Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 27/09/2007 20:32
Tak piszecie o tych amerykańskich serialach. Gdzie patriotyzm? O naszej, polskiej Ekipie nikt nie wspomni a wg mnie jest to jeden z najlepszych seriali w telewizji. Ogląda to ktoś z Was ?
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 29/09/2007 08:11
Heroes S02e01...aleeeee sie wynudzilem,myslalem ze rusza z hukiem a tu coraz bardziej mdle sie to robi, zero zaskoczenia,bardzo przewidywalne....narazie pochlonelo mnie The Unit 2 sezon sredni jak narazie 1 o wiele ciekawszy no i Eureka na poczatku myslalem ze jakas bajka a pozniej sie fajnie rozkreca no i sporo mozna sie nauczyc
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 29/09/2007 12:01
Nie wiem czy ktoś oglądał ale wart polecenia jest mini serial Zagubiony pokój (The Lost Room) . Raptem 6 odcinków ale bardzo szybka akcja i świetne pomysły (niedawno był na AXN leciał przez 3 tygodnie w pakietach po 2 odcinki). Ciekawostka jest to że ma wiele niedokończonych wątków lub lekko napoczętych co dla jednych będzie wada dla drugich zaletą ( akcja nie rozwleka się ). Może będzie kontynuacja ?? Szczerze polecam .
Odp: Lost, Prison Break i inne seriale - 29/09/2007 12:25
Ja od jakiegos czasu ogladam Weeds, na poczatku bylem zdecydowanie sceptycznie nastawiony ze wzgledu na tematyke, ale jak obejzalem, to sie wciagnalem na dobre, teraz leci juz 3 sezon, ogolnie polecam. Teksty jakie tam padaja to zwalaja mnie z fotela, u nas to pewnie polowe filmu by musieli wypikac albo puszczac po 22 godzinie (choc chyba puszczali w tv 1 sezon), w 1 sezonie jeszcze tak ostro nie jada, jakby badali teren ale w pozostalych poszli po calosci .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Nie może nikt posiadać gdyż każdy kolejny odcinek jest emitowany w poniedziałki o 22 naszego czasu także na necie jest zazwyczaj koło drugiej lub trzeciej w nocy... to tak na przyszłość do twojej wiadomości
wlasnie skonczylem ogladac 1 sezon. z poczatku chcialem serial wywalic w cholere ale "zmusilem" sie do obejrzenia calosci i powiem ze calkiem fajne, wciagajace. od jutra zaczynam polowanie na s2. co do emisji w polskiej tv to w HBO bylo kiedys.
Dexter fajny,kilka stron temu byl juz polecany narazie z 2 serii 2 odcinki i cisza...ale sporo innych ruszylo:Heroes,Eureka,Psych,The Unit
Pytanie za 100pkt. Co jest w pudle?
pewnie jakas czesc ciala i wydaje mi sie ze Sary bo jak wiadomo ma juz niegrac w serialu,nawet w tym odcinku ani razu nie pokazali jej twrzy ani w tym domu ani jak uciekali do furgonetki..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.