Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szacunek << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
henieq
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8498 dni

Odp: Szacunek - 23/09/2003 19:44
ja osobiściemam szacunek do wszystkich prawdziwych kibiców [chyba kazdy wie o czym mówie], szanuje wszystkich naszych wrogów i przyjaciół mimo naszych ciaglych animozji, mimo wszystko szanuje nawet kibiców cracovi ale tych prawdziwych walczących o swój klub[nie tych zqrwialych morderców, nie możemy uogólniać i wrzucać wszystkich do jednego wora], każdy klub grajcy fair zasluguje na szacun gdyż swoja grą sprawia ze mozemy fascynować sie jakimikolwiek rozgrywkami; jednych szanuje sie za piękną gre innych za kibiców i ich wierność, niepowtarzalność; nie daze szacunkiem kibiców bez honoru i mózgu, a klubów takich jak szczakowianka czy byli pilkarze świtu, czyli krętaczy psujących piekno tej gry

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Szacunek - 23/09/2003 19:49
muzzy - a arki nie szanujesz? na ich forum tak im dupe zaczoles lizac ze az tu twoja slina dokapala !!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Uhahany
Kibic
Na forum od 8234 dni

Odp: Szacunek - 23/09/2003 21:34
Do nich pewnie czuje milosc :)

Pogoń Ponad Wszystko
W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Szacunek - 23/09/2003 21:50
ja mam szacuneczek do Ruchu Chorzow,Śląska Wroclaw, za caloksztalt

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Szacunek - 23/09/2003 21:59
ta... do Slaska to pewnie za te wodke co ci postawili i musielismy cie wnosic do pociagu.... eheh
i za tych pijanych starszych slazakow ktorzy darli sie pod dworcem we wroclawiu "Pogon Szczecin"

W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Szacunek - 23/09/2003 22:23
hehe stare czasy hehehe ;)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: Szacunek - 24/09/2003 01:09
Maly_ps: tak? kiedy? Wtedy kiedy napisalem ze denerwowala mnie ilosc bluzgow na nich, wtedy kiedy napisalem ze po chuj ktos bawil sie z brama (pewnie ty tez tam byles), czy moze wtedy jak napisalem ze w ogole nie bylo ich slychac??? Podaj mi kurwa jakis przyklad to moze wtedy pogadamy. A nie mi tu pierdolisz. Ale ty przeciez jestes KUMATY... [Ostatnio edytowane przez Muzzy: 2003-09-24 01:13]

maniekk
Kibic
Na forum od 8205 dni

Odp: Szacunek - 24/09/2003 04:03
taka propozycja zacznijmy najpierw szanowac samych siebie ( chodzi mi o szacunek miedzy kibicami Pogoni ) a potem sie wypowiadajmy na temat innych kibicow pozdrawiam

Zawsze wierni i oddani !!!!!
wien
Kibic
Na forum od 8754 dni

**

Odp: Szacunek - 24/09/2003 07:58
ej jezeli chodzi o zaglebie sosnowiec, to na wakacjach spotkalem jednego hoolsa, dobrego, chodzi na kazdy mecz od paru lat, powiedzial, ze lubia tylko legie a Pogoń maja w dupie

Na Zawsze POGOŃ
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Szacunek - 24/09/2003 09:50
muzzy : nie tlumacz sie i tak jestes spalony i zawsze bedziesz sie juz kojarzyl z dupolizem

Muzzy
Kibic
Na forum od 8326 dni

Odp: Szacunek - 24/09/2003 11:10
Maly_ps: nie chce mi sie z toba klocic

W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Szacunek - 24/09/2003 16:17
normalnie jak w piosence TEDE-go:"To ty jestes dupoliz"!!!

Jay-J
Kibic
Na forum od 8453 dni

Odp: Szacunek - 27/09/2003 10:03
Z Polski: Legia, kluby z naszego regionu... GKP Gorzów (byłem na paru meczach w dzieciństwie, tam mam rodzine), Śląsk (sam nie wiem czemu?) i mimo wszystko eLch...

Z zagranicy to: Borussia Dortmund!, Real Madryt, Man Utd., FC Liverpool, Sparta Praga, Lens oraz AS Roma (do kompletu ;)))). [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-09-27 10:04]

Obrazek gif wstawiony na forum
smuda
Kibic
Na forum od 8195 dni

Odp: Szacunek - 27/09/2003 13:17
Szanuje mimo wszystko każdy klub który ma prawdziwych i oddanych kibiców.Którzy są z klubem na dobre i na złe!Mają kibiców którymi mogą sie poszczycic w kraju,a nie wstydzic sie za nich.

Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
Ziomall
Kibic
Na forum od 8230 dni

Odp: Szacunek - 27/09/2003 14:49
Szanuje eLecha ,Zaglebie Sosnowiec,Motor Lublin
Bardzo lubie kibicow Slaska Wroclaw sam nie wiem czmu:)
Mam takze pewna sympatie dla Lechii Gdansk heheheh ostro ale coz tak mi zostalo:)

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
Westman
Kibic
Na forum od 8250 dni

Odp: Szacunek - 27/09/2003 15:26
> ej jezeli chodzi o zaglebie sosnowiec, to na wakacjach spotkalem jednego hoolsa,
> dobrego, chodzi na kazdy mecz od paru lat, powiedzial, ze lubia tylko legie a
> Pogoń maja w dupie

A skad wiesz, ze jest dobrym hoolsem ??
I co mnie obchodzi Z. Sosnowiec??

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8339 dni

Odp: Szacunek - 27/09/2003 17:04
> Szanuje mimo wszystko każdy klub który ma prawdziwych i oddanych kibiców.Którzy
> są z klubem na dobre i na złe!Mają kibiców którymi mogą sie poszczycic w kraju,a
> nie wstydzic sie za nich.

dokładnie tak, zawsze znajdzie się jakis chuj wśród tych pożądnych jak i na odwrót.
A przy okazji bardzo szanuje kibiców Napoli, bo choc drużyna gra w 2 lidze włoskiej, bo nie ma pieniedzy, to i tak przychodzi na jej mecze po 70 tysiecy, gdzie nie przyszło nawet tylu gdy Juve zdobył mistrza. Na Napoli tylu ludzi przychodzi nawet gdy drużyna co chwilę przegrywa, żadko gdzie tak jest, niestety.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8237 dni

Odp: Szacunek - 28/09/2003 10:12
Szanuje : Bałtyk Gdynia ,flota , kotwica ,slask
NIE szanuje : cracovia , gwardia k. , kibiców Blekinych ale tylko tych ktorzy kibicuja Lechowi

divi
Kibic
Na forum od 8192 dni

Odp: Szacunek - 29/09/2003 17:37
> piszcie do jakich klubow macie szacunek,ale bez naszej zgody czyli Legii.jezeli
> byl juz taki temat to skasujcie go.pzdr.

Czy nie uważacie że Amica jest zespołem do którego nic nie powinniśmy mieć??
Pozdrawiam, legionistka z wawy

Centralny Wojskowy Kochany Sportowy !!!
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Szacunek - 29/09/2003 18:43
muzzy tak bylo npisales ze tak cie wkurwialy te bluzgi ze chciales wyjsc czy cos w tym stylu..... takze jestes spalony na forum i dla nas jestes tylko dupolizem.....takze zmien nick na "dupoliz_arka"

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772613593 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005