Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/06/2010 15:16
Do głównych faworytów zaliczam 2 ekipy: Hiszpanię i Brazylię, natomiast pozostali (w kolejności): Anglia, Holandia, Argentyna. Albicelestes też można by zaliczyć do głównych faworytów bo mając taki ofensywny kwartet: Leo Messi, Diego Milito, Kun Aguero i Higuain którzy razem w całym sezonie strzelili 126 bramek ! a jest jeszcze Tevez, tyle że największym minusem jest trener z całym szacunkiem dla boskiego Diego Armando. Wcale bym się nie zdziwił jeśli by odpadli po fazie grupowej.
Co do outsaiderów to wszyscy wiemy: Nowa Zelandia, Honduras, Algieria, Korea pł. tu warto zwrócić uwagę na jednego piłkarza Jong Tae-Se z nr 9 strzelił 2 ładne bramki z Grecją.
Pozatym będe trzymał kciuki za Urugwaj i Chile zwłaszcza ci drudzy mogą być Przysłowiowym "czarnym koniem" mieli kapitalne eliminacje w tabeli zaraz za Brazylią i do tego mają doskonałego trenera Marcelo Bielse.
coś mi się obiło o uszy, że mają być specjaliści Dudek i Żewłakow, ale nie wiem czy oni tylko w studiu czy także do komentowania. Mam nadzieję, że nie będzie komentował ten typ co prowadzi szybką piłkę w okularkach, bo mnie strasznie wkurwia
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ten komentator to Iwański i raczej na pewno pojechał do RPA.
Można nie lubić jakiegoś komentatora, ale tego po prostu nie da się słuchać, pierdoli jak potłuczony :/
edit: spalony byl bo miedzy strzelajacym a linia koncowa boiska w momencie podania byl tylko 1 zawodnik RPA - obronca na linii bramkowej. Przepis mowi ze w momencie podania musi byc 2 zawodnikow druzyny przeciwnej nie wazne czy to bramkarz czy nie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/06/2010 16:56
Mam nadzieję że "czarne" ekipy szybko poodpadają bo przecież tego się kurwa nie da słuchać, Zakopane czy tam Harrachov to jest "buła z masłem" przy tym co te dzikusy wyprawiają coś mi się wydaje że chyba każdy do zakupionego biletu dostawał trąbkę w gratisie bo patrząc po trybunach to co druga czy trzecia osoba dmie w to gówno...
...w drugiej połówce myślę że Meksyk wrzuci brameczkę bądź dwie i będzie po zabawie bafana bafana
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:40 [1 raz(y)]
Mam nadzieję że "czarne" ekipy szybko poodpadają bo przecież tego się kurwa nie da słuchać, Zakopane czy tam Harrachov to jest "buła z masłem" przy tym co te dzikusy wyprawiają coś mi się wydaje że chyba każdy do zakupionego biletu dostawał trąbkę w gratisie bo patrząc po trybunach to co druga czy trzecia osoba dmie w to gówno...
...w drugiej połówce myślę że Meksyk wrzuci brameczkę bądź dwie i będzie po zabawie bafana bafana
Javier Hernandez wejdzie i pocisnie ;p
upppsss mala niespodzainka :/ bramkarz powinien wyjsc chyba...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/06/2010 17:20
Niestety cały mundial będziemy musieli słuchac tego trąbienia masakra to jest,mówiło się przed mundialem,że beda zabronione jednak ktoś się nie zgodził argumentując to kulturą i częścią Afrykańskiego futbolu..kurwa łamac je i w dupe wsadzac.
Wiadomo kto jest w RPA z komentatorów oprócz wspaniałego Szpaka?
coś mi się obiło o uszy, że mają być specjaliści Dudek i Żewłakow, ale nie wiem czy oni tylko w studiu czy także do komentowania. Mam nadzieję, że nie będzie komentował ten typ co prowadzi szybką piłkę w okularkach, bo mnie strasznie wkurwia
Ten komentator to Iwański i raczej na pewno pojechał do RPA.
Można nie lubić jakiegoś komentatora, ale tego po prostu nie da się słuchać, pierdoli jak potłuczony :/
z wywiadu z Szaranowiczem z PN:
Ekipa liczy dwanaście osób, głowni komentatorzy to Szpakowski, Jońca, Jasina, Iwański i jakiś debiutant Michał Zawacki. Do tego współkomentator Lubański, producent Wojciech Frączek plus reporter Kurzajewski reszta to obsługa techniczna
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362008 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.