| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 17/03/2004 20:24
Szpakowski wróć !!! Tak jak ty niikt yteraz niekomtuje.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 18/03/2004 08:04
Dariusz Szpakowski znów będzie komentował mecze reprezentacji Polski i Ligi Mistrzów. Pojedzie też na mistrzostwa Europy w Portugalii - informuje "Gazeta Wyborcza".
Informację tę potwierdził szef sportu w TVP Janusz Basałaj.
"W związku z tym ja będę mniej komentował. Nowy prezes absolutnie nie nalegał na przywrócenie Szpakowskiego na antenę" - powiedział "Gazecie Wyborczej" Basałaj, który wcześniej odsunął Szpakowskiego od komentowania meczów piłkarskich w telewizji publicznej na życzenie jej prezesa Roberta Kwiatkowskiego.
"To także efekt tego, że nie udało się ściągnąć do telewizji publicznej żadnej gwiazdy, takiej jak Mateusz Borek z Polsatu czy Tomasz Smokowski z Canal+. Nie ma kto komentować meczów" - powiedziała "Gazecie Wyborczej" osoba wysoko postawiono w TVP.
Ostatni raz Szpakowski wystąpił jako komentator meczu Pucharu UEFA Polonia Warszawa - FC Porto.
NARESZCIE SZPAKOWSKI WRÓCIŁ HIP HIP HURA HIP HIP HUURA   
[Ostatnio edytowane przez Paweł17: 2004-03-18 08:05]
|
Jedno serce jeden klub POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 18/03/2004 10:04
hey Pinkfloyd pokaz mi komenatora ktory nie popelnia bledow? takich programow o bledach w komentowaniu mogli by codziennie robic o kims innym. nie ma komentatora ktory nie popelnia bledow. mowisz ze denerwuje cie ze Szpakowski faworyzuje rzekomo Legie, a Borek to w kazdym meczu faworyzuje Real Madryt i swoich ulubionych pilkarzy i jakos to nie przeszkodzilo mu w w byciu najlepszym Polskim komentatorem .
mi sie podboa najbardziej to ze Szpaku jak nikt inny komentuje mecze z pasja i zawze potrafi stworzyc atmosfere komentowanego meczu i w przeciwienstwie do Basalaja kiedy padala bramka to reagowal na nia bardzo zywiolowo i tak na zakonczenie przypone ze Szpaku uczyl sie komentatorskiego rzemiosla od mistrza w tej dziedzinie J.Ciszewskiego
no Szpakowski wrocil to jeszcze tylko niech zaczna pokazywac ten magazyn ligowy na antenie TVP pozdro
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 04/05/2004 21:02
> Hmmm czy słyszeliście może dzisiaj zapowiedź meczu Chelsea - Monaco Czy
> słyszeliście ten głos Czyżby to był znak powrotu Szpaka!? 
dokladnie Hanki juz jutro nastapi Szpakowski-reaktywacja podczas meczu Chelsea-Monaco. ja tam zawsze mialem i nadal mam sentyment do Szpakowskiego w koncu pobieral nauki do samego Jana Ciszewskiego i zawsze potrafi dobrze dostosowywac glos do przebiegu meczu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 05/05/2004 14:29
Ja tam Szpaka lubiłem ale do czsu. Zapomnieliście już o tych wszystkich meczach reprezentacji albo naszych drużyn w pucharach? Co było?
- "i kolejna bramka.trzeba zmienić coś ale od podstaw. zacząć z młodzieżą..."
- " co się odwlecze to nie uciecze.."
- " niewykorzystane sytuacje lubią sie mścić.."
- " czas zmienić prezesów.."
itd.itp.
bez przerwy narzekanie. A to działacze a to piłkarze nieudolni a to to a to siamto. kazdy wie jak nasza kopana wygląda, po co on to mówił w trakcie meczu? Jak siadałem przed tv to chciałem zobaczyć mecz.Dowiedzieć się kto do kogo podaje a nie "...kolejne złe podanie...tak się nie zaskoczy bramkarza...".
Szpakowi mówię nie.
Basałajowi też. NIe ma jak komentatorzy radiowi
pozdor 4@ll
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 05/05/2004 17:31
> Ja tam Szpaka lubiłem ale do czsu. Zapomnieliście już o tych wszystkich meczach
> reprezentacji albo naszych drużyn w pucharach? Co było?
- "i kolejna
> bramka.trzeba zmienić coś ale od podstaw. zacząć z młodzieżą..."
- " co się
> odwlecze to nie uciecze.."
- " niewykorzystane sytuacje lubią sie mścić.."
- "
> czas zmienić prezesów.."
itd.itp.
bez przerwy narzekanie. A to działacze a to
> piłkarze nieudolni a to to a to siamto. kazdy wie jak nasza kopana wygląda, po
> co on to mówił w trakcie meczu? Jak siadałem przed tv to chciałem zobaczyć
> mecz.Dowiedzieć się kto do kogo podaje a nie "...kolejne złe podanie...tak się
> nie zaskoczy bramkarza...".
Szpakowi mówię nie.
Basałajowi też. NIe ma jak
> komentatorzy radiowi
pozdor 4@ll
kazdy komentator ma swoje dobre i zle strony i wcale nie mowie ze Szpaku ich nie ma ale wole znow uslyszec jego glos niz np. Basalaja czy innych komentatorow z telewizji publicznej. nawet wychwalany tak przez wszystkich M.Borek ma swoje wady......jak np.kompleks Realu i faworyzowanie niektorych zawodnikow na kazdym kroku. a jesli chodzi o komentatorow radiowych niektorzy z nich czasem zbytnio koloryzuja to co sie dzieje na murawie lub na trybunach na przyklad podam kometatora z radia Szczecin ktory podobno w czasie relacji z meczu Arka-Pogon az nadto kooryzowal to coi sie dzialo na naszym sektorze podczas spiecia z kibicami Arki
Pozdro!
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 05/05/2004 18:20
kazdy komentator ma swoje dobre i zle
> strony i wcale nie mowie ze Szpaku ich nie ma ale wole znow uslyszec jego glos
> niz np. Basalaja czy innych komentatorow z telewizji publicznej. nawet
> wychwalany tak przez wszystkich M.Borek ma swoje wady......jak np.kompleks Realu
> i faworyzowanie niektorych zawodnikow na kazdym kroku. a jesli chodzi o
> komentatorow radiowych niektorzy z nich czasem zbytnio koloryzuja to co sie
> dzieje na murawie lub na trybunach na przyklad podam kometatora z radia szczecin
> ktory podobno w czasie relacji z meczu Arka-Pogon az nadto kooryzowal to coi sie
> dzialo na naszym sektorze podczas spiecia z kibicami Arki
> ozdro!
Boberek ty napinaczu hehe byś wziąl ze sobą piknika Sanbala i przyszedł w sobote grać o 10 rano To se teraz pooskarżam(jak Lepper tak dobrze czytacie jak Andrzej Lepper) a co do Borka--- to sie nie wypowiadam bo on lubi tylko hiszpański football Basałaj---- wali takie gafy jak żaden inny na świecie (no chyba ze ten z anglii co powiedział coś do desally'ego pierdo***y leniwy czarnuch) Jasina---człowiek zero emocji....J.Jonca---czasami chyba nie wie co mowi a czasami tworzy jak sokrates" wie ze nic nie wie" wiecej komentatorów nie chce pamietac i za każdego naród załuje ale poprawa sie obiecuje a pozatym BALCEROWICZ MUCI ODEJŚĆ ! [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-05 18:26]
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 05/05/2004 18:50
>
Boberek
> ty napinaczu hehe byś wziąl ze sobą piknika Sanbala i przyszedł w sobote grać
> o 10 rano To se teraz pooskarżam(jak Lepper tak dobrze czytacie jak Andrzej
> Lepper) a co do Borka--- to sie nie wypowiadam bo on lubi tylko hiszpański
> football Basałaj---- wali takie gafy jak żaden inny na świecie (no chyba ze
> ten z anglii co powiedział coś do desally'ego pierdo***y leniwy czarnuch)
> Jasina---człowiek zero emocji....J.Jonca---czasami chyba nie wie co mowi a
> czasami tworzy jak sokrates" wie ze nic nie wie" wiecej komentatorów nie chce
> pamietac i za każdego naród załuje ale poprawa sie obiecuje a pozatym
> BALCEROWICZ MUCI ODEJŚĆ ! 
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-05 18:26]
tylko bez napinaczy i piknikow mi tutaj heh wiem ze mialem byc w sobote na boisku ale myslalem ze po piatkowym swietowaniu wejscia do Unii nikt nie bedzie w stanie grac . postaram sie to nadrobic wta sobote mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie Pozdrawiam Ekil!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 05/05/2004 21:43
Zawsze narzekalem na niego, ale jest on zdecydowanie lepszy od pozostalych. Ten jego głos....Dzisiaj komentuje dobrze nie faworyzujac zadnej druzyny...
No i jednak zdarzylo sie mu pare gaff... Moze troszke wyszedl z wprawy??
Real gra na san siro...
Totenham gral w cwiercfinale LM 
Ale spoko... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-05-05 22:40]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Akcja przeciw Basałajowi i innym !! - 05/05/2004 22:55
"...stratosferyczny Real..." - hehe dobre 
a tak poważnie to od razu słychac że ten człowiek żyje piłką
inni komentatorzy to chyba w czasie meczu z notatek czytają
Smoczek jest tu nie na miejscu - to w końcu konkurencyjna stacja
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|