Odp: temat ogórkowy - 12/10/2005 17:03
mam problem :- jak chcem dzwonic z koma to wyskakuje mi ze siec jest zajeta :/ a jeszcze 2 godziny temu dzwonilem i jeszcze mam kase na komie :/ kto wie co moglo sie stac i co musze zrobic z gory thx
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
mam problem :- jak chcem dzwonic z koma to wyskakuje mi ze siec jest zajeta :/ a jeszcze 2 godziny temu dzwonilem i jeszcze mam kase na komie :/ kto wie co moglo sie stac i co musze zrobic z gory thx
masz idea ? tzn orange ? dzis z nia sa problemy...czesto zasiegu nie ma itp.
masz idea ? tzn orange ? dzis z nia sa problemy...czesto zasiegu nie ma itp.
mam ere w telefonie orange, juz jest ale niewiem czemu niebylo:/
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: temat ogórkowy - 12/10/2005 19:35
- Dzięki futbolowi odwiedziłeś już sporo miejsc w Europie i na świecie. Jak porównałbyś to, co widziałeś, z naszymi szczecińskimi realiami?
- Miałem przyjemność odwiedzić m.in. jeden z ośrodków treningowych we Francji. Znajduje się tam 15 boisk trawiastych, 3 sztuczne, w tym jedno zadaszone. Na dodatek każdy plac gry ma sztuczne oświetlenie... A wszystko to dla jednej szkółki piłkarskiej. Po prostu inny świat. Dlatego jestem zwolennikiem przekazania Pogoni terenów wokół naszego stadionu. Dzięki temu mógłby powstać tu podobny ośrodek. Oprócz wybudowania kompleksu piłkarskiego oczywiście należałoby również rozpocząć jakaś działalność przynosząca dochody. Rzgów nie może cały czas utrzymywać samodzielnie klubu, a przecież bez dodatkowych źródeł finansowania Pogoń może upaść. Nie wolno do tego dopuścić!
fragnet wywiadu z Piotrem Celebanem. zrodlo www.pogonszczecin.pl
Wyglada to tak jak by ptaszysko dalo pilkarzom do zrozumienia co maja mowic
Odp: temat ogórkowy - 12/10/2005 20:45
o.O .... wszokowaly mnie dwie wiadomosci => pupil Janasa - Lewandowski znnow w pierwszym skladzie oraz to ze Kazmierczaka nie ma nawet na lawie!
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.