| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 00:27
Te fotki na tej stronce przeciw alkoholowej są straszne. Szkoda tego chłopaka, kibica i przedewszystkim człowieka. ["]["]["]["]["] Ja jutro też idę do kościoła na 11.30(zawsze tak chodzę) ale pomodlę się za niego. I powiem tylko że też się obawiam że te małpy z Cracovi będą zakłucać tą minutę ciszy.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 00:28
Za to, ze byl kibicem POGONI poszedl pewnie do nieba... Jesli ktos bedzie wiedzial kiedy pogrzeb prosze zebyscie dali znac na stronie... Kondolencje dla rodziny i znajomych, skoro chodzil na POGOŃ musial byc dobrym czlowiekiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 00:51
Jak dobrze pójdzie, to może rano uda się od Policji wyciągnąć jego dane... a wtedy od razu cynk na Forum i w moim statusie, czy Msza o 15-tej na wzgórzu Hetmańskim dojdzie do skutku... bez danych personalnych, ani rusz...
|
Kibic dawnej Stali Mielec, zakochany obecnie w Pogoni Szczecin... bo teraz tu mieszka...
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 00:53
Jestem przekonany,że awans do pierwszej ligi Kibic obejrzy już z góry!,z Niebios!To fakt,przerażający fakt,który tak wiele daje do myślenia:to mógłby być KAŻDY Z NAS!!!Ciesz się życiem wieczny,Kibicu i wiedź,że masz u mnie za Siebie Swój doping,który w tak straszliwy sposób umilkł.Wieczny odpoczynek racz dać Mu Panie,a światłośc wiekuista,niech Mu NIGDY nie zgaśnie!!![']['][']SPOCZYWAJ W SPOKOJU,KIBICU I CIESZ SIE ZYCIEM WIECZNYM!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 02:04
['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]['] [*]
Niech mu Pan da życie wieczne [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-10-05 02:06]
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 02:13
Nie wiem co powiedziec... Akurat szedlem Jagiellonska w dol, dochodze do Bohaterow...     
I prawda jest to ze policja bardzo nieudolnie kierowala ruchem. Czy naprawde potrzebny byl taki wypadek zeby ktos zwrocil uwage na niektore skrzyzowania(np takie jak to, wiem cos o tym bo mieszkam akurat tutaj, wypadki sie zdarzaja bardzo czesto)
A jesli chodzi o ta strone z jazda po pijaku...Zgadzam sie ze to okropne, ale czy ktos jest pewny ze ten koles od tira pil?
I nie widze takiej sily ktora uratowala by kiboli craxy jesli wykorzystali by ten wypadek do jakis podsmiechow...Lepiej dla nich zeby pokazali ze sa jeszcze w miare normalni...
Kondolencje...['] [Ostatnio edytowane przez Qcu: 2003-10-05 02:15]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|