| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 19/07/2004 11:41
I tak samo mozna bylo
> pozyskac M.Zajaca ale nam lepiej bylo postawic na wspanialego Mauro a Zajac
> moze zagra z Kuszczakiem w WBA , wiecej
> tu
A na onecie pisza ze M.Zajac ma szanse na gre w Glasgow Rangers gdzie zastąpi sprzedanego do Atletico (??) Artete . Ja tam mu życze powodzenia w końcu jest jednym z polskich najlepszych prawych pomocnikiów :/
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 19/07/2004 16:41
Brazylijczyk Renato z pierwszoligowego Atletico Belo Horizonte rozpoczął dziś treningi z drużyną Pogoni. Jest środkowym pomocnikiem, ma 24 lata, 185 centymetrów wzrostu i jest kolegą Julcimara z czasów juniorskiej piłki. Jak poinformował nas menadżer Pogoni Dawid Ptak Renato zostanie poddany testom, ale już 'na oko' widać, że ma papiery na granie.
Jutro podczas treningu gra wewnętrzna a być może w środę dojdzie do skutku sparing ze Stasiakiem/KSZO Ostrowiec. Na lekkie urazy nadal narzekają Matlak i Grzelak, którym trenerzy zalecili indywidualne treningi.
źródło: oficjalna strona Pogoni
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 19/07/2004 17:54
> Brazylijczyk Renato z pierwszoligowego Atletico Belo Horizonte rozpoczął dziś
> treningi z drużyną Pogoni. Jest środkowym pomocnikiem, ma 24 lata, 185
> centymetrów wzrostu i jest kolegą Julcimara z czasów juniorskiej piłki. Jak
> poinformował nas menadżer Pogoni Dawid Ptak Renato zostanie poddany testom, ale
> już 'na oko' widać, że ma papiery na granie.
> Jutro podczas treningu gra
> wewnętrzna a być może w środę dojdzie do skutku sparing ze Stasiakiem/KSZO
> Ostrowiec. Na lekkie urazy nadal narzekają Matlak i Grzelak, którym trenerzy
> zalecili indywidualne treningi.
> źródło: oficjalna strona Pogoni
A to ciekawe - stronka Atletico podaje nieco inne dane o nim, troche młodszy jest link
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 19/07/2004 19:38
A ja dziś widziałem że w zajęciach brał udział Boski Marek Walburg. To chyba był trening rezerw, bo byłem zakupić bilet i widziałem że odbywają się jakieś zajęcia, idę bliżej a tam trenuje Marek
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 20/07/2004 11:00
> Brazylijczyk Renato z pierwszoligowego Atletico Belo Horizonte rozpoczął dziś treningi
> z drużyną Pogoni.
Taaa, a ja jestem Święty Mikołaj. Renato jest podstawowym graczem tej drużyny (środkowy pomocnik). Powiem więcej - kluczowym graczem i jednym z lepszych strzelców w tym sezonie (liga + puchar Brazylii).
Alex Mineiro (Atlético) - 8
Tucho (Atlético) - 7
Renato (Atlético) - 5
Quirino (Atlético) - 4
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 20/07/2004 18:05
> > Brazylijczyk Renato z pierwszoligowego Atletico Belo Horizonte rozpoczął dziś
> treningi
> z drużyną Pogoni.
Taaa, a ja jestem Święty Mikołaj. Renato jest podstawowym
> graczem tej drużyny (środkowy pomocnik). Powiem więcej - kluczowym graczem i
> jednym z lepszych strzelców w tym sezonie (liga + puchar Brazylii).
No to jak oficjalka mija sie z prawda??
Moze to jakis drugi Renato ??
Wiesci z gutowa :
Jak poinformował nas menedżer Pogoni Dawid Ptak testom poddawany jest Brazylijczyk Renato trenujący od wczoraj z zespołem. Prezentuje się nieźle - stwierdził w rozmowie menedżer Ptak.
Watpliwe jest zeby gracz taki jakiego przedstawiasz dałby sie wogule na testy zaprosic .
Chyba znowu jakas nierzetelna informacja
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 20/07/2004 18:07
Arsenal albo Pogoń Jeszcze nie wiadomo czy Łukasz Fabiański, utalentowany bramkarz reprezentacji Polski do lat 19 i klubu Mieszko Gniezno podpisze kontrakt z Pogonią. Wszystko rozstrzygnie się do końca tego tygodnia.
Wczoraj w nocy młody bramkarz wrócił wraz z kadrą ze Szwajcarii, gdzie wystąpił w młodzieżowych Mistrzostwach Europy i zebrał pochlebne recenzje.
Zainteresowane pozyskaniem tego zawodnika są trzy kluby: Arsenal Londyn, Lech Poznań i Pogoń Szczecin.
Anglicy rzekomo nawet widzą Fabiańskiego w pierwszej kadrze zespołu. W walce o pozyskanie bramkarza broni nie składa szczecińska Pogoń.
- Dziś przeprowadzę wstępne rozmowy z menedżerem piłkarza i zobaczymy co z tego wyjdzie - powiedział Dawid Ptak, menadżer Pogoni.
Fabiański jest oficjalnie bramkarzem trzecioligowego Mieszka Gniezno, jednak właścicielem jego karty zawodniczej jest Zenon Jastrzębski, dyrektor szkółki piłkarskiej z Szamotuł i to on reprezentuje interesy bramkarza kadry U-19.
W 1 kadrze zspołu go widza?? ale chyba góra jako 3 bramkarza , a którym mógłby byc w Pogoni [Ostatnio edytowane przez jebudubu: 2004-07-20 18:09]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 20/07/2004 19:47
Ja tam czekam cierpliwie na to, co pokaże liga. Nie można od razu skazywać tego zespołu na pożarcie. Owszem, nie są to transfery jak za Begdasa, ale wolę takie i sukces za trzy lata niż "sukces" jaki odniósł Bekdas. Brakuje napastników, to fakt, ale Pogoń ma grać systemem z jednym napastnikiem (w końcu jest beniaminkiem, ofensywna gra w pierwszym sezonie nam raczej nie grozi) a w rolę napstnika może wcielić się wielu z pomocników jakich ma Pogoń, choćby Batata. A co do bramkarza to, choć nie znoszę Tomaszewskiego, zaufam mu tym razem i pozowlę postawić na perspektywicznego acz niedoświadczonego Pilarza.
Obyście się wszyscy malkontenci mylili i byśmy znów jak po rundzie wiosennej mogli wychwalać pod niebiosa trafną politykę Pana Ptaka.
Pozdrowienia for all.
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 21/07/2004 00:04
Obyście się wszyscy malkontenci mylili i byśmy znów jak po rundzie wiosennej mogli
> wychwalać pod niebiosa trafną politykę Pana Ptaka.
ZNÓW ??
wychwalac pod niebiosa 
dobry tekst 
Generalnie z ta polityka to ona ma byc ponoc długofalowa , Ptaszysko wydaje sie byc cierpliwe , zeby nie rwac sie od razu na majstra ,trzeba byc realista , ale z tym skladem mozemy i na pewno wywalczymy srodek tabeli(Ptaszysko nam nie da stac sie "czerwona latarnia" ) Zobaczymy jak bedzie oby jak najlepiej!
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 21/07/2004 09:39
Widzieliśmy Zająca w naszym składzie a on:

Chwalą go za mecz. 4-1 z Romą to świetny rezultat. Tylko wkurza mnie ta oficjalka Rangersów - nic czytać nie można bez logowania się.
[Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-07-21 09:42]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 21/07/2004 16:45
sporo czasu mnie nie bylo wiec i ja sie wypowiem na temat Transferow dokonanych :
Moim zdaniem zabraklo dwoch transferow a mianowicie po jednym dobrym pilkarzu na pozycje :
Bramkarza - pozbycie sie Wyparly pod wzgledem sportowym to byla zla decyzjabo po to co pokazal Pilarz w dwoch ostatnich meczach 2 ligi nienapawalo optymizmem a przeciez 1 liga to jeszcze wieksze progi i najlepsi Polscy napastnicy .mam tylko nadzieje ze w grach kontrolnych juz sie zgral z obrona i nabral pewnosci
i dobrego obroncy poniewaz w tej chwili podstawowa linia obrona wyglada dobrze i to trza przyznac ale gdy zaczna sie (odpukac ) kontuzje i kartki lub zla forma to co wtedy bo moim zdaniem zmiennikow mamy niezbyt imponujacych...........
co do graczy ktorzy juz przybyli to mysle ze mozemy byc spokojni o gre doswiadczonego juz Probierza i o Grzelaka chyba tez
a co do kontrowersyjneego transferu niedoszlej gwiazdy polskiego futbolu Terleckiego to jesli bedzie gral w lidze tak jak w sparingach to nie mamy sie co obawiac
a Giuliano mam nadzieje ze juz w meczu z dawnnym klubem pokaze wreszcie na co go stac bo narazie nie zachwyca
a co do transferu Renato to poczekam na opinie pomeczowe trenerow.
Podsumowujac to mam nadzieje Baniak wie co robi z ze tak samo jak w wiekszosci trafione transfery w 2 lidze te przeprowadzone na 1 lige tez sie sprawdza!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 22/07/2004 00:25
> pODOBNO gOLIŃSKI JEST BARDZO BLISKO PRZEJSCIA DO LEGII.ALE SIE ZIEMNIACZKI
> WKURZĄ.pOZDRAWIAM
normalnie błąd matrixa
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 22/07/2004 09:12
To nie koniec transferów. Dziś Baniak i menedżer Dawid Ptak mają rozmawiać z Łukaszem Fabiańskim. Bramkarz z kadry U-19 deklaruje, że chce grać w Pogoni, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie za niego zapłacić.
- Musimy porozmawiać z jego menedżerem i nim samym. Zobaczymy, jakie przedstawią warunki - mówi Baniak.
I rzecz chyba najważniejsza dla kibiców. Z działaczami Pogoni ma dziś rozmawiać tajemniczy napastnik - obcokrajowiec. - Razem ze swoim klubem grał w eliminacjach Ligi Mistrzów. Więcej nie powiem, by nie stracić szans na tego zawodnika - mówi Baniak.
Źródło: Gazeta Wyborcza
|
ZAWSZE WIERNI POGONI
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 22/07/2004 10:03
Jak myślicie Fabiański może być już teraz pierwszym? 19 lat ma dopiero, nie grał nigdy w 1 ani 2 lidze (to podobnie jak Pilarz, bo te pare meczow sie nie liczy), ale jest dużo lepszy od naszego pierwszego bramkarza już teraz. Nawet bez zgrania z obroną...
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 22/07/2004 10:51
Pytanie jest inne czy Fabiański naprawde chce grać w Pogoni. Jeśli tak to ma szansę grać jako pierwszy ale czy jest lepszy od Pilarza?
Widziałem mecze reprezentacji z Fabiańskim i nie mam za dobrego zdania o nim. Na linii może i jest dobry, ale przedpole to już porażka. Nie potrafi też za bardzo kierować obroną.
Czyli można poiwedzieć, że i Pilarz i Fabiański mają tyle samo plusów co minusów.
Tyle, że Pilarz zna chłopaków z ekipy a Fabiański będzie nowy.
|
SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6