| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 09/10/2003 21:54
Owszem forum....i kazdy chyba o tym wie...ale ze byla dziwna wymiana zdan moze przypominac cos innego...ale niee...to napewno forum Wy tez sie wpisujcie tonie bedzie tak monotonnei...i tylko taki skromny dialog miedzy dwiema osobami....jak cos napiszecie bedzie nas wiecej
pozdrawiam
|
Pozdrawiam wszystkie piłkarki nożne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 13/10/2003 20:07
hejka...
Wiecie co..jesli macie jakies znajome kolezanki ktore interesuja sie pilka nozna..a bardzij gra w nia..to zapraszam je na trening w poniedzialki i srody o 16:30 na stadionie "czrnych"na ul.chopina
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 13/10/2003 22:10
Przyprawie sobie cycki i bede gral z Wami dziewczyny...hahaha.Ale tak powaznie z takiej klapanki nic nie wyniknie.A z tego co widzialem wzmocnienia sa wam baaaardzo potrzebne!!Proponuje zatrudnic jakiegos lowce dziew..... czyn Oj.. juz po glowie mi cos zbroznego chodzilo.Pozdrawiam.
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 13/10/2003 22:34
> Przyprawie sobie cycki i bede gral z Wami dziewczyny...hahaha.Ale tak powaznie z
> takiej klapanki nic nie wyniknie.A z tego co widzialem wzmocnienia sa wam
> baaaardzo potrzebne!!Proponuje zatrudnic jakiegos lowce dziew..... czyn Oj..
> juz po glowie mi cos zbroznego chodzilo.Pozdrawiam.
Hehe a po meczu oczywiście jak to zwyczaj wymiana koszulek i piwko ......bo sie łąwto kobieta nie da jak sie jej nie upije : D
|
|
|
|
|
Odp: PIŁKARKI NOŻNE W SZCZECINIE...... - 14/10/2003 16:03
ja tu o piłce a wy o jednym:>:>:>zboczusie z was..... a wzmocnienie sie przyda.....dlatego ze ja jeszcze nie moge grac jak zaczne bedzie juz ok a tak powaznie..jak macie tam kogos ciekawego...ktp ma pojecie o pileczce...-KOBIETA to zapraszam..trening jak wyzej
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|