Odp: temat ogórkowy - 30/09/2005 13:04
jak sie do was Martusia 21 odezwie na gg i da linka do foto nie otwierajcie wirus ze trzeba formata robic.to jest BOT nie dziewczyna.
Jej rozmowa zawsze wglada w ten sposob:
9190259 12:52:02
siemka!
wirus 12:56:21
poznamy sie? mam na imie Marta
masz moze foto?
wirus 12:56:37
moje jest tutaj http://85.255.113.242/ja.html
wirus 12:56:38
oj, sorki, musze leciec! pogadamy wieczorkiem
Oczywiscie (prawie) zadna pani nie pamieta o dzisiejszym swiecie narodowym ;].
Zycze Wam wszystkim i sobie osobiscie wielu ciekawych przygod na szlaku kibicowskim.
P.S
Aa na Dzien bab, bedzie sie chcialo gozdzika dostac co?
Slabo przegladasz forum bo ja widzialem juz zyczenia w 2 tematach zwiazku z tym komunistycznnym swietem. Jedne zyczenia masz troche wyzej, wystarczy przewinac temat a drugie w temacie urodzin forumowiczow Vasyl zakochales sie czy co ??
jak sie do was Martusia 21 odezwie na gg i da linka do foto nie otwierajcie wirus ze trzeba formata robic.to jest BOT nie dziewczyna.
Jej rozmowa zawsze wglada w ten sposob:
9190259 12:52:02
siemka!
wirus 12:56:21
poznamy sie? mam na imie Marta
masz moze foto?
wirus 12:56:37
moje jest tutaj http://85.255.113.242/ja.html
wirus 12:56:38
oj, sorki, musze leciec! pogadamy wieczorkiem
Tez to dzis dostalem ale na sczescie juz ktos o tym na forum pisal.A co wlasciwie robi ten trojan?
ma ktos mzoe link emula lub dc do fify 2006 na PC?
ja co prawda nie mam takiego linka ale nie polecam tej gry jest tak dretwa ze sie w głowie nie miesci jedyna plusy to polska liga któr jest w sumie zrobiona bardzo dobrze( 3 zespoły nie maja licencji : Bełchatów , Cracovia i Korona) i polski komentarz tez w sumie na + choc bardzo szybko sie nudzi. Ja teraz sciagam PES5 i to dopiero bedzie granie PozdrO
ja co prawda nie mam takiego linka ale nie polecam tej gry jest tak dretwa ze sie w głowie nie miesci jedyna plusy to polska liga któr jest w sumie zrobiona bardzo dobrze( 3 zespoły nie maja licencji : Bełchatów , Cracovia i Korona) i polski komentarz tez w sumie na + choc bardzo szybko sie nudzi. Ja teraz sciagam PES5 i to dopiero bedzie granie PozdrO
Skąd sciągasz PESa 5 ?
chrisxx --> tutaj jest link do Fify 2006:Fifa 2006 ale zajmuje 3,5 GB ,no i nie wiem czy działa, bo jest *Clone DVD* i może jest jakieś dobre zabezpieczenie...ale tego nie wiem, bo ja osobiście nie ściągam
Ostatnio edytowany przez: Macias, 30 września 2005, 16:47 [1 raz(y)]
Skąd sciągasz PESa 5 ?
chrisxx --> tutaj jest link do Fify 2006, ale zajmuje 3,5 GB ,no i nie wiem czy działa, bo jest *Clone DVD* i może jest jakieś dobre zabezpieczenie...ale tego nie wiem, bo ja osobiście nie ściągam.
mam tą wersje i wszystko elegancko dziala... odpalalem Alkoholem
ps. Mi sie FIFA zajebiscie podoba wporownaniu do wczesniejszych czesci.. ale nie ma to jak ISS PRO
Odp: temat ogórkowy - 30/09/2005 16:47
to ja też się do życzeń dołącze...=D Najserdeczniejsze życzenia naszym kochanym mężczyzną i tym małym i tym dużym szczęścia,zdrowia,miłości,radości.
Pogody ducha,jak najwięcej sukcesów w życiu i spełnienia wszystkich marzeń...
Abyście czyści i pachnący byli,sale wietrzyli,śmieci wynosili,do pracy po browarku w radosnych podskokach pędzili...
to ja też się do życzeń dołącze...=D Najserdeczniejsze życzenia naszym kochanym męszczyzną i tym małym i tym dużym szczęścia,zdrowia,miłości,radości.
Pogody ducha,jak najwięcej sukcesów w życiu i spełnienia wszystkich marzeń...
Abyście czyści i pachnący byli,sale wietrzyli,śmieci wynosili,do pracy po browarku w radosnych podskokach pędzili...
Jak nie mam napedu DVD to nie bede mogl grac w fife? To co podajecie to Polska wersja?
Polskiej wersji jeszcze nie ma na necie, moze pojawi się nie niedługim okresie (ok.2 tygodni).
Jeżeli ściągniesz z neta to będziesz mógł, za pomocą Alcohola 120% albo Daemon Tools v.3.47
Jak będziesz chciał mieć Fifę na CD, to będzie trzeba podzielić po 700mb i wyjdzie chyba 6CD.
Odp: temat ogórkowy - 30/09/2005 17:20
wersja polska (przynajmniej tak piszą): http://www.torrent.net.pl/download.php?id=aa18b827527e187efcc71aa64bc7acf2639dbd98&f=FIFA.2006.PL.PYNIEK.[].torrent
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Jak nie mam napedu DVD to nie bede mogl grac w fife? To co podajecie to Polska wersja?
Polskiej wersji jeszcze nie ma na necie, moze pojawi się nie niedługim okresie (ok.2 tygodni).
Jeżeli ściągniesz z neta to będziesz mógł, za pomocą Alcohola 120% albo Daemon Tools v.3.47
Jak będziesz chciał mieć Fifę na CD, to będzie trzeba podzielić po 700mb i wyjdzie chyba 6CD.
jezeli chodzi o ps2 to polska wersja jak najbardziej jest linka podałem pare postów wyzej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.