| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 10/09/2003 19:56
Nie bylo mnie pare dni, a tu prosze jak sie temat rozwinal... jesli chodzi o mnie to chodze od paru dni do LO2 na Pobożnego, wcześniej SP43 i GM13 na ulicy Rydla. Mam nadzieje ze w przyszlosci pojde na taka dobra uczelnie jak qbajag.
> P.S.A ty co..spac nie mozesz??
No nie moge Ale widze ze ty tez 
> Gratulacje Jay-j!
Dzieki!
> A którą szkołę polecacie? Jak możecie to podajcie krytaria w jakich przyjmują do danej szkoły, jej poziom i czy fajne szmule są hehehe.
LO2!!! Chodze do niej zaledwie pare dni a juz mi sie podoba... hehe ciekawe co bede mowil za pare miesiecy Tylko ciezko sie do niej dostac... no przynajmniej ja sie ledwo dostalem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 10/09/2003 21:59
> Yo Yo lo4 sie kłania. Łasic do jakiej klasy chodzisz ?? ja jestem 1A 
A ja skonczylem LO-4!!! wczesniej SP-66 maturke mam i teraz 2 pazdziernika godzina 10:00 mam sie stawic w Poznaniu na ul. Bukowskiej 34 na szkolenie Zandarmerii. Ide w buty
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2003 20:53
Zaczelo sie od SP66 na gumiencach, potem sp39 w zalomiu (najgorsze co moglem przezyc)
Potem GM7 na Nalkowskiej (zajebista szkola).
Obecnie Lecznica Oblakanych nr 3 w Dabiu (poza paroma debilnymi nauczycielami jest OK - a to co sie mowi o Kaziorze (jesli ktos cos slyszal) to bzdury - tak na serio spoko gostek)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/09/2003 22:24
Na początku była SP22 na Majowym, następnie najlepsze lata życia czyli Technikum Łączności (najpierw na Dworcowej potem szkoła przeniosła się na Ku Słońcu ). Teraz jestem na PS - II rok. Studiuje zaocznie.
|
You Know Who You Are? You Are One Big Zero!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|