Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wszyscy na browar! ;) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8466 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 24/06/2003 23:38
Ale piwo zatrze granice wiekowa...:)Mnie nikt nie pozna:)bede incognito...buahahhaha

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
m@niac!
Kibic
Na forum od 8299 dni

*

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 00:55
>Mysle, ze nalezy sie dla pomyslodawcow (czyli dla Hankiego i dla mnie) jakis browar :P

heh, a o mnie to nie wspomniales. (tak sie zlozylo ze najpierw zanim Hanki wstawil ten temat na forum to ugadal to ze mna)
Ale spoko, mogles nie wiedziec.
Nie zebym sie dopominal, ze tez chce browara, ale poprostu prostuje sytuacje ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
m@niac!
Kibic
Na forum od 8299 dni

*

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 01:03
Male sprostowanie.
Ja wyszedlem z propozycja zrobienia jakiejs imprezki z tej okazji dokladnie w zeszla srode, w czasie imprezki na zakonczenie roku szkolnego u mnie w domu.
Nie bylo to konkretnie sprecyzowane, co to za imprezka ma byc, ale z tego dopiero rozwinela sie koncepcja tej impry na stadionie :)
Pzdr

Ps. Plakietke bede mial, koszulke PW i szalik Pogoni tez:) (Hanki to samo) [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-06-25 01:18]

PF
Kibic
Na forum od 8496 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 01:39
Spox, mnie też nie powinno zabraknąć!!!!!!!!!!!!! Sadu i Vasyl - dzięki za pamieć!!!!!!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
Hanki
Kibic
Na forum od 8384 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 09:19
To może w takim razie ja wszystko sprostuję. Ja już od dłuższego czasu nosiłem się z pomysłem zorganizowania takiej imprezki. Akurat teraz nadażył się odpowiedni moment i dlatego postanowiłem udeżyć z tym pomysłem na forum. Wcześniej poinformowałem o tym m@niaca i VasyLa. Z m@niackiem gadałem już w poprzednim tygodniu i powiedział mi, że to bardzo dobry pomysł. Gdy rozmawiałem z VasyLem, to powiedział, żebym od razu dawał taki temat i nawet podał mi tytuł dla tematu (za co wielkie dzięki :) ). Także w sumie to chyba racja stoi bo obu stronach i ja rozwiązanie widzę tak - dla mnie browara tak ja sugerował VasyL a m@niac! i VasyL mają po połowie ;) Pozdro :)

Llibertat per a Catalunya!
ZDR
Kibic
Na forum od 8439 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 09:21
> Termin: ŚRODA 25.06, 19.00 - SEKTOR POD DACHEM - browarek :D

ale kryta bedzie zamknieta bo miedzy lukiem a mala jest brama i sie nie przejdzie wiec do krytej tez nie ma przejscia :(

Hanki
Kibic
Na forum od 8384 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 09:25
>ale kryta bedzie zamknieta bo miedzy lukiem a mala jest brama i sie nie >przejdzie wiec do krytej tez nie ma przejscia :(

A co to dla nas za problem przebić się przez płot??? ;) Ja już nie raz przełaziłem przez to ogrodzenie i jakoś nie widzę w tym żadnego problemu. Michal trochę optymizmu :)

JP
Kibic
Na forum od 8403 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 11:01
> > Termin: ŚRODA 25.06, 19.00 - SEKTOR POD DACHEM - browarek :D

ale kryta
> bedzie zamknieta bo miedzy lukiem a mala jest brama i sie nie przejdzie wiec do
> krytej tez nie ma przejscia :(

Gdy będziemy tam szli brama powinna być jeszcze otwarta, ewentualnie możemy usiąść na innym sektorze.

MW'03
Hanki
Kibic
Na forum od 8384 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 20:50
Nie ma co chłopaki - było po prostu zajebiście :D:D:D Powtórka za dwa tygodnie :D:D:D

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 21:20
Kurwa, ja nie dojechalem, szkoda, nastepnym razem napewno bede!!Sory Sanbal ze Cie wystawilem, ale naprawde to nie zalezalo ode mnie!!!

m@niac!
Kibic
Na forum od 8299 dni

*

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 21:45
Bylo poprostu zajebiscie!! Za dwa tygodnie musi byc powtorka z rozrywki :) Pozdrawiam wszystkich ktorzy byli, i tych ktorym sie nie udalo dojechac!! Impra byla poprostu wypasiona!!
A jak wracalem z hankim, to machal do nas Michal Wisniewski:) (serio - jechal jakas biala limuzynka) :) :) :)

Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 21:53
no było za mocno, szkoda ze niektorzy nie doszli z nami do tego parku, tam byly brechty :D bibka byla wypasiona, gondor zbieraj butelki :) za 2 tygodnie powtorka, bedzie mocno
pozdrawiam obecnych

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8466 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:02
Miom skromnym zdaniem... KEINE GRENZE!!! Bylo luzacko i OK Brawo dla dzikiego za wygranie konkursu rzutem butelka na murawe!!Ale nastepnym razem ja bede grozniejszy Szefie!!Za dwa tyghodnie obowiazkowo i to ostrzej juz damy w palinik... tak na maksa..... no i bedz roweru bede!!Peace!

Hanki
Kibic
Na forum od 8384 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:06
A propos roweru - Sanbal wez go sobie napompuj bo dalej takiewgo flaka będziesz miał ;) Pozdro :)

Boberek
Kibic
Na forum od 8323 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:21
hej pozdrawiam wszystkich obecnych na spotkaniu:Hanki,Migdal,Sadu,Sanbal,Dziku,Vega85,Hilek1,Maniac,U-96,Wolek mam nadzieje ze nikogo nie pominalem z chlopakow ale w arzie czego wybaczcie jestem prawie po 4 piwach!milo bylo was wszystkich poznac .mam nadzieje ze za dwa tygodnie powtorka z rozrywki w wiekszykm gronie i wiekszym upojeniu alkoholowym! "pozdrowienia" dla ochrony! hilek jak tam mam nadzieje ze zyjesz, jak zdrowko? Sanbal Pomorzany Rulez!!!!!!!!! jestescie swietni!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8466 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:25
Bo wszyscy kibole to jedna rodzian-malu czy duzy chlopak czy dziewczyna!!bylo giii!!A moze byc lepiej!!

Boberek
Kibic
Na forum od 8323 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:26
o boze sorki ale zapomnialem oVasylu-zawodowy Szaman tez pozdrawiam .gratuluje dzikowi wygrania konkursu rzutu butelka!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8466 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:34
Vasyl... Dlaczego dla Ciebie wygralem??:P To fakt... Pogoń nas jednoczy!!!!...ale pifo tesz:)

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8466 dni

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:42
Hehe.... No bo prawda;) Jak by biskup zaiwestowal zamist w wino tylko w Pogon to bysmy wszystko wygrywali;)Vasyl bylo swietenie-czekam na poprawke...... A pamietasz Vasyl jak szli onie przed anmi i oczy mgadali swintychy jedne??:Phahahaha

Hanki
Kibic
Na forum od 8384 dni

**

Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:48
Dobra panowie nie ma co - za 2 tygodnie tzw. "Powtórka z rozrywki" :D I tym razem jak rzucę najdalej tą butelką ;) Pozdro :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772672537 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005