mecz??hmm nie widze w tym nic zlego chyba po to idzie sie na mecz zeby ogladac czy moze nie..a tak na marginesie Ekil ile ty masz lat ??
|
|
|
|
|
Odp: - 03/12/2003 10:53
co oni pjebani, myślą że skakanie to taka prosta i bezpieczna rzecz. niech sami spróbują (mowa o sędziach i organizatorach)
|
Pogoń Walcząca...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|