| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 28/04/2003 23:00
Od tego zalezy.Bo najpierw na biala warstwe matrialu zostaly nalozone farby bordowe i granatowe w temperaturze 200 stopni!!Dopiero po tym procesie znowu w temperaturze 200 stopni zostaly dodane inne warsty koloru m.in. liczba 12.Wiec wynika to z tego faktu wlasnie.Ale mimo wszystko jak bede zamawial biale koszulki-zwroce uwage na ten szczegol.Peace!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 29/04/2003 15:16
Jezeli chodzi o kolory to ja nic nie zauwazylem dopiero po waszych postach . a jezeli o svenska to obie ma dobrze i z lewa i z prawa tak samo 
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 30/04/2003 18:18
> A czylogo Svesnki group na lewym rekawie macie do góry nogami?
gdybym tak mial to bylby to dla mnie powod do dumy
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 30/04/2003 21:22
O nieeee!!!!Jak bede dzwonil w sprawie bialych koszulek to zwroce im uwage!!Jak moge dyskwyminowac kibicow rozmairu XL??
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: I co z koszulkami TICO? - 03/05/2003 22:27
Dzięki wielkie za załatwienie, koszulkowej sprawy. To co zrobiliście pomogło mi odzyskać wiare w ludzi. Nie wiem kto przyczynił się do mojego szczęścia ,ale na pewno był to SANBAL thx. (czy wam też co chwilę puszczaja jakieś nitki? )
|
Najlepsza na świecie jest POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1