Wejdz na dowolna strone z torrentami, znajdz dzial FAQ i poczytaj conieco o tym. Ja na twoim miejscu nie bawilbym sie w seedowanie (oprocz tego wymuszonego).
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Do Torrentow uzywaj Azureusa. Gdy sciagniesz plik, on automatycznie zacznie ci go seed'owac (upload). Sa rowniez do zassania wtyczki np. takie, ktore omijaja "zakazne" IP serwerow
nie zrozumiales o co mi chodzi ja mam ten plik na dysku i chce pomoc w seedowaniu jego i nie wiem jak go wrzucic do programu zeby go widzialo
Wejdz na dowolna strone z torrentami, znajdz dzial FAQ i poczytaj conieco o tym. Ja na twoim miejscu nie bawilbym sie w seedowanie (oprocz tego wymuszonego).
tez mi sie w to bawic nie chce ale mam ratio na polishtrackerze kiepskie i mnie wyrzuca za niedlugo musze poseedowac troche
Do Torrentow uzywaj Azureusa. Gdy sciagniesz plik, on automatycznie zacznie ci go seed'owac (upload). Sa rowniez do zassania wtyczki np. takie, ktore omijaja "zakazne" IP serwerow
nie zrozumiales o co mi chodzi ja mam ten plik na dysku i chce pomoc w seedowaniu jego i nie wiem jak go wrzucic do programu zeby go widzialo
tez mi sie w to bawic nie chce ale mam ratio na polishtrackerze kiepskie i mnie wyrzuca za niedlugo musze poseedowac troche
Dlatego uzywaj Azureusa. On automatycznie seeeduje ci to co sciagnales i nadrabia ratio
Dlatego uzywaj Azureusa. On automatycznie seeeduje ci to co sciagnales i nadrabia ratio
hehe widze ze dalej sie nie rozumiemy ja niczego nie sciagalem koles sciagnal, ja to od niego wzialem sobie skopiowalem do siebie i chce to tylko wrzucic jakims sposobem do azureusa/bitcometa zeby mi to widzialo w programie jako sciagniete w calosci i seedowalo i zeby sobie ratio beztrosko roslo teraz rozumiesz o co mi chodzi??
hehe widze ze dalej sie nie rozumiemy ja niczego nie sciagalem koles sciagnal, ja to od niego wzialem sobie skopiowalem do siebie i chce to tylko wrzucic jakims sposobem do azureusa/bitcometa zeby mi to widzialo w programie jako sciagniete w calosci i seedowalo i zeby sobie ratio beztrosko roslo teraz rozumiesz o co mi chodzi??
Tak Ale niestety nie pomoge ci bo nie wiem A moja propozycja z Azureusem byla jedynie rozwoazanie problemu z niskim ratio.
Ma ktos problem z wejsciem na forum kibice.net,cos od wczoraj sie dzieje
u mnie dziala normalnie
nie wiem co jest,ni stad ni zowad wchodzac na forum wyskakuje mi info " zostales wyrzucony z forum" ale Qrwa nie rozumiem czemu,nie dostalem wczesniej ani zadnego ostrzezenia nic w tym stylu?!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763432084 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.