hihihi dobre:"nie znosi, jak ktos nie umie rozwiazac zadania". Nie znosi takze jak ktos stawia za duze litery, stawia za male litery, ma za dlugie paznokcie, mowi za cicho, za wolno idzie do tablicy, krzwo trzyma kartke na pracy klasowej, za mocno przyciska krede, za slabo przyciska krede, nie komentuje zadania, za duzo komentuje zadanie... ... Ot, takie po prostu nieskomplikowane i przewidywalne wymagania A na koniec okrasza wszystko ndst i dopiero robi tryumfujacy usmiech. ale to chyba juz nie za Twojej obecnosci w szkole?
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Nie wszystko, choc ten tryumfujacy usmiech i ndst to jej znak firmowy. Ale to:
Nie znosi takze jak ktos stawia za duze litery, stawia za male litery, mowi za cicho, za wolno idzie do tablicy, nie komentuje zadania, za duzo komentuje zadanie.
caly czas bez zmian Co do dlugich paznokci to najlepsza uczennica w klasie miala bardzo dlugie i nigdy sie nie przyczepila. A krede sama przyciskala tak mocno, ze zawsze sie lamala No i nie tylko nie mozna isc za wolno do tablicy, ale tez nie mozna sie ani chwili namyslac, bo zaraz uslyszysz "godzine bedzie myslal!". Ech... chyba bedzie mi jej brakowac
Oj tak pani pielegniarka i jej gabinet zawsze pozostana w mojej pamieci .
Pani Basia zawsze byla na swoim miejscu. choc rownie milo wspominam panie z biblioteki, szczegolnie pania Ewe. (nie mylic z pania z czytelni)
ps. juz niedlugo obchody 60 lecia szkoly. szczegoly na www.lo2.szczecin.pl
Ja po pieciu latach w Technikum Łącznosci odpoczywam na AR (3 rok)
No gratuluję że udało ci się uciec już z ZSŁ ja aktualnie w 3 klasie jestem i mam nadzieje że w tym roku przesunę się do 4 a z nauczycieli to po latach napewno będę wspominał pana Mariana G. i Artura B. no i moją panią wychowawczynię
4 a z nauczycieli to po latach napewno będę wspominał pana Mariana G. i Artura B. no i moją panią wychowawczynię
Jesli chodzi o Pana Mariana to jest on niewątpliwą legena tej szkoly.
Ja jestem teraz w klasie maturalnej i ci co teraz przychodza do szkoly moga zalowac ze nie maja lekcji z tym czlowiekiem. Żywa Legenda ZSŁ. kiedyś szkołe powinni nazwac jego imieniem
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426464 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.