Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szczeper
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2005 - 22/07/2005 23:04

Kryniu567 napisał:  

kamil334 napisał:  

stahu napisał:  
Ma ktoś neostrade żeby założyć serwer i zagrać przez internet ? Tylko z wersją 5 0 5 i z aktualnymi składamii . A cracka do wersji 5 0 5 można sciągnąć z Emula , ja tak zrobiłem i teraz gram Pogonią i po 5 kolejkach jestem 2 w lidze za Wisłą. Najlepszym strzelcem jest Edi który ma w 6 meczach 6 goli (5 w lidze i 1 z PP) a mój skład wygląda następująco (narazie nikogo nie kupowałem opócz Boruca który dołączy po sezonie jak skończy wypożyczenie w Celticu) :

Pesković - Michalski Julcimar Dymek Matlak - Parzy Batata Kaźmierczak Grzelak - Edi Milar
Rezerwa : Bugaj Edi Fabiniak Trałka Mineiro

Zaskoczyła mnie natomiast b słaba nota Elokana : Współpraca 3 , Rzuty karne 1 , Błyskotliwość 5 , Gra z pierwszej piłki 6 , podania 5 , odbiór 6 . Wpóściłem go na 2 mecze to zaliczył asyste i spisywał się poprawnie. Zaskokujące w upade jest także umiejętności obrońcy Marcina Dymka który nie odbiega umiejątnościami od innych a od Magdonia jest lepszy i wygryzł go ze składu. Przydatnym zmiennikiem jest także uniwersalny Mineiro. Ogólnie gra się b fajnie , to tyle z pierwszego wrażenia z upade . Teraz pędze bo czeka mnie mecz ligowy o fotel lidera z Wisłą

EDIT : Wygrałem 2:4 - Edi, Milar 3x

skad sciagnoles aktualny sklad czy kupiles tych zawodnikow? z gory thx

www.cyberball.cenega.pl/cm

dzieki, przyda sie

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: FM 2005 - 22/07/2005 23:16
Czy ten update chodzi z tą samą wersją co ten ostatni ? (z Adriano,Edi itd.) i czy wgrywać go tak samo ?

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2005 - 22/07/2005 23:37

śmielaq89 napisał:  
Czy ten update chodzi z tą samą wersją co ten ostatni ? (z Adriano,Edi itd.) i czy wgrywać go tak samo ?

Wgrywasz go tak samo jak tamten :]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
RafiQ
Kibic
Na forum od 7426 dni

Odp: FM 2005 - 26/07/2005 08:47
mam jedno pytanko? Czy w football managerze 2005 jest mozliwosc wylaczenia meczow miedzypanstwowych zeby sie nie wczytywaly podczas np:eliminacji czy mistrzostw swiata...Jak jest taka mozliwosc to napiszcie mi w jaki sposob....Z gory wielkie dzieki>>>jak cos to odpiszcie na forum lub pod numer gg 5725743 z gory wielkie dzieki

Thierry
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: FM 2005 - 26/07/2005 09:43

RafiQ napisał:  
mam jedno pytanko? Czy w football managerze 2005 jest mozliwosc wylaczenia meczow miedzypanstwowych zeby sie nie wczytywaly podczas np:eliminacji czy mistrzostw swiata...Jak jest taka mozliwosc to napiszcie mi w jaki sposob....Z gory wielkie dzieki>>>jak cos to odpiszcie na forum lub pod numer gg 5725743 z gory wielkie dzieki

Meczów międzypaństwowych nie można wyłączyć.

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2005 - 26/07/2005 11:11

polako_81 napisał:  
A mi sie niechce juz w to zabardo grac.. pierwsze 4 mecze wygrywam bez problemu a potem dostaje oklep od byle kogo.. testowalem rozne taktyki i nawet z neta sciagalem niektore ale kazda tak samo..

wczoraj pobawilem sie edytorem i sciagnolem: Poyola,Robinho,Ronaldinho,Xavi,stig tofting, i po 5 meczach znowu baty!!

ta gra jest jakas skopana..

Ps. Ktos wie jak mozna kopiowac taktyki przeciwnikow??

Racja to gra zjebana po 8 meczach same zwycięstwa 1 msc a potem przegrywam z ostatnim górnikiem itd teraz mam 9 miejsce

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
savi - xavier
Kibic
Na forum od 7425 dni

FM 2005 i moja przygoda z Pogonią.. - 26/07/2005 16:31
Bylo lato 2004. przed swoim pierwszy sezonem jako trener Pogoni Szczecin postanowilem sie wzmocnic. Nie tylko kadra zostala przebudowana. Szukalem rozniez dobrych scout'ow, trenerow, fizjoterapeutow. Pierwszych wzmocnien postanowilem poszukac w Ameryce Płd. Dlaczego tam? Otoz wiedzialem i zdawalem sobie sprawe ze w ten sposob "podlize siue troche dzialaczowi, Antoniemu Ptakowi". Nie wierzylem w to, że Krzysztof Pilarz czy Claudio Milar bądź Olgier Moskalewicz bedą potrafili pokonać Wisłę Kraków czy Legię Warszawa. Pierwszymi wzmocnieniami byli..Urugwajczyk 18-letni, Enzo Giovanni Scorza (polecam, swietny napastnik) oraz bramkarz Anthony Silva. Na tego drugiego wydalem 4,5 mln zlotych, po co?. Po to zeby przesiedzial cale 4 sezony na lawce. Zespol z sezonu na sezon byl coraz bardziej przebudowywany. W pierwszym sezonie doszli jeszcze Choto, Szalachowski i kilku innych ludzi. Co dalo nam Mistrza Polski i Puchar Polski. Liczylem na dobry start w LM. W 3 fazie eliminacyjnej trafilo sie Deportivo La Coruna. Poniewaz wiedzialem ze jesli wygram u nich min. 2-0 to mam pewny awans bo u siebie zagram na maksymalną defensywe. Tak sie stalo przy blisko 30 tysiecznej publicznosci na Riazor pokonalem po bramkach Milar'a i Scorzy 2-0 Deportivo. U siebie maksymalna defensywa i 0-0. Faza Grupowa nasza.Benfica, PSG i Kopenhaga nie wydawaly sie ciezka grupą. A jednak do konca musialem walczyc o awans. Udało się. Z 2 miejsca polecielismy do genewy na losowanie 1/8 LM i okazało się, że trafilismy.. Inter Mediolan. Dobry wynik u siebie 1-1 dawal pewnosc siebie ale w Mediolanie 3-0 ..to byl koniec przygody z LM. Wisla w tym sezonie byla niedozatrzymania. Zdobyla Puchar UEFA, Lige Polską, Puchar Polski i Superpuchar Europy i Puchar Euroazjatycki. Nam zostala tylko druga lokata w lidze. Postanowilem sie wzmocnic bardzo. Poprosilem o wiecej funduszy od klubu. Dostalismy az .. 500 tys zlotych. Bylem podwrazeniem chojnosci A.Ptaka. 3 sezon mial byc najlepszy. Gorawski, Glowacki, Koziol, Zajac, D.Dudek to zapowiadalo jakis sukces. Liczylismy na PP i malo sie nie przejechalismy. 3 runda i mogla byc sensacja poniewaz 2 ligowa Odra Wodzislaw prowadzila z nami do 89 min. 1-0. Wyrownalismy i czekalismy na karne. Wygralismy karne 10-9 a bohaterem Pogoni Szczecin stał sie..Krzysztof Pilarz. To on strzelil decydująca bramke w tym spotkaniu. 3-cio rundowa przeprawa w LM z Anderlechtem byla straszna. 2-2 w Brukseli i 3-2 w Szczecinie dalo jednak awans. W fazie grupowej trafilismy Ajax, MU i Banik Ostrava dawaly szanse na 3 meisjce w grupie. Pierwszy mecz z Ajaxem 1-0 wygralismy. Z MU przegralismy 2-1 a z Banikiem dwa remisy 1-1 i 2-2. Z MU znowu porazka 0-1 i Ajaxem rowniez 0-2. Dalo nam to 3 miejsce w tabeli i promocje do Pucharu UEFA. Tam zaszlismy do półfinału i po meczu w Szczecinie 0-0, w Liverpool'u przegralismy az 5-2. Zdobylismy jednak na pocieszenie Puchar Polski i Lige Polską. 4 sezon zaczął się bardzo dobrze. Awans Floty Swinoujscie oraz Gwardii Koszalin do 2 ligi oznaczalo wreszcie nei samodzielną walke na zachodniopomorskiem o prestiz. 1 kolejke sezonu 2007/2008 czas zacząć..To narazie:)

MN
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: FM 2005 - 26/07/2005 16:43
Widzę że wielu z Was opisuje w bardzo ciekawy sposób swoje osiągnięcia grając w FMa...
Niedawno powstała nowa strona poświęcona fm2005 - www.fmlive.info na której jestem zastępcą redaktora naczelnego i chciałem zaprosić wszystkich chętnych do współpracy. Osoby zainteresowane spróbowaniem swoich sił w pisaniu opowiadań itp. na FM Live prosze o kontakt ze mną.

savi - xavier
Kibic
Na forum od 7425 dni

Odp: FM 2005 - 26/07/2005 21:48

polako_81 napisał:  

bawiles sie edkiem hehe??

ps. dopiero teraz przeczytalem twoj caly komentarz.. ale kity walisz eeheheh

..jesli mi nie wierzysz to podaj nuemr GG przesle ci save'a i zobaczysz. A kasa była w ratach! Wzielem obu na raty i gdy przyszly pieniadze za PP i LP wtedy splacilem ich do konca.

pozatym na moim kompie nie działają ani edytory, ani taktyki sciagniete z neta ani nei mgoe zapisac meczów, bramek. Takze jak mi nie wierzysz to twoj problem

Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2005 - 05/08/2005 15:15

Kryniu567 napisał:  

śmielaq89 napisał:  

Wgrywasz go tak samo jak tamten :]

sciagnolem uptaded robi robson i cos tam cos tam i jak sie laduje po wybraniu lig to mi wyskakije blad to dlatego ze nie mam oryginalu?
z gory thx

Macias
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: FM 2005 - 05/08/2005 17:01

polako_81 napisał:  
kamil334 - musisz miec versje 5.0.5 jezeli jej niemasz to sciagnij se mini image. link podany byl na poprzedniej stronie.

Ja mam 5.0.2 i mi działa ;)
Dużo się pozmieniało w 5.0.3 i 5.0.5, bo nieściągałem ich tylko dlatego, że mi się nie chciało ?

Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2005 - 05/08/2005 20:20

polako_81 napisał:  
kamil334 - musisz miec versje 5.0.5 jezeli jej niemasz to sciagnij se mini image. link podany byl na poprzedniej stronie.

dzieki sciaglem sobie patch 5.0.5 i wszystko chodzi cool,jeeeeeee
Rozpoczolem gre Pogonia i oczywiscie postanowilem sie wzmocnic kupilem oto tych pilkarzy(Gurgała, Pawlak, Bronowicki i zytko, poczatek taki sobie odpadle w pucharze polski w cwiercfinale, jednak zaczolem sie rozkrecac gurgala gral z kazmierczakiem jak z nut, podobnie edi i grzelak a takze divecki, po I rundzie 5 pozycja, a ja postanowilem dalej sie wzmacniac kupilem hermesa i Radlera. Koncowa pozycja 2!!!!!!!Coś niesamowitego kazmierczak prawie zawsze 10 hermes super divecki edi parzy grzelak gurgala to samo. na nowy zeson postanowilem kupic grzegorzewskiego za 2 mln ale za to sprzedalem kazmierczaka za 6.5 mln
W pucharze UEFA przeszlem 2 rundu i doszlem do fazy grupowej jednak z niej nie wyszlem bylem z deprtiwo werderem cska i dinamo nowy sezon i w polowie 1 miejsce grzegorzeski 19 goli i to tyle ide grac dalej pozdro

Ostatnio edytowany przez: Szczeper, 10 sierpnia 2005, 19:08 [2 raz(y)]

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: FM 2005 - 12/08/2005 21:02
wie ktoś gdzie znajde spolszczenie do FM2005??
jak coś to na maila mozna wysłać: [email protected]

z góry dzięki

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
MKSkibol
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: FM 2005 - 12/08/2005 21:06
TU jest .Pozdro

Nieobliczalny użytkownik/Odmowa dostępu !!!!!POGOŃ SZCZECIN
Obrazek gif wstawiony na forum
Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2005 - 17/08/2005 17:04
nie no super tera przed chwila skonczylem 3 sezon oczywiscie Pogonia

I sezon
kupilem sobie Gurgałe, Pawlaka, Bronowickiego i Radlera. Odpadlem z pucharu Polski na poczatku.
poczatek w lidze sredni jednak na koniec 2 miejsce super
II sezon
kupilem Strąka, Grzegorzewskiego, Zytko i Esterille
w Pucharze Uefa doszlem do fazy grupowej jednak w niej zdobylem 1 pkt ) :, ale w lidze drugie wicemistrzostwo ( :
III sezon
kupilem se Hermesa, Aleksandra(nazwisko), i Rachwała
super w fazie grupowej Pucharu Uefa dwa zwyciestwa i przeszlem dalej jednak trafilem na Bayern ) : 4:0 w dupe u nich i jedyne 0:0 u mnie, a w lidze wedlug tradycji 2 miejsce
IV sezon
kupilem tylko Rachubinskiego
poczatek cieniutko 5 miejsce na polowe sezonu, w pucharze uefa faza grupowa jednak z niej nie wyszlem
ale na koniec fantastyczne wygrane z 2 czolowymi zespolami tego sezonu po 3:0 z groclinem i wisla i na koniec mistrzostwo, upragnione przez kibocow ze szczecina, kibice uwazaja mnie za jednego z najlepszsych trenerow na swiecie, super ide dalej grac

Polecam Gre

Ostatnio edytowany przez: Szczeper, 30 sierpnia 2005, 11:49 [2 raz(y)]

dymson
Kibic
Na forum od 7446 dni

Odp: FM 2005 - 19/08/2005 10:25

kamil334 napisał:  

I sezon
kupilem sobie Gurgałe, Pawlaka, Bronowickiego i Radlera. Odpadlem z pucharu Polski na poczatku.
II sezon
w Pucharze Uefa doszlem do fazy grupowej jednak w niej zdobylem 1 pkt ) :, ale w lidze drugie wicemistrzostwo ( :
III sezon
super w fazie grupowej Pucharu Uefa dwa zwyciestwa i przeszlem dalej jednak trafilem na Bayern ) : 4:0 w dupe u nich i jedyne 0:0 u mnie, a w lidze wedlug tradycji 2 miejsce

mam nadzieje ze w nastepnym sezonie zdobede wreszcie mistrzostwo i dojde wyzej w Pucharze Uefa. Polecam Gre

a wisełka cały czas pierwsza ??:]

L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: FM 2005 - 19/08/2005 11:03

kamil334 napisał:  

I sezon
II sezon
III sezon

mam nadzieje ze w nastepnym sezonie zdobede wreszcie mistrzostwo i dojde wyzej w Pucharze Uefa. Polecam Gre

To słaby jesteś:] Ja jak wywalczylem wicemistrzostwo i el. w P.Uefa to trafiłem na CSKA Moskwa (dwumecz 1-0 dla mnie) pozniej Abeerden (dwumecz 2-0 dla mnie) w grupie mialem Deportivo (2-1 dla mnie), Galatasaray (3-1 dla mnie) Tottenham (1-3 w picze) i Litex(3-1 do przodu) Pozniej trafiłem na Brage i wygralem dwumecz 3-2 i gralem z Hertha i przegralem 5-4 "dzieki Pilarzowi" bo musial faulowac w 90 minucie;)

MW'03
ofconcern
Kibic
Na forum od 7619 dni

Chcesz byc sławny na cały świat? - 25/08/2005 22:51
Ostatnio kolega mi wyslal pewien link:)
Oto on: http://www.sigames.com/faceinthegame/

Tam mozesz wysłac swoje zdjecie do ludzi ktorzy zrobia nowego FM'a 2006 Twoje zdjecie moze bedzie wykorzystane w samej grze! Gdy beda generowani nowi juniorzy to moze akurat swoja twarz zobaczysz! Prawdopodobienstwo jest duze bo zdjec potrzeba ok 250.000 tys wiec jest duzo miejsca:D Tam wybierasz "Ulubiony klub" oczywiscie mozesz znaleść tam nasza mocarna dróżyne czyli Pogoń Szczecin! Wtedy gdy podczas gry bedzie mozliwosc ze pojawi sie junior ktory bedzie miał na imie np Jan Nowak i bedzie miał twoje zdjęcie! Ale jaja co? :D Lepiej by było gdybyscie sie zapoznali z zasadami! Macie czas do 30/8/05!

Ja juz wysalalem a co! Super! moze bede mogl kupic siebie sam? Może to ja bede tym najlepszym? :D

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: Chcesz byc sławny na cały świat? - 25/08/2005 23:08
No ja również wysłałem swoje zdjęcie i jestem ciekaw co z tej całej zabawy wyniknie.a może ja sie dostane do FM-2006 kto wie??

PS do końca życia !
byku
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Chcesz byc sławny na cały świat? - 25/08/2005 23:29
no ja tez wyslalem , ale nie chcialbym zeby junior z moim zdieciem byl slabiutki :P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448364 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005