ostro to zaraz będziesz miał jak dostaniesz ostrzega
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Odp: temat ogórkowy - 09/10/2005 21:44
Mam pytanie do forumowiczow zamieszkalych na pomorzanachJak najlepiej dojechac dojsc na ogrodki dzialkowe ,,piast,, za jakims mostem za elektrownia?Czym tam mozna dojechac lub dojsc?Dzieki z gory
Mam pytanie do forumowiczow zamieszkalych na pomorzanachJak najlepiej dojechac dojsc na ogrodki dzialkowe ,,piast,, za jakims mostem za elektrownia?Czym tam mozna dojechac lub dojsc?Dzieki z gory
Wyjaśnie Ci na gadulcu mogles odrazu do mnei podbic
Odp: temat ogórkowy - 09/10/2005 22:32
PILNE !! Ma ktoś moze steam cd key do konta do Counter Strike Condition Zero ?? Jak ktoś by miał i mógł mi go podać będę bardzo wdzięczny. Moj gg: 8878550. Pozdro.
36-letni szwedzki kibic futbolu, który wygrał na loterii rekordową sumę 122,8 miliona koron (15,99 mln dol.), chce kupić napastnika Juventusu Turyn i reprezentacji Szwecji, Zlatana Ibrahimovica do jednego z lokalnych klubów - informuje szwedzka prasa.
Nieoczekiwany milioner, który zastrzega sobie anonimowość, od lat jest fanem drugoligowego klubu szwedzkiego Gute z Gotlandii. Właśnie dla tego zespołu chce pozyskać 23-letniego napastnika grającego we włoskiej Serie A.
W sierpniu 2004 roku Juventus pozyskał Inbrahimovica z Ajaksu Amsterdam za sumę 16 milionów euro (19,46 mln dol).
Odp: temat ogórkowy - 10/10/2005 16:02
A wdzial ktos jak Kamerun przegral swoj awans? Cos niebywalego... ogladalem co prawda ostatnie, doliczone 5 minut ale to byly ciagle ataki Kamerunu. N'diefi nie trafil do pustej bramki i karny tuz przed gwizdkiem... i slupek. Skonczylo sie 1-1 i nie awansowali. A byli tak blisko.
Odp: temat ogórkowy - 10/10/2005 16:27
Wie ktos gdzie moge znalesc wyniki i tabele ligi szwajcarskiej ?? Interesuja mnie wyniki i miejsca w tabeli druzyn - Fc Zurich i Basel.
Odp: temat ogórkowy - 10/10/2005 18:33
Z CYKLU PYTANIE DO INFORMATYKÓW: Potrzebny mi jest program Alcohol120% i co ściągam go z jakiejś stronki i próbuje odpalić to wyskakuje mi ze nie mam licencji i że okres próbny minoł, ale jak mógł minąc jak ja dopiero teraz kurwa zainstalowałem. HELP!!!!!!!!!
Z CYKLU PYTANIE DO INFORMATYKÓW: Potrzebny mi jest program Alcohol120% i co ściągam go z jakiejś stronki i próbuje odpalić to wyskakuje mi ze nie mam licencji i że okres próbny minoł, ale jak mógł minąc jak ja dopiero teraz kurwa zainstalowałem. HELP!!!!!!!!!
tu masz Alcochol z serialem,poprostu zarejestruj go i nie bedziesz mial problemow z jakimis trialami
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.