| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 09/04/2003 19:30
Rozważ taką sytuacje: Ronaldo siedzi na ławie, Wiadomo od razu media rozprowadzaja sytuacje, Ze cienki, ze słaby, za gruby itd! Ludzie to słyszą i nie wierze ze nie zareagują.
Mysle ze wystarczy tych dyskusji. Ty masz swoje zdanie, ja swoje i uszanujmy to.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 14/04/2003 15:02
Qrcze ten Real to naprawdę ma jakieś chore plany.Podobno już dogadany jest transef Beckhama do Realu.Jednak moim zdaniem to powinni teraz bardziej skupić się na kupowaniu jakiś dobrych i renomowanych obrońców bo jak pokazał ostatni mecz z Realem Sociedad to właśnie obrona jest obecnie najsłabszą formacją "Królewskich".Może Perezowi zależy tylko na strzelaniu pięknych bramek a ich starty to nic takiego
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 22/04/2003 23:14
Już jutro rewanż... coś czuje, że tym razem Real nie wygra, ale i tak przejdzie dalej.
Po dzisiejszym meczu mam zaostrzony apetyt! Mimo, że to Barca stwarzała sytuacje i to ona grała z przewagą, to jednak Juve awansowało. 1 akcja i 1 gol. Za to właśnie kochamy (oraz nienawidzimy) piłkę.
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 23/04/2003 07:20
> Qrcze ten Real to naprawdę ma jakieś chore plany.Podobno już dogadany jest
> transef Beckhama do Realu.Jednak moim zdaniem to powinni teraz bardziej skupić
> się na kupowaniu jakiś dobrych i renomowanych obrońców bo jak pokazał ostatni
> mecz z Realem Sociedad to właśnie obrona jest obecnie najsłabszą formacją
> "Królewskich".Może Perezowi zależy tylko na strzelaniu pięknych bramek a ich
> starty to nic takiego
Który zespół w Hiszpanii przykłada się do obrony? W Madrycie wychodza z założenia, że nawetjak przeciwnik im strzeli 3 bramki to oni walną 4. A poza tym tansfery największych gwiazd grających widowskowo, strzelających dużo goli opłaca się bardziej pod względem finansowym.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 23/04/2003 10:58
Dzis rewanż!! Nie bedzie grał Raul! Mam nadzieje, że ManU przy własnej publiczności, na własnym stadionie pokaże swoje prawdziwe oblicze. W zasadzie kwestia awansu leży w dyspozycji dnia. Moze sie okazać, ze MAnU wygra 3:0, a moze i przegrać 3:0
MAm nadzieje, że szybko ( przynajmniej w 1 połowie) strzelą bramke, a wtedy druga bedzie kwestią czasu!
ManU !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 23/04/2003 22:43
Piękny mecz!!! Moim zdaniem był jeszcze lepszy niż ten rozgrywany na Santiago Bernabeu. Akcja za akcję, piękna gra, 7 bramek, masa strzałów na bramkę, piękne parady bramkarskie - po prostu esencja futbolu. Właśnie dlatego powstała ta Liga Mistrzów, byśmy mogli oglądać tak wspaniałe widowiska piłkarskie. Oby było więcej takich spotkań!
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 23/04/2003 22:57
Fakt !Jeden z lepszych meczów ostatnich paru lat. Moze brakowało, takich typowych emocji ( wynik na styk), ale nie ma co nazekac. Ronaldo rozklepał ManU.Szacunek dla niego. Podobalo mi sie zachowanie kibiców, doceniajacych jego klase gdy opuszczał murawe!
Jeszcze jedno! Cholernie szkoda mi Ajaxu. Strata bramki w 91 min!!! KIbicowałbym tym młodym chlopakom, a tak musze Realowi, bo włoskiej piłki nienawidze !!!
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 23/04/2003 23:11
Oba mecze pomiedzy Realem i Manchesterem były godne finału Ligi Mistrzów. Ten dzisiejszy byl piekny ale dosyc dziwny. Momentami to juz zakrawalo na mecz pokazowy, a nie pojedynek o wielka stawke. Oba zespoly graly kompletnie bez defensywy, beztrosko. Ale wlasnie to jest wspaniale, ze chce sie pokazac kibicom to co w futbolu najpiekniejsze, a nie zniewolic wszystko taktyka. Za to wlasnie kocham Real, ale i chyle czola przed Manchesterem.
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 23/04/2003 23:20
> Fakt !Jeden z lepszych meczów ostatnich paru lat. Moze brakowało, takich
> typowych emocji ( wynik na styk), ale nie ma co nazekac. Ronaldo rozklepał
> ManU.Szacunek dla niego. Podobalo mi sie zachowanie kibiców, doceniajacych jego
> klase gdy opuszczał murawe!
Jeszcze jedno! Cholernie szkoda mi Ajaxu. Strata
> bramki w 91 min!!! KIbicowałbym tym młodym chlopakom, a tak musze Realowi, bo
> włoskiej piłki nienawidze !!!
z góry zaznaczam BEZ URAZY, TOMY dlaczego nie lubisz wloskiej piłki
dwa razy na żywo oglądałem ligę mistrzów w zeszłym sezonie (z udziałem romy) i jestem zachwycony grą i atmosferą.
|
zegar
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 24/04/2003 08:31
Podzielam zdanie, ze Wlosi bardzo psuja pilke. Sa jednak od tej reguly pewne wyjatki i Roma jest wlasnie jednym z niewielu takich. Spora w tym zasluga Capello, ktory pracowal w hiszpanii i wie co to znaczy grac efektownie.
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 24/04/2003 09:27
>z góry zaznaczam BEZ URAZY, TOMY dlaczego
> nie lubisz wloskiej piłki
>dwa razy na żywo oglądałem ligę mistrzów w zeszłym
> sezonie (z udziałem romy) i jestem zachwycony grą i atmosferą.
Od paru lat nie darze sympatią włoskiej piłki. Najbardziej razi mnie gwiazdorstwo zawodników włoskich druzyn!
Druga sprawa to system gry włoskich druzyn! Anty-futbol! Jedyny wyjątek to Roma grająca dośc ofensywną piłke! Tak jak poisali Clelciusz i Stary - wystarczylo obejrzeć wtorkowe mecze Interu i Juve aby wyrobic sobie zdanie.
Tłumaczenia ze to byly mecze o wysoka stawke bledną po obejrzeniu wczorajszego meczu ManU - Real.
Stawka taka sama a zobacz ile bylo finezji, ile strzałów na obydwie bramki. Oba zespoły grały otwartą piłke i to sie ludziom podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ManUtd. - Real! - 24/04/2003 15:55
No i jednak stało się - David Beckham w nowym sezonie będzie zawodnikiem Realu Madryt. "Królewscy" pozyskają go z ManU za około 36 mln Euro, a za każdy rok gry Beckham będzie zarabiał 9 mln Euro. Czy z takim składem można nie wygrać Ligi Mistrzów bez porażki
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|