Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Podziękowania << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kleberson
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8216 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 09:36
acha ze smiechem bede patyrzab jak znowu te hoolsy kleszcze dostana w pizde tym razem od jagi.zycze nie ktorym tego.

Teddy Boys najlepsi! i debeściak!!!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8465 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 09:39
Stary ma racje!Jest sie kibicem Pogoni i tylko jej.Ale kadzy kibic jest rowniez obserwatorem futbolu i lubi pojedynki na wzglednie wysokim poziomie.Przeciez nie usiadl bym ze Szwabkami i nei krzyczal na Groclin.Jezlei juz to w Polskim sektorze i ogladal bym neutralnie mecz.Nie potrzebnie sie tak tu burzycie i oburzacie-i po co to??wysylajcie sobei e-mail czy na GG sie bluzgajcie a nei na publicznym forum bo pojdzie w Polske fama ze kibice Pogoni to napinacze i chlopi malorolni-jak to swego czasu bylo z kibicami "spod Biedronki";) Luuz Panowie.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 09:46
ludzie ktorzy decyduja nie maja takie zdania --- jakiego zdania!?!? uklad z grodziskiem o czym ty kurwa mowisz?!?!
chcesz ogladac dobre mecze to sie do Madrytu wybierz, a jak juz jezdzisz na Grodzisk to zachowaj to dla siebie!!!

kleberson - uuu, my dostaniemy becki od jagi, a ty dostaniesz becki od sasiadki bo pewnie nawet dupy nie ruszysz z miejsca !!! najlatwiej jest oceniac innych a samemu chuj robic!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Kleberson
Kibic
Na forum od 8216 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 09:49
zobaczymy kto bedzie sie smial jak cie jagiellonia w dupe wyrucha palancie i twoich kolezkow tez.pedaly.

Teddy Boys najlepsi! i debeściak!!!
dary
Kibic
Na forum od 8657 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 10:35
Kleberson: proszę Cię zmień godło przy nicku ;),:-)

POGOŃ TO MY !
KEER!
Kibic
Na forum od 8216 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 12:27
> zobaczymy kto bedzie sie smial jak cie jagiellonia w dupe wyrucha palancie i
> twoich kolezkow tez.pedaly.

Mam nadzieję że to złość wpłynęła na twoją wypowiedź ?
Zrozum że w Naszym Kraju jest trochę inaczej , wyjazd na groclin? oki ale czy trzeba było z nimi siedzieć w sektorze? stadion w berlinie jest duży a miejsc nie brakowało :-) Teraz to był groclin następnym razem jakiś niekumaty chłopak poczyta co wypisują na tym forum niektórzy i pójdzie sobie np na mecz w Poznaniu , Gdyni Kielcach , Koziej Górce.... powie że jest z Pogońi i źle skończy
[Ostatnio edytowane przez KEER!: 2003-09-26 12:56]

Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 12:40
> kurwa moga jezdzic gdzie chca

mozesz

a pare idiotow i wiesniakow sie burzy,admin
> powinien wyrzucic z tego forum takich ludzi jak W F H,Shivan,Maly_ps,dziki i PS
> G bo robia nam obciach na cala Polske.

bu ha ha, na razie to ty robisz syf ale o tym za chwile

Tak pozatym chcialbym bardziej zgode z
> Groclinem niz z Kotwica.pozdrawiam kibicow Dyskoboli.

to sobie zrob, tylko nie mieszaj w to Pogoni

moja uwaga dotyczyla, wontku crakovi ze zacytuje "... nie sa zli i cie zajebia, jak to robi crako...via :)", wiec pajacu, jesli to popierasz to jestes zerem, akurat na ten temat jestem bardzo uwrazliwiony, a jak koles sobie stawia jeszcze emotionki z usmiechami to juz kurwica bierze, tam zginal nasz kolega, teraz rozumiesz?! O Groclinie sie nie wypowiadam i tyle.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 12:44
niektorzy z obecnych tu ludzi na forum przynosza hanbe naszemu klubowi i mam nadzieje ze kibicei nnych druzyn nie czytaja naszego forum bo jesli tak to niedlugo cala polska sie bedzie jeszcze bardziej smiac! chyba ja nastepny bede tyrany przez niektorych ludzi z forum jak powiem ze bylem na meczu Wisla-anderlecht kiedy bylem na wkacjach w Krakwoie i ja nie widze w tym nic zlego ale niektorzy chyba widza w tym problem,zaraz pewnie uslysze ze jestem fanem Wisly......a tak pozatym tez mialem jechac z kumplem na mecz do Berlina i to chyba jasne ze usiadlbym w sektorze z polakami anie ze Szwabami kiedy gramy w pucharach to polacy powinni byc za druzyna ze swojego kraju ale to nie oznacza ze musze ta druzyne(Groclin) dopingowac. Pozdro dla normalnych kibicow!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
A..
Kibic
Na forum od 8609 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 12:53
Kleberson skad Ty sie urwales ? Chcesz wyleciec z tego forum ?

PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 12:59
hanbe naszemu klubowi przynosza ci , ktorzy tak bardzo chca zgody z burakami ... na szczescie macie chuj do gadania i nigdy do czegos podobnego nie dojdzie...
zejdzcie na ziemie...
Pozdro dla normalnych!

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 12:59
Ali mysle ze to calkiem dobry pomysl :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Shivan
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 13:39
Boberek - tu nie chodzi o to czy byles, czy nie byles. Tu chodzi o afiszowanie sie w imie Pogoni, bo daje glowe ze raczej nie byles ubrany jak Portowiec :)
Pozdro

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 13:48
Zgoda z Groclinem -o kur...............zgoda co to to nie!!!!!!!!!!!szanuje ten klub ale zadnej zgody z klubem z wielkopolski,wogole wystarczy nam zgoda z Legia i juz! Daniell zastanow sie co ty za bzdury kur........piszesz Cracovia juz zawsze bedzie zniewadziona za to co zrobila.........

Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 13:51
> Boberek - tu nie chodzi o to czy byles, czy nie byles. Tu chodzi o afiszowanie
> sie w imie Pogoni, bo daje glowe ze raczej nie byles ubrany jak Portowiec
> :)
Pozdro
gdybym sie tam afiszowal ze jestem kibicem Pogoni to chyba bym na tym dobrze nie wyszedl poszedlem jako kibic Pogońi ale nikt oprocz kuzyna o tym nie wiedzial.....na szczescie

W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 13:54
a za co szanujesz groclin?

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 14:45
> a za co szanujesz groclin?

A za co szanuje się inną drużynę??? Za jej kibiców buahahaha, mam bardzo wiele szacunku dla kibiców z grodziska hahaha, no nie moge :P:P:P Poważnie to ja też bym ciał się dowiedzieć za co groclin szanujesz?

>zobaczymy kto bedzie sie smial jak cie jagiellonia w dupe wyrucha palancie i twoich kolezkow tez.pedaly.

Wiesz co Kleberson brak mi słów. Wybieram się na ten mecz i po pierwsze: nie jestem pedałem, po drugie: nie używaj słów których znaczenia nie znasz, po trzecie jak mi ktoś morde obije to przynajmniej bede wiedział że to za klub który w sercu noszę, a ty sobie grzej dupsko w domu!!! zly

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 14:53
dokladnie Helmut.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 14:57
szanuje ten klub za to ze w bardzo szybkim czasie awansowal do 1 ligi ,za pelen profesjonalizm panujacy w tym klubie ze inwestuja w stadion i druzyne wciaz ja wzmacniajac nowymi czesto nieznanymi ale dobrymi pilkarzami (mynar.Sedlacek) za to ze nie przyniesli nam wstydu w pucharach tak jak dospel i wisla plock i mimo wszystko wislak krakow .okibicach groclinu sie nie bede wypowiadal chociaz ten tysiac na meczu w berlinie to juz niezla ilosc jak na taka wioske!

K M
Kibic
Na forum od 8993 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 15:45
Kleberson śmieciu. Wpierdol to mozesz ty dostac. Jak jestes kibicem Groclinu a nie Pogoni to wypieprzaj z tego forum! To samo do pozostalych - nie ma zgody i nie bedzie z jakimis wiesniakami z grodziska. Nie mi i nie wam o tym decydowac.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
boski
Kibic
Na forum od 8256 dni

Odp: Podziękowania - 26/09/2003 15:45
Groclin grał ładną piłkę i mi sięto podoba a reszte ,układy i inne żeczy tym podobne mam w dupie

boski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772618744 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005