Odp: temat ogórkowy - 28/09/2005 22:14
W sumie tez bym o tym nic nie wiedzial gdyby przypadkiem nie wpadla mi w rece jakas gazeta(wprost bodajze) tam byla reklama no i zaczalem wczoraj poszukiwania a wlasciwie zajechalem na Wds przedzwonilem do jakiegos typa i ten jegomosc sprzedal mi bilety,apropos tego wydarzenia, ci mnisi robia jakies tournee po calym kraju i wlasnie 15 pazdziernika beda w Szczecinie sprawdz jeszcze tutaj
Dobra koniec tematu....tylko ze dziwi mnie to ze wiekszosc osob jest taka naiwna i wchodzi na ta strone :/
Ty juz nie zgrywaj kozaka bo jak bys tego tu nie przeczytal to tez bys wszedl....
ja wszedlem chociaz do mnie nie pisala tak z ciekawosci...lubie wchodzic na takie "niebezpieczne " stronki bo moge dzieki nim sprawdzic swoje zabezpieczenia na stronce mozna kupic jej gacie po okresie po masturbacji itd. itp. ]]]
Odp: temat ogórkowy - 29/09/2005 12:36
Ma ktos na zbyciu lampki choinkowe?
Szukalem po miescie, turzynie ale nie ma ich nigdzie nawet jeszcze w hurtowniach...
Potrzebuje jeden komplet lampek (zolte lub biale)- wazne aby byly w jednym kolorze, nie grajace i im mniejeze tym lepiej...Moge od kogos odkupic albo za miesiac kupic nowe Sa mi potrzebne jak najszybciej a miesiac nie moge czekac....
pozdro
Przed dzisiejszym meczem w Grodzisku podjęte zostały wyjątkowe środki ostrożności. Francuski wywiad przekazał do Polski informację o możliwym ataku terrorystycznym na ekipę RC Lens, która wczoraj dotarła do Grodziska
Przed dzisiejszym meczem w Grodzisku podjęte zostały wyjątkowe środki ostrożności. Francuski wywiad przekazał do Polski informację o możliwym ataku terrorystycznym na ekipę RC Lens, która wczoraj dotarła do Grodziska
Niesamowite jak ci terrorysci chca zniszczyć tą potęge piłkarską jaką jest RC Lens...no i jeszcze w Grodzisku, tam na pewno bez problemu uda się terrorystom przemycić broń i zostać niezauważonym, niewiele by się różnili od miejscowych buraków no i przecież dla Francuzów Grodzisk pewnie leży niedaleko Iraka, Iranu czy innej terrorystycznej enklawy....ogólem -->
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy - 29/09/2005 18:40
Kurde, oglądam Groclin ale jak narazie tego nie da się oglądać bo komętarz jest ok. 4 sek. szybciej niż obraz , u was teżś się coś takiego dzieje ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431990 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.