Odp: Pchli targ - 12/12/2005 18:29
Sprzedam książkę Floriana Krygiera "55 lat piłki nożnej w Pogoni Szczecin 1948-2003" z osobistą dedykacją autora. Stan idealny. GG w profilu.
Odp: Pchli targ - 12/12/2005 21:01
Mam do sprzedania rakietkę do tenisa stołowego sTiga z pokrowcem Donica i piłeczką treningową Joola....stan rakietki bdb poza kilkoma rysami na gumie, była czyszczona płynem do gum sTiga... Wszystkich chętnych zapraszam na gg...Cena do uzgodnienia pzdr
Odp: Pchli targ - 12/12/2005 21:21
kto ma na sprzedarz orginalne i w dobrym stanie gry na PS2 ( interesuje mnie fifa i jakies samochodowki) pisac na gg(w profilu)
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Pchli targ - 16/12/2005 22:09
Mam na sprzedaż koszulkę Pogoni. Długi rękaw, czerwona, uhlsporta z herbem na sercu. Z tyłu od góry napis "Pogoń", duży nr 6 i "Szczecin". Na rękawie jest znaczek sponsora. Rozmiar koszulki to XL, a cena około 80zł (do licytacji). Info na gg... MOge dodac 2 pary spodenek tesh kluboiwych czerwone z nr 9 i biale z nr 5 jest bna nogawce napis canal + razem z nimi by wyshlo ze 100 zł =] ---> wshystko oryginalne.. bo gram w juniorach =]] mam kilka zdjec koshulki jakby co ..=]jednoZeZdjec
Odp: Pchli targ - 20/12/2005 18:46
Mam na sprzedaż stroboskopy 45-60 sekundowe. Cena zależy od ilości jaką chcecie kupić ale wynosi 2-2,5 zl.. zainteresowanych proszę o kontakt 1114636
Odp: Pchli targ - 20/12/2005 19:39
Sprzedam motorole e398+cały komplet do niej który dają w erze. Stan telefonu bardzo dobry , na gwarancji.Telefon ma kolo 2 miesięcy cena.470zł
Sprzedam PlayStation2 na gwarancji (stan idealny-jeszcze ma na sobie folie , pograłem może na niej z 25h)+całt komplet do niej +memory card sony 8mb+podstawka sony+ oryginalna gra BatmanBegins cena.500zł
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Pchli targ - 21/12/2005 14:09
Nokia 2650 (z klapka), nowa tydzien temu kupiona w Londynie, bez simlocka, cały zestaw + polska instrukcja na CD + polska ładowarka 300pln do negocjacji (pudelko lekko wygniecione w czasie wysylki)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.