ja sie zajebiscie ciesze, nareszcie jakis polski akcent w F1
ze Mirandi najslabsze? od czegos trzeba zaczac
ostatnio Minardi zostal kupiony przez Red Bulla wiec moze byc lepiej
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
No od czego trzeba zaczac choc czasami mozna by bylo lepiej trafic Uwazam, ze w piatek beda go podgladac ci lepsi, mocniejsi i bogatsi tak wiec jesli sie dobrze spisze i pokaze na co go stac to moze byc ciekawie....
Odp: temat ogórkowy - 25/09/2005 13:56
Ma ktos plytke Wlodiego "W..." ?? kiedys mialem link do takiego forum gdzie dawali linki do plytek z hh. Jak ktos Go zna to prosze od podbicie na gg. w profilu.
Odp: temat ogórkowy - 25/09/2005 14:27
Polecam obejrzec program z serii MacIntyre pięć twarzy reportera MacIntyre Undercover w
sobote 01.10.2005 21:00 na Viasat Explorer
Wielokrotnie nagradzany dziennikarz BBC Donald MacIntyre używa ukrytej kamery do obserwowania najbardziej niebezpiecznych grup społecznych. Pokazuje tajny sprzęt do nagrywania, który nie powinien ujrzeć światła dziennego. Zobaczymy jak w przebraniu kibica piłki nożnej przenika do grupy chuliganów Chelsea-y Dzisiaj było o 10 powtórka dopiero za tydzien
Nie wie ktos gdzie robia koszulki z nadrukiem?? Wiem ze robia na rodla ale tam sobie rzycza za zwykly nadruk 50 :/ chodzi mi o nadruk w rozsadnej cenie z gory dzieki
Ty Slim podbij na gg to pogadamy i Ci wytłumacze bo sam robiłem sobie koszulke
Nie wiem czy się z tego cieszyć, oczywiście awans do F1 to wielki sukces ale jeżdżąc w Minardi raczej go nikt nie zauwży. Z tego co wiem, to bolidy tego zespołu są najgorsze w F1.
Ale jakby nie patrzeć jest to sukces i gratuluję mu
Z tego co wiem zaczynał to zaczynali tam tacy kierowcy jak Alonso czy Webber. Szkoda ttylko że będzie on rezerwowym więc pewenie pokaże się tylko na treningu, ale zawsze to jakiś awans i nawet na tym treningu pokaże się najelpszym...
Ma ktos plytke Wlodiego "W..." ?? kiedys mialem link do takiego forum gdzie dawali linki do plytek z hh. Jak ktos Go zna to prosze od podbicie na gg. w profilu.
Odp: temat ogórkowy - 25/09/2005 19:04
Mógłby ktoś bardziej ogarnięty w sprawach komputerowych powiedzieć jaki jest obecnie najlepszy kodek do filmów ...?? z góry dzięki
Nie wiem czy się z tego cieszyć, oczywiście awans do F1 to wielki sukces ale jeżdżąc w Minardi raczej go nikt nie zauwży. Z tego co wiem, to bolidy tego zespołu są najgorsze w F1.
Ale jakby nie patrzeć jest to sukces i gratuluję mu
ja sie ciesze
narazie jest 3 kierowca ale przeciez kazda kariera od czegos musi sie zaczac
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437598 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.