bylem dzisiaj w bar rabie i jak wychodzilem to wchodzil Krzysiu Michalski
Sami tzn. Masło ty chyba za dużo tych chamburgerów w bar rabie :>
Jak juz piszesz cos to pisz poprawnie a jak nie wiesz to proponuje slownik ortograficzny i tam bedziesz miec wszystko i zmien nick bo juz ten nick byl uzywany
Odp: temat ogórkowy - 08/10/2005 17:51
Mam pytanie do informatyków.
Po formacie dysku instalowałem wszystkie oprogramowania , a później chciałem zainstalować wszystkie przydatne programy. Ściągnęłem Jave którą zainstalowałem, niestety okazało się że Java nie działa więc postanowiłem ją usunąć i zainstalować nową, lecz niestety program nie chciał się usunąć, teraz kiedy próbuje uruchomić zainstalowaną na kompie nie działającą Jave pojawia się tylko komunikat :
Could not find the main class. Program will exit.
A gdy próbuje ją usunąć to wszystko jest OK, ale gdy wydaje się że usuwanie zakończone to nagle zostaje przerwane i tylko komunikat :
Wystąpił krytyczny błąd podczas instalacji.
No więc moje pytanie polega na tym, co mógłbym w tej sytuacji zrobić ? Jest może jakiś programik który dało by rade zainstalować który spełnia wszystkie takie funkcje jak Java .
Odp: temat ogórkowy - 08/10/2005 19:03
No to ładnie w 95 minucie Pierre Wome nie strzelił karnego, który by dał awans Kamerunowi do Mistrzostw Swiata...
Odp: temat ogórkowy - 08/10/2005 19:55
Kurde, ale bylo blisko... Angole sa okrutnie slabi! Jak mozna dac sie zepchnac na wlasnym terenie Austriakom i grac 6 nominalnymi obroncami. Co za zenada... w srode wygramy Ale i tak licze dzis na pomaranczowych
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437614 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.