| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 28/04/2003 17:32
> real jest syfem i kurwa burdelem
Tym argumentem z pewnoscia mnie przekonales, jestem rozlozony na lopatki i juz sam nie wiem co mam napisac 
A tak powaznie, to moglbys troche pohamowac swoje emocje zanim napiszesz jakis kolejny "farfocel".
Przede wszystkim wymienilem 5 pilkarzy mocno zwiazanych z Realem, a ktorzy odgrywaja w zespole powazna role. Ty wymieniles tylko 4 wychowankow Barcelony - wiec czego to ma niby dowodzic?
Po drugie smiesza mnie argumenty, ze tacy zawodnicy jak Figo czy Zidane ida do Realu dla kasy. Jesli ktos zarabia 7 czy 8 milionow euro rocznie, to jesli inny klub zaoferuje 2 miliony wiecej to dla nich niewielka roznica. Oni i tak sie plawia w kasie zarobionej w trakcie swojej bogatej kariery. Jest nawet prawo ekonomiczne mowiace o malejacej uzytecznosci krancowej pieniadza, potwierdzajace takie zachowania. Wiem za to na pewno, ze tacy zawodnicy przechodza do Realu bo kusi ich sukces. Zidane przechodzac do "Krolewskich" mowil wyraznie, ze czyni tak bo chce w swojej karierze wygrac chociaz raz Lige Mistrzow. I niech mi nikt nie probuje wmowic, ze gdyby byl pilkarzem nie chcialby siegnac w swojej karierze po takie trofeum.
Po za tym do ciezkiej cholery pilkarze to sa tylko ludzie, ktorzy maja swoja psychike. Czasem istnieje potrzeba zmiany srodowiska. Czemu za kazdym razem wszystko splycac niczym kolorowy brukowiec i kazdy transfer sprowadzac do zachlannosci.
|
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 28/04/2003 18:52
Wien powiem Ci cos o Raulu bo widze ze nie wiesz!
Raul wielki krolewski jest wychowankiem Atletico sasiada zza miedzy!
Nie mam nic przeciwko Raulowi bo akurat jego gra bardzo mi sie podoba ale on tez jest z importu w Realu.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 29/04/2003 21:21
Hiszpański klub Real Madryt poinformował we wtorek, że nie prowadził rozmów na temat transferu reprezentanta piłkarskiej drużyny Anglii i Manchesteru United - Davida Beckhama.
"Spekulacje na ten temat są nie prawdziwe. Real Madryt nie zamierzał negocjować transferu Beckhama" - takie oświadczenie zostało zamieszczone na stronie internetowej klubu.
"Pomimo, że w klubie obowiązuje zasada nie dementowania plotek oficjalnymi kanałami, zdecydowaliśmy się zrobić wyjątek, aby narastające spekulacje zakończyć" - podano na stronie "Królewskich". Władze klubu podkreśliły, że nie prowadziły rozmów ani z władzami Manchester United, ani z zawodnikiem.
no i co o tym powiesz Hanki? :>
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 01/05/2003 22:36
jesli juz mowimy o Beckhamie to nie chce robic zadnej reklamy, ale to dla wlasnej przyjemnosci: www.beatbeckham.com ale mnie to wciagnelo
hanki nie odpowiedziales na moj powyzszy post?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 01/05/2003 23:01
mój około 1400 
już 18 goli i 2800 pkt
wow juz mam 2818 i 20 goli hehe
[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-05-03 21:10]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 02/05/2003 14:51
Fajna gierka.
Za pierwszym razem mialem tylko 120 ale juz moj rekord to 7 bramek i 914 punktow.
Hi robie juz 2154 punkty i 17 bramek [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-05-03 08:37]
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 05/05/2003 14:19
Wreszcie i ja sprobowalem swoich sil.
Jak na razie rekord 2370 i 16 goli, ale czuje ze jeszcze mam rezerwy [Ostatnio edytowane przez Stary: 2003-05-05 14:23]
|
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 05/05/2003 17:00
A oto kolejne spekulacje na temat transferu Davida do Realu. A w to uwiezysz "hANKI" ?
Beckham zostanie w Manchesterze
David Beckham pozostanie w Manchester United. Tak przynajmniej twierdzi dyrektor klubu - Peter Kenyon. Ostatnie tygodnie przyniosły ożywione spekulacje na temat przejścia pomocnika reprezentacji Anglii do Realu Madryt.
- Jestem przekonany, że Beckham z nami zostanie, mam nadzieję, że on czuje to samo - stwierdził Kenyon. - Jego odejście byłoby zbyt wielką stratą dla drużyny.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 05/05/2003 20:45
Wiesz adrian ludzie z Manchesteru mówią, że Beckham zostaje w ManU a ludzie z Madrytu mówią, że cały czas prowadzą rozmowy z agentem Beckhama i z samym zawodnikiem, także ciężko ocenić kto ma rację i czyje wypowiedzi są bliższe prawdy. Pozdro
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 06/05/2003 16:20
Chlopcze z Getta ... Jakbys czytal wszystkie wyzej wymienione wypowiedzi na temat tego transferu to bys wiedzial ze kilka osob z Realu zaprzeczalo tranferowi Beckahama do Realu. Sam Del Bosque raz mowil, ze prowadzi z nim rozmowy innym zas razem mowil, ze Figo jest w swietnej dyspozycji i nie mam e stworymiejsca dla Beckhama. Ale ty wiez dalej w swoj swiat, muminki i inne bajkowy. Nie pozdrawiam.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 06/05/2003 16:58
Hanki ! Ale ty kurwa jestes uparty !!
Oto cyt. z dzisiejszej Rzeczpospolitej, której Del Bosqe udzielił wywiadu:
Jedna z hiszpańskich gazet napisała, że jeśli dojdzie do transferu Davida Beckhama do Realu, drużyna ta skompletuje galerię sław światowego futbolu...
Nie prowadzimy żadnych rozmów ani z Beckhamem, ani z Manchesterem United. Ale decyzje kadrowe nie zależą ode mnie. Poza tym jest wielu znakomitych piłkarzy w innych klubach. Real nigdy nie będzie miał monopolu na gwiazdy.
A spekulacje ? To tylko brukowce walczące o poczytnośc! Koniec i kropka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Beckham w Realu - 06/05/2003 23:06
Juz po Realu!!!
Juve w finale, na 100%
A co do Beckhama to mam nadzieję że nigdy w Realu grać nie będzie.
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-