Odp: temat ogórkowy - 24/09/2005 20:13
Tylko czemu polscy siatkarze i siatkarki wysoko wygrywając zawsze marnotrawią przewage i nagle jest remis albo przegrywamy zespołom tej klasy to sie nie powinno zdażać.
Odp: temat ogórkowy - 24/09/2005 20:32
Jak dla mnie swietne tylko musza zobaczyc to chlopcy z Pogońszczecin.pl jesli chcesz byc grafikiem;p i racja zamaist kswyki dal MKS albo jakies fajny poemat czekam na dalsze zdj.PEACE
A JAK PODOBA WAM SIE TEN MIX ?? hehe !! POGOŃ !! TO MY !! POGOŃ !! TO MY !! HEJA HEJA !!POGOŃ !! TO MY !! (MOZE JESZCZE COS W TYM POPRAWIE I DAM DO OCENY POZDRO)
Fajne ale zamiast swojej ksywki mogles dac Pogon Szczecin lub Pogon MKS
Ale jakies prawa atorskie musialem zostawic !! bo jak bym nie zostawil to ktos by mogl powiediec ze to jego a nie moje !!
To moze zamiast tam gdzie jest Erne daj MKS, a swoj podpis gdzies na dole Mi sie ogolnie podoba pzdr
Odp: temat ogórkowy - 24/09/2005 21:57
Powoli staje sie to klasyka, ze nasze "zlotka" wygrywaja z Rosjankami 3:2 Na prawde piekny mecz lecz moglo nie byc tak kolorowo przez sedziego(ktory pozniej odkupil swoje winy)
No coz, jutro final, zobaczymy jak to bedzie, Polki na razie wygraly 6 meczow na 6 rozegranych i tak troche "dziwnie" przegrac ten ostatni mecz
Odp: temat ogórkowy - 24/09/2005 23:53
Chetnie wymienie sie szalami. Oto co oferuje:
1. Elana Tonuń- Dumni Po Zwyciestwie, Wierni Po Porażce
2. Widzew Łódź- Sam Napis Widzew po bokach 2 herby
3. Wisła-Jaga (łączony)- Przyjaźń na dobre i na złe, Królowa Polski, Duma Podlasia
4. Dynamo Kijów- Orginał z Ukrainy
5. Amica Wronki- Sam Napis Amica 2 bokach 2 herby
6. Czarni Żagań- Zarzecki Czarni
7. As Roma (oginał z Rzymu, jednostronny) C.Italia, C. Delle Ferie, Stadio Olimpico, Grande Cuore Di Roma, Forza Roma (ale oni jebia tych napisów bna tych szalach)
8. Flota Świnoujście- MKS Flota Świoujście
9. Legia Warszawa- Gotycki napis LEGIA WARSZAWA, Jestesmy Zawsze, Jestesmy Wszedzie
10. Arka-Lech(łączony)- Nierozerwalni przyjaciele (orginał Lotto)
A TERAZ MÓJ DIAMĘCIK (ZABYTEK):
11. POGOŃ-LEGIA (ŁĄCZONY)- Official Hooligans
Zainteresowanych zapraszam na gg (w profilu, czesto na niewidocznym). PODKREŚLAM WSZYSTKIE SZALIKI W STANIE IDEANLYM!! Chetnie tez kupie jakies szale.
Odp: temat ogórkowy - 25/09/2005 10:17
pytanie do komputerowcow. kupilem sobie niedawno karte telewizyjna play tv mpeg-2.zainstalowalem sterowniki, i wszystko bylo git. na drugi dzien wlaczylem kompa odpalam tv a tu zielony skaczacy obraz. odinstalowalem sterowniki, zainstalowalem ponownie, i wszystko git. wylaczam kompa. wlaczam na drugi dzien i znowu to samo. moze ktos wie o co chodzi.
pytanie do komputerowcow. kupilem sobie niedawno karte telewizyjna play tv mpeg-2.zainstalowalem sterowniki, i wszystko bylo git. na drugi dzien wlaczylem kompa odpalam tv a tu zielony skaczacy obraz. odinstalowalem sterowniki, zainstalowalem ponownie, i wszystko git. wylaczam kompa. wlaczam na drugi dzien i znowu to samo. moze ktos wie o co chodzi.
może te sterowniki nie są przystosowane na twój system operacyjny...albo masz zasłabego kompa i pamięci nie starcza
może te sterowniki nie są przystosowane na twój system operacyjny...albo masz zasłabego kompa i pamięci nie starcza
z tymi sterownikami to by sie zgadzalo bo podczas instalacji wystepuje blad. co radzisz w takiej sytuacji?
Odp: temat ogórkowy - 25/09/2005 12:40
Nie wie ktos gdzie robia koszulki z nadrukiem?? Wiem ze robia na rodla ale tam sobie rzycza za zwykly nadruk 50 :/ chodzi mi o nadruk w rozsadnej cenie z gory dzieki
Nie wiem czy się z tego cieszyć, oczywiście awans do F1 to wielki sukces ale jeżdżąc w Minardi raczej go nikt nie zauwży. Z tego co wiem, to bolidy tego zespołu są najgorsze w F1.
Ale jakby nie patrzeć jest to sukces i gratuluję mu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.