Odp: temat ogórkowy - 23/09/2005 12:54
http://media.wp.pl/kat,33714,wid,7969282,wiadomosc.html?rfbawp=1127472594.175
Całkiem ciekawy artykuł... a jak wiele uczy
No a masz z nią jakieś problemy, bo mi wszystko ładnie chodzi, i w momencie kiedy ma zacząć się mecz i zawodnicy podjeżdżają do środka, wywala mnie do Windowsa... możesz coś poradzić ?
Odp: temat ogórkowy - 23/09/2005 14:23
Sex strony zaczynają już zarabiać nawet przez Gadu-Gadu. Dzisiaj dostałem wiadomość od nieznajomej. -cześć. poznamy się?-pisze. - masz może foto?; -a to są moje fotki. link http://85.255.113.4/ja.html -sorki muszę lecieć pogadamy wieczorkiem?
No zrozumiale dla nich to ogromna kasa, wiec niedługo będą wszędzie przysyłać takie bzdury, a w dodatku po otwarciu owej strony moj antywirus wykryl probe sciagniecia na dysk jakiejs aplikacji oczywiscie bez mojej zgody, takze trzeba uwazac.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Pewno boot, ktory wysyla losowo info do osob, ktore zaznaczyly w profilu np plec jako mezczyzna. Sam cos takiego dostalem ale z rekalama strony o randkach...
Odp: temat ogórkowy - 23/09/2005 17:06
10000 zł - niewywiązanie się podczas meczu z zadań taktycznych"cytat"
Panik
-pamietaj masz sie poruszac w kwadracie 15 na 15 m jezeli nie wyplata przepada
pilkarz
-alez trenerze kibice licza na jakas bramke z mojej strony
Panik
-do puki miasto nie da terenow masz trzymac sie tego,a jak w koncu da to bedziesz mogl chasac gdzie tylko chcesz
))
Ostatnio edytowany przez: AMS, 23 września 2005, 17:16 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy - 23/09/2005 17:59
Teraz mnie ciekawi jak ci co pala fajki maja nie palic?rzucicZ? .Druga sprawa,nieprzestrzeganie taktyki.Czyli jezeli oleja jego taktyke tak jak z Legia zostana ukarani?Absurd))
Odp: temat ogórkowy - 23/09/2005 18:53
Gryfus bylby zajebisty, tez bym wzial go na tapete...Panika nie chce, a jescze w takim fatalnym momencie zostal uchwycony Jakby sobie beknal po jednym wiekszym
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Oprócz tego że grywa w rezerwach jest przedstawicielem wszystkich "latynosów" którzy grają w Pogoni. Załatwia im wszystkie sprawy i formalności. Ot awans taki niewielki!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.