| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 00:55
>Mysle, ze nalezy sie dla pomyslodawcow (czyli dla Hankiego i dla mnie) jakis browar 
heh, a o mnie to nie wspomniales. (tak sie zlozylo ze najpierw zanim Hanki wstawil ten temat na forum to ugadal to ze mna)
Ale spoko, mogles nie wiedziec.
Nie zebym sie dopominal, ze tez chce browara, ale poprostu prostuje sytuacje
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 01:03
Male sprostowanie.
Ja wyszedlem z propozycja zrobienia jakiejs imprezki z tej okazji dokladnie w zeszla srode, w czasie imprezki na zakonczenie roku szkolnego u mnie w domu.
Nie bylo to konkretnie sprecyzowane, co to za imprezka ma byc, ale z tego dopiero rozwinela sie koncepcja tej impry na stadionie 
Pzdr
Ps. Plakietke bede mial, koszulke PW i szalik Pogoni tez (Hanki to samo) [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-06-25 01:18]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 09:19
To może w takim razie ja wszystko sprostuję. Ja już od dłuższego czasu nosiłem się z pomysłem zorganizowania takiej imprezki. Akurat teraz nadażył się odpowiedni moment i dlatego postanowiłem udeżyć z tym pomysłem na forum. Wcześniej poinformowałem o tym m@niaca i VasyLa. Z m@niackiem gadałem już w poprzednim tygodniu i powiedział mi, że to bardzo dobry pomysł. Gdy rozmawiałem z VasyLem, to powiedział, żebym od razu dawał taki temat i nawet podał mi tytuł dla tematu (za co wielkie dzięki ). Także w sumie to chyba racja stoi bo obu stronach i ja rozwiązanie widzę tak - dla mnie browara tak ja sugerował VasyL a m@niac! i VasyL mają po połowie Pozdro
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 09:25
>ale kryta bedzie zamknieta bo miedzy lukiem a mala jest brama i sie nie >przejdzie wiec do krytej tez nie ma przejscia 
A co to dla nas za problem przebić się przez płot Ja już nie raz przełaziłem przez to ogrodzenie i jakoś nie widzę w tym żadnego problemu. Michal trochę optymizmu
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 11:01
> > Termin: ŚRODA 25.06, 19.00 - SEKTOR POD DACHEM - browarek 
ale kryta
> bedzie zamknieta bo miedzy lukiem a mala jest brama i sie nie przejdzie wiec do
> krytej tez nie ma przejscia 
Gdy będziemy tam szli brama powinna być jeszcze otwarta, ewentualnie możemy usiąść na innym sektorze.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 21:45
Bylo poprostu zajebiscie!! Za dwa tygodnie musi byc powtorka z rozrywki Pozdrawiam wszystkich ktorzy byli, i tych ktorym sie nie udalo dojechac!! Impra byla poprostu wypasiona!!
A jak wracalem z hankim, to machal do nas Michal Wisniewski (serio - jechal jakas biala limuzynka)
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 21:53
no było za mocno, szkoda ze niektorzy nie doszli z nami do tego parku, tam byly brechty bibka byla wypasiona, gondor zbieraj butelki za 2 tygodnie powtorka, bedzie mocno
pozdrawiam obecnych
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:02
Miom skromnym zdaniem... KEINE GRENZE!!! Bylo luzacko i OK Brawo dla dzikiego za wygranie konkursu rzutem butelka na murawe!!Ale nastepnym razem ja bede grozniejszy Szefie!!Za dwa tyghodnie obowiazkowo i to ostrzej juz damy w palinik... tak na maksa..... no i bedz roweru bede!!Peace!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:21
hej pozdrawiam wszystkich obecnych na spotkaniu:Hanki,Migdal,Sadu,Sanbal,Dziku,Vega85,Hilek1,Maniac,U-96,Wolek mam nadzieje ze nikogo nie pominalem z chlopakow ale w arzie czego wybaczcie jestem prawie po 4 piwach!milo bylo was wszystkich poznac .mam nadzieje ze za dwa tygodnie powtorka z rozrywki w wiekszykm gronie i wiekszym upojeniu alkoholowym! "pozdrowienia" dla ochrony! hilek jak tam mam nadzieje ze zyjesz, jak zdrowko? Sanbal Pomorzany Rulez!!!!!!!!! jestescie swietni!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 25/06/2003 22:42
Hehe.... No bo prawda Jak by biskup zaiwestowal zamist w wino tylko w Pogon to bysmy wszystko wygrywali Vasyl bylo swietenie-czekam na poprawke...... A pamietasz Vasyl jak szli onie przed anmi i oczy mgadali swintychy jedne?? hahahaha
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3