Odp: temat ogórkowy - 04/10/2005 17:48
Jest już może dostępna gdzieś ta piosenka co leciała przed meczem z Legią Bo pisano że całkiem niedługo bedzie ona dostępna.
Start > uruchom > i wpisz: msconfig > otworzy sie okienko "Narzedzia konfiguracji systemu", przede wszystkim sprawdz w zakladce Autostart jakie programy masz odpalone przy uruchamianiu komputera, moga to byc niewidoczne programy jakies bzdury.
Odp: temat ogórkowy - 04/10/2005 19:35
vasyl proponuje Ci załatwić programik regcleaner jest freeware a można nim oczyścić autostart i pozostałości po starych odinstalowanych programach
"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
Odp: temat ogórkowy - 04/10/2005 19:42
Vasyl niestety musze cie lekko zmartwic ale nic nie wyjdzie z tym aparatem poniewaz w tym samym czasie bede go potrzebowal,sorki ze narobilem ci troche nadziei ale no coz sila wyzsza.
Z tego co kojarze to Benassi Bross czy jakoś tak to facet z babką, którzy często występują jako support dla samego Benassiego. Ale co do tego pewności nie mam. Widziałem i slyszałem ich rok temu ( o zgrozo ) jak byli w Sz-n i słabi troche są (babka próbująca śpiewać na scenie ). Ogólnie fajne to raczej nie było. Proszę mnie poprawic jeżeli się myle.
pzdr
Z tego co kojarze to Benassi Bross czy jakoś tak to facet z babką, którzy często występują jako support dla samego Benassiego. Ale co do tego pewności nie mam. Widziałem i slyszałem ich rok temu ( o zgrozo ) jak byli w Sz-n i słabi troche są (babka próbująca śpiewać na scenie ). Ogólnie fajne to raczej nie było. Proszę mnie poprawic jeżeli się myle.
pzdr
pzdr
Odp: temat ogórkowy - 04/10/2005 22:06
A ta fota co dałeś wcześniej to z www.sedina.pl?? Takie foty naszego stadionu to larytas Swoją drogą niewiedziałem że nasz stadion jest przedwojenny.
Mocne wejście do drużyny miał debiutujący w kadrze Przemysław Kaźmierczak.
Pomocnik Pogoni Szczecin, który ostatnio zasłynął piękną bramką w meczu z Legią, zaimponował kolegom podczas treningu rzutów wolnych. Piłkarz tak huknął w sztuczny mur obrońców, że aż jednemu z manekinów... odpadła głowa.
- Musiałem jakoś zaznaczyć swoją obecność w reprezentacji - śmiał się Kaźmierczak.
Najskuteczniej jednak wolne wykonywał Sebastian Mila, który kilka razy precyzyjnymi uderzeniami nie dał żadnych szans strzegącemu bramki Arturowi Borucowi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.