Odp: temat ogórkowy - 05/10/2005 15:50
instaluje fife 2006 wszystko bez problemow ale jak chce wlaczyc gre wyskakuje okienko ze nie mozna znalezc plyty " Wloz wlasciwa plyte, wybierz OK i uruchom ponownie aplikacje" (oczywisice plyta jest )
wiecie co jest..?
instaluje fife 2006 wszystko bez problemow ale jak chce wlaczyc gre wyskakuje okienko ze nie mozna znalezc plyty " Wloz wlasciwa plyte, wybierz OK i uruchom ponownie aplikacje" (oczywisice plyta jest )
wiecie co jest..?
A cracka zkopiowałeś?
cracka wlasnie nie ma. (koles tez ma to samo i nie musial nic kopiowac)
Wydaje mi się żę będziesz musiał jednak skądś cracka skombinować. Bo jeśli to nie jest gra orginalna to crack musi być.
Odp: temat ogórkowy - 05/10/2005 17:20
z dobrze poinformowanych zrodel wiem ze nasz menadzer dawidek wcale nie jest w brazyli tylko w szpitalu psychiatrycznym
wiecie co jest..?
hehe ale włąśnie wczoraj miałem to samo : /. Ja skopiowalem cracka z plyty i dalej to samo, tzn nie widzal plyty mimo iz byla w dvd-rom Master dam Ci znac bo jutro mam miec nowa plyte z gra wiec jak cos to sie odezwe i sie zgadamy
Odp: temat ogórkowy - 05/10/2005 20:13
kto wie jaka jest strona zespolu tanecznego "evenement"to jest zespol szczecinski... bardzo mi jest to potrzebne z gory thx
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
z dobrze poinformowanych zrodel wiem ze nasz menadzer dawidek wcale nie jest w brazyli tylko w szpitalu psychiatrycznym
Daj mu Boze jak najgorzej ja mu zle nie zycze
Vasyl dobrze ze jakas" maszynke" udalo ci sie skrecic bo inaczej mialbym wyrzuty sumienia
dobrego melanzyku zycze i pozytywnych wrazen.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 5 października 2005, 20:59 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 05/10/2005 22:17
ja mam pytanie bo juz czytalem o tej stronce na forum i slyszalem ze tam sa wirusy a doladnie chodzi o ta http://traffsale.biz/marta.html czy to prawda ze tam sa wirusy?? Z gory dzieki. Wlazlem na gowno przez przypadek a dokldnie przez kolesia
Ostatnio edytowany przez: Slim, 5 października 2005, 22:23 [1 raz(y)]
Ja slyszalem, ze jest na odwyku narkotykowym.
3maj sie...
cooo ? no co ty z kąd to wiesz ?
Z Archiwum X orle ortograficzny.
Vasyl Ty ptrafisz człowieka ropier....ć na maxa. Dawno się tak nie uśmiałem. Z archiwum X orle ortograficzny! No beka! Gratulacje! Nie mogę już mnie brzuch od śmiechu boli.
ja mam pytanie bo juz czytalem o tej stronce na forum i slyszalem ze tam sa wirusy a doladnie chodzi o ta http://traffsale.biz/marta.html czy to prawda ze tam sa wirusy?? Z gory dzieki. Wlazlem na gowno przez przypadek a dokldnie przez kolesia
nie ma zadnych wirusow
ps. tak na logike to w jaki sposob mialbys dostac tego wirusa ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.