| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 30/12/2003 14:09
helmut swieta racja ,kac to wspaniale uczucie ,wtedy czlowiek czuje ze zyje ,ze wszystko sie moze zdrzyc  ,nie ma to jak poranna susza i napierdalajacy baniak ,notabene na kaca najlepiej walnac kac kupe i napic sie cieplej herbatki zaraz po przebudzeniu(jaa stosuje sposob ze po imprezie budze sie ze wstajacym sloncem (chyba ze nie zdaze wrocic przed sloncem to gorzej wtedy)) i 2 kubeczki herabtki z cyntrynka i ze 3 lyzeczki cukru ,potem ide spac a jak sie budze to juz nic nie czuc ,nie wiem co jest lepsze ,sen czy herbatka ale polaczone dziala jak zloto(a najlepiej na swieci pic w gorach ,ja jeszcze nigdy po takim piciu nie mialem kaca, gorskie powietrze dziala cuda naprawde )
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 30/12/2003 14:25
najlepszym sposobem na kaca jest choroba zwana abstynenstwem
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 30/12/2003 14:55
herbata z duza iloscia cukru
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 30/12/2003 15:15
spiryt kopie przynajmniej dwa razy mocniej....
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 30/12/2003 17:06
A najlepsze sposoby na spawanie podczas picia ?? Ja znam 3.
1. ok. 6 godzin przed piciem łyknąć sobie lyzke oleju, takiego do smazenia, a pozniej pijesz ile chcesz, a pawia nie ma
2. jak czujesz ze chce ci sie spawac jedz sucha bulke,
3. jak czujesz ze chce ci sie spawac wez witamine C.
a na kaca dobre jest mleko
|
Od Szczecina, do Opola....
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 30/12/2003 18:02
hehe unas w sklepach na gumieńcach można nabyć napój o nzawie "kacuś" nie polecam bo sie zhaftałem po nim
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 30/12/2003 18:23
Hehe kojarzę ten napój Nawet próbowałem Ale widziałem jeszcze, że jest podbny do tego, tylko że nazywa się "KACYK" ale wiadomo po co są obydwa pamiętam, jak u mnie w szkole na przerwie goście z innej klasy to popijali
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 31/12/2003 02:44
hmm ej nie chce mi się wierzyć Ekil, że wypiłeś 2 litry spitku z kolesiem w 2h. Bo w miligramach alkoholu wychodzi jakbyś wypił ponad dwa litry czystej wódeczki a po takiej dawce to byś już nie pisał na tym forum...
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4