Odp: temat ogórkowy - 25/09/2005 21:48
Kolejne pytanie do informatykow:
Mam filmik i chcialabym zrobic z niego kilka zdjec. Wiem ze w Power Dvd byla taka mozliwosc no ale nie odpala zwyklego avi. Help
Kolejne pytanie do informatykow:
Mam filmik i chcialabym zrobic z niego kilka zdjec. Wiem ze w Power Dvd byla taka mozliwosc no ale nie odpala zwyklego avi. Help
Zainstaluj sobie Frapsa, pusc film i po prostu robisz screena w dowolnym momencie Program jest bajecznie prosty w obludze.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: temat ogórkowy - 26/09/2005 16:01
do informatykow - Zainstalowalem dzis windows media player 9 i nie chce mi ani nic odtwarzac ani wogule sie uruchomic. An internal apllication error has occured - taki komunikat sie pojawia. Jakies pomysly co zrobic by dzialalo? z gory dzieki
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: temat ogórkowy - 26/09/2005 16:12
nie moge ogladac bramek z portali internetowych (interia). pewnie nie mam jakis kodekow i w tym tkwi problem. moze ktos zapuscic lin do kodekow albo tez wskazac inna przyczyne bledu. ps. jesli by to mialo znaczenie mam win 2000
nie moge ogladac bramek z portali internetowych (interia). pewnie nie mam jakis kodekow i w tym tkwi problem. moze ktos zapuscic lin do kodekow albo tez wskazac inna przyczyne bledu. ps. jesli by to mialo znaczenie mam win 2000
zainstaluj sobie wmp 10 i powinno byc git. mialem ten sam problem. pozdrawiam
No ja wlasnie w tym celu sciagnalem windows media player 9 - ale nie chce mi dzialac. Mam system windows 98 SE. W czym problem? Bramki nadal sie nie sciagaja - wogule program nie dziala. A najbardziej mnie denerwuje ze juz keidys sciagalem gole z interii mimo ze nie mialem media playera 9.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Ma ktos plytke Wlodiego "W..." ?? kiedys mialem link do takiego forum gdzie dawali linki do plytek z hh. Jak ktos Go zna to prosze od podbicie na gg. w profilu.
Ma ktos plytke Wlodiego "W..." ?? kiedys mialem link do takiego forum gdzie dawali linki do plytek z hh. Jak ktos Go zna to prosze od podbicie na gg. w profilu.
jak chcesz Wlodka to idz zobacz co sie dzieje na podworku... a konkretnie to kup czysta cd i wpadaj na bojo , wiesz na pewno o jakie mi bojo chodzi....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.