Odp: Jakimi samochodami jeździcie?? - 20/08/2008 23:40
Zanim wszyscy napiszą jakimi samochodami sie poruszamy informuje ,że nie tylko my czytamy te forum. Zanim ktos sie pochwali za bardzo szczegółowo niech przemyśli kilka razy.
czy ktoś mi może mi coś powiedzieć na temat opla corsy. co się psuje najczęściej itp wszelkie uwagi mile widziane. dzięki
Nikt Ci nie pomoze, dopoki nie podasz modelu, rocznika, typu silnika itd. Corsa to model z ponad 25 letnia historia, pierwsze Corsy to roczniki 1982.
ok, no tak masz racje. chodzi o corse B, rok 1994, 1,2 benzyna ale ma gaz od 2005, 3 drzwiowa, ogólnie golas, brak abs czy wspomagania. cena ok 4000. jeszcze jej nie widziałem, jak myślicie warto kupować?
a no i przebieg ma kurewsko duży bo 211k km
czy ktoś mi może mi coś powiedzieć na temat opla corsy. co się psuje najczęściej itp wszelkie uwagi mile widziane. dzięki
Nikt Ci nie pomoze, dopoki nie podasz modelu, rocznika, typu silnika itd. Corsa to model z ponad 25 letnia historia, pierwsze Corsy to roczniki 1982.
ok, no tak masz racje. chodzi o corse B, rok 1994, 1,2 benzyna ale ma gaz od 2005, 3 drzwiowa, ogólnie golas, brak abs czy wspomagania. cena ok 4000. jeszcze jej nie widziałem, jak myślicie warto kupować?
Napisze tak,jezeli potrzebujesz skarbonke to bierz w ciemno a jezeli nie to sie wstrzymaj doloz pare zloty i znajdz cos innego
Odpuść sobie to autko z tym rocznikiem to corsa staje się autem ekologicznym, poprostu sama ulega biodegradacji
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Wie ktos moze cos o Hyundai' ach? Chodzi mi konkretnie o model Coupe- jakioes wady, minusy, jak z czesciami do niego, czy sie psuje czesto.
Swego czasu koleżka poruszał się tym autem ale starszym rocznikiem(model na fotce)...
Wiem tyle że parę lat nim pojeździł i zbytnio nie narzekał chociaż jeśli chodzi o dbanie to nie przywiązywał do tego wielkiej wagi... od kiedy zaczął dolewać po litrze oleju tygodniowo to pozbył się go za parę groszy
Ogólnie wizualnie ładne autko.
Odp: Jakimi samochodami jeździcie?? - 30/04/2010 19:17
Może któryś z was drodzy forumowicze mi pomoże. Mam Renault Megane Coupe 2000r. I menda często gaśnie - może nie często ale żeby zapalić trzeba dodać gazu, a i w jeździe zdarza jej się wyłączyć co prawda już rzadko ale jednak. Wymieniona zostala przepustnica bo była pęknieta i trzymała się tylko na plastiku od silnika ale dalej ciągnie gdzieś lewe powietrze do silnika i gaśnie. Przeczyściłem też silniczek krokowy ale też niewiele to dało. Może ktoś miał znajomego z podobnym problemem w Megance i mniej więcej jest w stanie podpowiedzieć - bo mechanika mam, jedynie potrzebuję podpowiedzi co to może być - resztą się zajmę
Może któryś z was drodzy forumowicze mi pomoże. Mam Renault Megane Coupe 2000r. I menda często gaśnie - może nie często ale żeby zapalić trzeba dodać gazu, a i w jeździe zdarza jej się wyłączyć co prawda już rzadko ale jednak. Wymieniona zostala przepustnica bo była pęknieta i trzymała się tylko na plastiku od silnika ale dalej ciągnie gdzieś lewe powietrze do silnika i gaśnie. Przeczyściłem też silniczek krokowy ale też niewiele to dało. Może ktoś miał znajomego z podobnym problemem w Megance i mniej więcej jest w stanie podpowiedzieć - bo mechanika mam, jedynie potrzebuję podpowiedzi co to może być - resztą się zajmę
podpytalem znajomego: bym stawiał na czujnik położenia wału, ale najlepiej pojechać na diagnostykę komputerową przed wymianą czegokolwiek
podpytalem znajomego: bym stawiał na czujnik położenia wału, ale najlepiej pojechać na diagnostykę komputerową przed wymianą czegokolwiek
komputer nic nie pokazuje, jedynie odrzut z przepustnicy na poziomie 28% co jest nienormalne bo powinno być od 0-2%... ale dzięki za pomoc będę walczyć dalej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.