| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Ksywa.... - 17/06/2003 15:32
Moja ksywa rowniez wywodzi sie jeszcze z mlodzienczych lat ..a Borsuk dlatego ze........kiedys bylem podobny do borsuka
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Ksywa.... - 17/06/2003 15:47
buahahahaha o wy pałki ja zaden saddam nie jestem ani nie bylem i nie bede.. a Pszczółek to ten sam co pszczółka maja?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ksywa.... - 17/06/2003 17:25
ja na necie mam inna ksywe i inna na dzielnicy ...a dziki wzielo sie stad ze kiedys (z ponad 2 lata emu) jak kupilem modem na poczatku (bo na poczatku smigalem na modemie) serfowania w sieci wszedlem na nasz osiedlowy kanal i nie wiedzialem jaka ksywke mam sobie wrzucic i ot tak sobie wpisalem dziki a kolesiom przypasowalo i powiedzieli zebym sobie ja zostawil i tak zostalo az do dzis....a z tej ksywki czesc mojego charakteru sie znajduje
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ksywa.... - 17/06/2003 19:57
> Moja ksywa rowniez wywodzi sie jeszcze z mlodzienczych lat ..a Borsuk dlatego
> ze........kiedys bylem podobny do borsuka
Nie "byles" tylko dalej jestes :-D :-P [Ostatnio edytowane przez Vega: 2003-06-17 20:09]
|
MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ksywa.... - 17/06/2003 22:27
Sadu a jaka geneze ma ksywka Psyhools ?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Ksywa.... - 17/06/2003 23:56
shivan wymyslilem sobie to kiedys.. mialo byc psychol bo tak mowili do mnie w szkole nauczyciele i tak niektorzy zaczeli do mnie mowic, ale pomyslalem sobie ze zbyt duzo w necie psycholow i ze ta xywa troche nie na miejscu, wiec koncowke zmienilem na bardziej zblizona pilce noznej, czyli hools
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Ksywa.... - 18/06/2003 00:13
Widze ze jako jedyny mam pilkarska xywke.... Az milo wspomniec czasy kiedy dobrze sie gralo.... Xywa pochodzi od koszulki ktora posiadam ( aczkolwiek jest juz za mala ) Sylwka Czereszewskiego ( jeszcze za czasow gry w Legii )... I tak jakos starsii z ktorymi zawsze gralem tak mnie nazwal ( Czereś ) pozniej xsywka przeniosla sie do klubu ( Chemik Police ), a pozniej to juz wszyscy tak na mnie mowili - tak pozostalo po dzis dzien
Jesli chodzi o forumowiczow to ostatnimi wpisami furore zrobil SADU - sadysta Uwazam ze kazda xywka ma cos w sobie i trudno wybrac ta "najlepsza".....
Pozdrawiam....
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ksywa.... - 18/06/2003 22:58
A wiec tak...Vasyl lat mam prawie 18 (brakuje kilku miesiecy) a mowiac o mlodzienczych latach mialem na mysli ze mowia tak na mnie od kiedy skonczylem 7 lat..a wiec kawal czasu ..a co do Vegi.."Nie "byles" tylko dalej jestes " to masz racje..ale kiedys bylem bardziej podobny Ale widziales mnie ostatnio wiec sam wiesz najlepiej [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-06-18 23:17]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Ksywa.... - 19/06/2003 09:20
to moze ja troche o sobie m@niac! - wyszlo podczas sesji w kafei internetowej o jakiejs 1 w nocy. Jak zwykle cielismy w Q3A, ja dorwalem ulubiona plansze i zfragowalem ich 200:5 w ciagu pol godziny.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|