p.s wczoraj wreszcie zobaczylem Swiadka Koronnego film t akisobie jak na polską produkcje nawet ok ale gra Wieckiewicza poprostu genialna,przeszedl sam siebie, dla przykladu powinni w szkolach aktorskich go pokazywac..
ja pamietam, kot chyba nazywal sie archimedes bylo kilka fajnych odcinkow np w fabryce czekolady brakuje w tv powtorek DruzynyA,Alfa czy Hotel Zaciszez checia bym sobie powtorzyl.
szkoda Sary nie byla taka najgorszaOdcinek nawet nawet..dobrze ze Sucre wrocil do akcji.
Cos mi sie zdaje ze to nie byla Sara.
W koncu Firma może wszystko : D
...też mi się tak wydaje iż nie była to głowa Sary zresztą żeby było ciekawiej pokazana tylko przez ułamek sekundy
coś przeczuwałem że Sucre wcieli się w rolę grabarza
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 09/10/2007 21:01
Co myslicie ,ze Linc nie rozpoznal by glowy Sary ? Aktorka co ją grala zaszla w ciaze i juz nie chciala wrocic do serialu, dlatego ja usmiercili.Proste.Juz nawet na zdjeciu musiala byc dublerka.
Ostatnimi czasy w sieci można było wyczytać wiele nowinek dotyczących rzekomego odejścia Sarah z serialu. Wiem, że wierni fani już rozpoczęli akcję zatytułowaną "petycja", którą możecie znaleźć tutaj , jednak dziś chciałam troszkę ostudzić Wasze emocje. Tak naprawdę nikt oficjalnie nie potwierdził tej wiadomości, zarówno stacja Fox jak i jeden z producentów serialu - Nick Santora, który ciągle powtarza abyśmy nie słuchali coraz to nowszych plotek tylko skupili się na serialu...
Wygląda na to, że niedawny artykuł, który ukazał się we francuskim magazynie "Tele Star", opowiadający o tym, jakoby Sarah została zwolniona przez stację, jest mało prawdopodobny. Co więcej, pytania jak i odpowiedzi użyte w tym wywiadzie mogły być spreparowane!
Aktorka pojawiła się za to w szwajcarskiej telewizji, gdzie wzięła udział w "Tele Top Matin" show. Wywiad ten, został przeprowadzony dokładnie wtedy, kiedy wszyscy zadawaliśmy sobie pytanie co dalej z Sarą:
TTM: Czy producenci nie zrobili Ci awantury, gdy dowiedzieli się, że jesteś w ciąży?
SWC: Nie wcale, zachowali się wspaniale! 10 albo 20 lat temu, gdy aktorka zaszła w ciąże traciła swoją pracę, teraz na szczęście to się zmieniło..scenarzyści znaleźli inne rozwiązanie.
TTM: Twoja bohaterka Sara nie pojawi się w kilku pierwszych epizodach. Czy jednak wróci?
SWC: O to musisz zapytać scenarzystów. Prędzej wolę by moja bohaterka zginęła, niż to aby Sara pojawiała się w serialu tylko od czasu do czasu.
TTM: Czy opuszczenie serialu było by dla Ciebie trudne?
SWC:Nie obawiam się o przyszłość, grałam w wielu innych serialach niż Prison Break, jestem optymistką.
A mi pozostaje tylko życzyć Wam - Drodzy Czytelnicy wielu wrażeń w tym 3 sezonie i... & cierpliwości.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.