Odp: temat ogórkowy - 02/10/2005 20:25
Ma moze ktos z was jakies ksiazki dotyczace pilki noznej, ale nie np "55 lat piłki nożnej w Pogoni Szczecin" tylko na tematy cos o nauce jakies ustawienia itd mozna to nazwac o materialach dla przyszlego trenera. Oczywiscie to niemusza byc tylko ksiazki.
dzieki ze przypomniales z checia obejrze.
na tvn7 o 22 "Kompania braci". ten serial dla mnie wymiata. takiego realizmu nigdzie nie widzialem.
btw. wczoraj na tv4 w Komenda bylo jak psy trzymaly Slask w pociagu i nie chcialy ich wpuscic na Widzew. dzisiaj chyba powtorka o 2:00 w nocy - moze bedzie ten sam odcinek
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 02/10/2005 22:21
W koncu po dwoch tygodniach moge normalnie wejsc na forum kibice.net a wczesniej ni stad ni zowad wyskakiwalo mi;zostales wyrzucony z tego forum,jaja jak berety
Odp: temat ogórkowy - 02/10/2005 23:24
Nie wiem czy tez macie taki problem bo u mnie za pierwszym raze jak naciska na forum to sie nie chce odtworzyc strona dopiero za drugim albo trzecim razem otwiera sie
Odp: temat ogórkowy - 03/10/2005 07:03
Obejrzałem wczoraj wydanie specjalne Uwagi o Rydzyku i przeraziłem się...Jak można być tak zapatrzonym w jednego człowieka ? Rydzyk stworzył niezłe imperium i nikt nie może mu podskoczyć...to Polska właśnie... Wielki plus dla TVN za ten program.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Obejrzałem wczoraj wydanie specjalne Uwagi o Rydzyku i przeraziłem się...Jak można być tak zapatrzonym w jednego człowieka ? Rydzyk stworzył niezłe imperium i nikt nie może mu podskoczyć...to Polska właśnie... Wielki plus dla TVN za ten program.
Oglądałem i przyznam, że byłem w niezłym szoku...to jego radio jest lepsze niż niejedna sekta
Odp: temat ogórkowy - 03/10/2005 08:41
Kto wie czy PKP strajkuje lub czy zmieniło polaczenia z Gryfina do Szczecina i Szczecin - Gryfino bo dzisiaj przychodze na stacje i okazuje sie ze nie ma 2 pociagow a na stronie PKP, Gryfinskiej i na dworcu sa owe pociagi
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Kto wie czy PKP strajkuje lub czy zmieniło polaczenia z Gryfina do Szczecina i Szczecin - Gryfino bo dzisiaj przychodze na stacje i okazuje sie ze nie ma 2 pociagow a na stronie PKP, Gryfinskiej i na dworcu sa owe pociagi
Pan U-96 ukradl tory, aby miec $$ na piwo
Ej no rosnie mi konkurencja te tory na krzywoustego i na ku sloncu to ja zabralem niedlugo mam zamiar rozmontowac cale wojska polskiego
Dopoki nie znikna z polskich ulic klany "moherowych beretow" to tak bedzie!
Odp: temat ogórkowy - 03/10/2005 14:53
Masz racje christoph to rzeczywiście przypomina sekte..I ci ludzie co wyzywali reportera TVN nazywają siebie chrześcijanami...A ja "masońską" telewizje będe dalej oglądał
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.