Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pogrom z Górnikiem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Matek.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8659 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 21:22
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIC SIE NIE STALO PORTOWCY!!!!!!!!! NIC SIE NIE STALO NIC SIE NIE STALO PORTOWCY!!!!!!!

Pogoń To My!
Matek.
Kibic
Na forum od 8659 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 21:24
NA MECZU SADU POJDZ NA SERKTOR VIPOW I GO ZABI :D I BEDZIE Z GLOWY

Pogoń To My!
wien
Kibic
Na forum od 8755 dni

**

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 21:35
kurwa 45 zl za koszulke dalem!!!

Na Zawsze POGOŃ
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 21:41
matek- jesli kondor odwazy sie pokazac na meczu to kto wie.. :D
wien- koszulka jeszcze ci sie przyda

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
WISŁA KRAKÓW
Kibic
Na forum od 8366 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 21:43
no panowie ze Szczecina ... czekamy na mecz .... możliwe, że pobijecie rekord ... ten niiehlubny oczywiście ... ja obstawiam 0-18 ... teraz było 0-9 :D ... to my wam dołożymy kolejne 9 :D nara

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 21:44
Kolego mundry, ale fajnie jest się pośmiać, co? Zachowałbyś się honorowo i nas nie dobijał... No, chyba, że nie umiesz być honorowy.

Najprawdziwszy Piknik
WISŁA KRAKÓW
Kibic
Na forum od 8366 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 21:55
kolego ... jak to się nie śmiać z takiego wyniku ... gdyby WIELKA WISŁA DUMA POŁUDNIOWEJ POLSKI tyle przegrała (co nie jest nigdy możliwe) też napewno byś się śmiał ... a wynik 0-9 powinien was satysfakcjonować ... tyle się słyszało, że w ogóle nie wystartujecie w lidze ... wystartowaliście i powinniście się cieszyć ... to co, że przegrywacie 0-9, ale gracie ... 0-9 poszło w świat ... wystawcie rezerwy na Wisłę to może będzie drugie tyle :-)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 21:59
Niby najlepiej zostawić to bez komentarza, ale wypada coś napisać.

Ja rozumiem, że w klubie nie ma pieniędzy, rozumiem że przygotowania były krótsze i jako jedyni nie mieliśmy nawet obozu, rozumiem że jest dużo młodzieży w Pogoni, ale są też doświadczeni gracze! Nie ma dobrej atmosfery i w ogóle nic nie ma, ale czemu 9:0??? Przecież Górnik jest ligowym śreniakiem! U nas też są piłkarze co grać w piłkę potrafią! (szkoda że tego nie ukazują :( choć widziałem że od czasu do czasu zaatakują), wiem że Wyrobkowi możemy tylko dziękować że został i postanowił się bawić tymi kopaczami i niszczyć swoją reputację, daje szanse juniorom - OK, ale tu coś jednak nie gra jezeli w XXI wieku drużyna przgrywa 9:0. Uważam że Wyrobek popełnił błąd i jego obciążają również wyniki Pogoni w tym sezonie...

No cóż, zostało się modlić by Pogoń przetrwała i zagrała w 2 lidze... i żeby Wisła więcej niż 20 nie strzeliła...

Obrazek gif wstawiony na forum
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 22:08
jebie mnie ta wisla jak ten frajer ktory tutaj cos pisze, brak ci honoru wisła, w krakowie masz sponsora i kase, zapomniales ze jak tego nie bylo graliscie w 2 lidze

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8553 dni

**

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 22:20
Panie Fanie :) Wisły

Staram się nie śmiać wtedy, gdy komuś źle się dzieje. Gdyby wielka Wisła dostała w plecki 9:0 ze swoim możnym sponsorem, najlepszym w tej chwili w Polsce składem i najlepszym polskim trenerem, oczywiście, że bym się śmiał. Ale nie smiałbym się, gdybyście oberwali 9:0 w sytuacji, gdyby wasz sponsor zaprzestał finasowania drużyny (co w Szczecinie robi ten kondom Gondor), poodawał właściwie za friko najlepszych graczy (co zrobiła ta hanysowska menda Werner), grającym nie płacił i gdyby waszemu zasłużonemu klubowi groził upadek i zaprzepaszczenie kilkudziesięcioletniej historii.

Znaj pan umiar.

Nie musimy się jako kibice Pogoni i Wisły kochać, ale zasada "nie kopać leżącego" powinna obowiązywać. [Ostatnio edytowane przez One_of_Them: 2003-04-09 22:21]

Najprawdziwszy Piknik
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 22:27
a moze nie zapomnial...tylko po prostu zaczal kibicowac Skisle jak zdobywala mistrza..a z reszta chuj mnie obchodzi on..Wisla...i jej kibice..cwaniaczki...obyscie sie nie zdziwili po przyjezdzie do Szczecina(o ile ktos przyjedzie)kurwa z Lechem mamy wieksza kose a widac ze niektore chlopaki naprawde nam wspolczuja...tak wiec WIIISLAAA Z CHUJA WYTRYSLA!!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
TomY
Kibic
Na forum od 8555 dni

**

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 22:32
Ja podejrzewam, ze to jakiś gówniarz co w zyciu na meczu nie był.

Mayday
Kibic
Na forum od 8683 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 22:35
POGOŃ 09 zgłoś sie......buahahahahahahah zenada i koniec

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 22:50
Kurwa koniec, trzeba isc rozjebac urząd miasta i pozabijac wszystkich skurwieli co tam siedzą.Widze ze jak sie za to nie wezmiemy teraz, to nie tylko nie bedzie Pogoni ale i calego miasta!!!!!!! Kurwa jakos wszedzie ludzie przejrzeli na oczy i jest coraz lepiej, a kurwa Szczecin od kilku lat stoi w miejscu i na nic nie ma pieniedzy.Kurwa cos jest nie tak.Jestem za wielką manifestacją wszystkich mieszkańców, nie tylko kibiców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIAŁAJMY BO CZAS UCIEKA!!!!!!!!!!!!!!!!

ted
Kibic
Na forum od 8901 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 23:11
ŚWIĘTE SŁOWA KEDZIOR !

9:0 ja pierdole brak mi słów

TYLKO POGOŃ !!! [Ostatnio edytowane przez ted: 2003-04-09 23:12]

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
A..
Kibic
Na forum od 8610 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 23:16
Czy wygrywasz czy nieeee... B-E-D-Z-I-E K-I-E-D-Y-S D-O-B-R-Z-E ! ! !

Frz
Kibic
Na forum od 8935 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 23:23
TO JUŻ JEST KONIEC.... BRECHTAM Z TEGO !!!!!!!! ZAMOCNO

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Qcu
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 23:53
Ja to nawet nie wiem co powiedziec :( A obstawialem remisik 1:1 bo myslalem ze gornik to zwykly sredniak z ktorym mozna powalczyc i szczesliwie sie uda zremisowac... Pomylilem sie, a taki idiota z krakowa bedzie wypisywal jak to go nie bawi ze klub niszczony przez idiotow i niedorozwinetych ludzi przegrywa... Bardziej mi zal jego starych niz Pogoni w tej chwili...

eker
Kibic
Na forum od 8994 dni

Odp: Pogrom z Górnikiem - 09/04/2003 23:55
Kurwa na onecie napisali ze bylo to najwieksze zwyciestwo w lidze od 41 lat !! Ale wstyd !!I to kosztem Pogoni Szkoda gadac !!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
PF
Kibic
Na forum od 8496 dni

**

Odp: Pogrom z Górnikiem - 10/04/2003 01:23
Niestety!!!!!!!! spodziewałem się wyników Pogoni 1:0, 2:0, 3:0, 4:0, no nawet 5:0 w plecy, ale 9:0 to mi do głowy nie przyszło!!!!!
Jednak jakby Pogoń nie przystąpiła do rozgrywek i wystartowała nowa Pogoń to chociaż wstydu by nie było! Ale stało się i nie ma co gdybać!!!!!!!!!!!!!
ZRÓBMY JAKĄŚ ZRZUTE NA OPRAWE MECZU Z wisla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WYROBEK & OLSZEWSKI - OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIELKI SZACUNEK!!!!!!!!!!!DLA TYCH PANÓW!!!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772696381 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005